2015 Nisan Anneleri

Kızlar bugün kasıklarımda ve bazen dahada asagida agrilarim oluyor.çok aşırı değil ama endişeleniyorum.bunu başka yasayan varmi

Hayırlı olsun yeni tayin yeriniz CNm ..
Benim arkadaş Bakırköy'de bir doktora götürdü ki söylediği kadarı ile bu konuda Türkiye'de isim yapmış biri , arkadaşıma sen tahlillerin hepsini bulunduğun yerden yaptır bana sonuçları getir demiş zaman kaybı olmasın diye herhalde ve öyle yaptı gösterdi doktora kızının toza alerjisi olduğunu söyledi ki kızı da sürekli hasta oluyordu özellikle bronşit çok oluyordu . Ilaç vermişti galiba hiç hatırlamıyorum büyük ihtimal korucu verdi . Şimdi eskisi gibi çok hasta olmuyor çoçuk . Annesi evdeki tüm halı ve bunun şeyleri kaldırdı toz yapıcak diye . Yani bir kaç önlemi oldu . Doktor beş yaşına sürer dedi ama zaten kızı da 5 yaşında şuan . Son durum ne bilmiyorum sorar öğrenirim sana bildiririm ok .

Merhaba anneler kuzulari bugun sag ve sol tarafimda sanci gibi agrilar oluyor arada kuzumun hareketleri mi acaba bugun basladi hisseden anneler yorum yaparsa cok sevijirim

dr.un ismini de öğrenir misin canım, bir de kullandığı ilaçları... astım ilacları beni korkutuyor biraz, benim gittiğim dr tahlil filan istemedi, docentti kendisi ama üniversite hastanesi oldugu icin cok ilgilenmedi galiba, illa özele mi gitmek lazım sanki parası mühim değil ama gereksiz tahlil vs. istiyorlar diye çok da güvenemiyorum, şimdi başka bir dr.a daha gidelim desem eşim ne der acaba

olur canım kızılay bana uyar.

elifcim benide eklermisin listeye :)
Kaçıncı Bebek : 1.
Sat : 13.07.2014
Bdt : 18.04.2014

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…