bende epiduralli normal doğum istiyorum ama iyi bi doktora yaptırmak lazımCanim bem korksamda normal dusunuyorum ama epiduralli istiyrumm..
bende epiduralli normal doğum istiyorum ama iyi bi doktora yaptırmak lazım
Doğumla ilgili hiç bir araştırmada yapmadım iyice korkmayayım diye.çünkü kafamda çok büyüten biriyim.gittiğim her dr canın çok tatlıymış diyo.kimseyede sormadım.epidural kelimesini de geçen gün duydum.Canim bem korksamda normal dusunuyorum ama epiduralli istiyrumm..
İNŞAALLAH CANIM GERÇİ DAHA ERKEN ama iyi araştırmak gerekli..canım epiduralli yapacaksan eger anestezi uzmanının iyi olması cok önemli.iyi araştır derim.şimdiden kolay dogumlar
Babamızı yeni gönderdik :) sabahtan tembellik yaptık uyuduk ailecek kahvaltıdan sonra abloşumAha bal tanem gelmis
İnş kolay rahat bi şekilde atlatırız hepimiz.minik yavrularımıza kavuşuruzarada bi beni de sarıyo doğum korkusu epiduralle kolay oluyomuş diye duydum bence şimdiden düşünüp germe kendini ilerde gerilcez zaten
Kizlar minigimin ilk cicileriii
Merhaba anneler kuzulari bugun sag ve sol tarafimda sanci gibi agrilar oluyor arada kuzumun hareketleri mi acaba bugun basladi hisseden anneler yorum yaparsa cok sevijirim
Kizlar minigimin ilk cicileriii
korkmaa çok kolay olacak baktın dayanamıyon epidurali verirler 10 dakika sürmüyomuş zaten doğum anı sancı uzun sürüyormuş ..22.haftaya giriş yaptık.hamişler benim ilk hamileliğim.beni doğum korkusu sardı bu aralar.
siz kardeş misiniz nedir bu yağlı ballı canımlar.. çok kıskanıyorum.. benide sevinnAha bal tanem gelmis
Doğumla ilgili hiç bir araştırmada yapmadım iyice korkmayayım diye.çünkü kafamda çok büyüten biriyim.gittiğim her dr canın çok tatlıymış diyo.kimseyede sormadım.epidural kelimesini de geçen gün duydum.
Ayy çok tatlısın sen :)siz kardeş misiniz nedir bu yağlı ballı canımlar.. çok kıskanıyorum.. benide sevinn
araştırma zaten bence..bi arkadaşım hamilelik hikayelerini dinlediğinin ertesi günü sezeryana alındı korkudan tansiyonu fırlamıştı...
Evet o bizim has teyzemiz, benim bitanecik abloşum :) ben onun küçücüğüyüm :)siz kardeş misiniz nedir bu yağlı ballı canımlar.. çok kıskanıyorum.. benide sevinn
iş canım buraya atanmıstım sonra evlendım burda kaldımay evet kasabaliyiz bizHayirdir canim sen niye istanbuldasin evlilik yuzunden mi yoksa is filan mii
ayy ben yürüyordum ama bu soğuk havada çıkamıyorum şimdi, hastalıktan mıdır nedir çok üşüyorumpopişlerimizi kaldırıp yürümemiz lazım aslında ama nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?