Hayırlı olsun yeni tayin yeriniz CNm ..merhaba kızlar, maşallah iyi kaynatıyorsunuz hızınıza yetişemiyorum valla, oğlum hastalandı, arkasından da ben, hala atlatamadım ama idare ediyorum, böyle zamanlarda bir bezginlik çöküyor üstüme, ikinci bebekle nasıl yetişecem ben herşeye diyorum
Melegim34; oğlumu alerji uzmanina götürdüm, pek memnun kalmadim ama bütün dr.lar hep astım olduğu kanısına vardılar, koruyucu olsun diye hava veriyorum ama hic icime sinmiyor, senin bahsettigin arkadaş ne yapmıştı sonuç olarak?
Aramızda Konya'dan katılan var mıı? Tayinimiz Konyaya çıktı, uzak olsa da seviniyorum güzel bir şehir sonucta.. Sonunda kendi evime kavuşacağım, inşallah hetşey güzel olur...
Kaaan kocatepe nin sayfası sanırım. Gittim kitabını aldım bşr baktım herşey internettede yazıyo boşuna para verdim :)KIZLARRR (gebelik.org) adresini tavsiye ederim cok güzel bilgiler var sizinde ziyaret ettiğiniz sayfalar varsa buradan paylaşın :)
aaaa ben de turgutluluyum daha dogrusu kasabalıyımaılem orda ama ben ıstanbuldayım
dr.un ismini de öğrenir misin canım, bir de kullandığı ilaçları... astım ilacları beni korkutuyor biraz, benim gittiğim dr tahlil filan istemedi, docentti kendisi ama üniversite hastanesi oldugu icin cok ilgilenmedi galiba, illa özele mi gitmek lazım sankiHayırlı olsun yeni tayin yeriniz CNm ..
Benim arkadaş Bakırköy'de bir doktora götürdü ki söylediği kadarı ile bu konuda Türkiye'de isim yapmış biri , arkadaşıma sen tahlillerin hepsini bulunduğun yerden yaptır bana sonuçları getir demiş zaman kaybı olmasın diye herhalde ve öyle yaptı gösterdi doktora kızının toza alerjisi olduğunu söyledi ki kızı da sürekli hasta oluyordu özellikle bronşit çok oluyordu . Ilaç vermişti galiba hiç hatırlamıyorum büyük ihtimal korucu verdi . Şimdi eskisi gibi çok hasta olmuyor çoçuk . Annesi evdeki tüm halı ve bunun şeyleri kaldırdı toz yapıcak diye . Yani bir kaç önlemi oldu . Doktor beş yaşına sürer dedi ama zaten kızı da 5 yaşında şuan . Son durum ne bilmiyorum sorar öğrenirim sana bildiririm ok .
Kizlar minigimin ilk cicileriii
Amin canim ins. :)Gule gule giysin minik erkekimiz masallah:)
Canim bem korksamda normal dusunuyorum ama epiduralli istiyrumm..22.haftaya giriş yaptık.hamişler benim ilk hamileliğim.beni doğum korkusu sardı bu aralar.
Sagol canim cok şükür riskli cikmadi aclik 83 tokluk 119 cikti senenin bilgin olduğu için değerleri yazdim.geceden actim 10.bucukta yatmistim sabah AC karnuna gittim.
çevreden cnmanladım. yorumları bu siteden mi duydun yoksa çevrenden mi?
arada bi beni de sarıyo doğum korkusu epiduralle kolay oluyomuş diye duydum bence şimdiden düşünüp germe kendini ilerde gerilcez zaten22.haftaya giriş yaptık.hamişler benim ilk hamileliğim.beni doğum korkusu sardı bu aralar.
Yeni görüyorum ablaların en güzeli :) koskocaman öpüyoruz seni de Arda mıda ekmek kadayıfımGunaydin sabah sekerleriiHas sekerimm sana ve Girayima da koccamannn
Yeni görüyorum ablaların en güzeli :) koskocaman öpüyoruz seni de Arda mıda ekmek kadayıfım
olur canım kızılay bana uyar.Ben de evdeyim. Hafta sonu icin organize edelim o zaman bir şeyler
Sevindim canım. Sağlıklı ya gerisi önemli değil:)
Tamam tatlım o zaman cumartesi atlantis yapalım:)
Ben de çok isterim ağırlamayı:):) Ama Gordion bana epey uzak düşüyor kuzum. Olmazsa hafta sonu Kızılay yapabiliriz orta nokta sayılır bebisgeliyor un dediği gibi
Arkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Kaçıncı Bebek
Sat
Bdt
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?