2015 Nisan Anneleri

Canim bem korksamda normal dusunuyorum ama epiduralli istiyrumm..
Doğumla ilgili hiç bir araştırmada yapmadım iyice korkmayayım diye.çünkü kafamda çok büyüten biriyim.gittiğim her dr canın çok tatlıymış diyo.kimseyede sormadım.epidural kelimesini de geçen gün duydum.

Merhaba anneler kuzulari bugun sag ve sol tarafimda sanci gibi agrilar oluyor arada kuzumun hareketleri mi acaba bugun basladi hisseden anneler yorum yaparsa cok sevijirim

BEBİŞİN HAREKETLERİ AĞRI YAPMAZ... herkes aynı şeyi söylüyo ama büyük ihtimal rahmin genişliyo ağrılar ondan. eğer vajinal bir enfeksiyon ya da idrar yolu enfeksiyonu yoksa..

22.haftaya giriş yaptık.hamişler benim ilk hamileliğim.beni doğum korkusu sardı bu aralar.
korkmaa çok kolay olacak baktın dayanamıyon epidurali verirler 10 dakika sürmüyomuş zaten doğum anı sancı uzun sürüyormuş ..
bide daha çok vakit var

araştırma zaten bence..bi arkadaşım hamilelik hikayelerini dinlediğinin ertesi günü sezeryana alındı korkudan tansiyonu fırlamıştı...

siz kardeş misiniz nedir bu yağlı ballı canımlar.. çok kıskanıyorum.. benide sevinn
Ayy çok tatlısın sen :)

araştırma zaten bence..bi arkadaşım hamilelik hikayelerini dinlediğinin ertesi günü sezeryana alındı korkudan tansiyonu fırlamıştı...

Ben de gidip özellikle kolay doğumları okuyorum burda rahatlamak için :)

Kızlar biz geldik geçmişi takip edemiyrum ama arada bi ses vereyim defim inşallah iyisinizdir bebislerde öyle cinsiyet öğrenemeyen son kişilerde öğrenmistr insallah:)
Biz cok şükür iyiyiz almanyadayiz hala bugün kontrole gittik minik kuzum 20+4 400gr olmuş Fl 35 yaziyo bunu 7ylemi carpiyoduk oyleyse 24cm cikiyo masallah bana fazla geldi ama sizinki nekadar ben farketmeden buyumusmu bnm yavrum:) opuyoruz hepinizi

Merhabalar,
Hamileler ile ilgili yüksek lisans tez çalışmasını cevaplamak isteyen hamileler için link paylaşıyorum; https://tr.surveymonkey.com/s/39YNLQH Daha önceden çalışmayı yapanların tekrar yapmaması gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ediyorum ve sağlıklı günler diliyorum.

kızlarr doğumu çok düşünüp germeyin kendinizi, sıkıntı yapmayın ki kolay olsun doğumunuz, , ilk doğumumu normal yapmış biri olarak hiiç düşünmedim ben doğumu, herşey yolunda gidiyorsa normal doğum çok kolay gerçektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…