2015 Nisan Anneleri

annem calıısyor annemın bakmasını ıstersem ısten cıkacak ve kardesımın unıversıte masraflarını karsılamak zorunda kalıcam . bnde 9 yıldır calısıyorum evıme yakın rahatım. sevılıyorum. ınsallah hem ıs hem ev cocuk ıdare edebılırz allah bıze guc versın

annen çalışıyorsa kim bakacak peki? annen işten çıksa sen kardeşine desktek olsan daha kolay olur gibi... kardeşinin masrafları çok olmaz gibi yaa.. özel üniversite değilse.

Dun kontrole gittik cok sukur hersey yolundaydi oglusumuz bize pozlar verdi cok guzel buyumus dr dam mutlu ayrildik fakat gece cok fena hasta oldum ya sehirbsisina gittigimiz icin mecbur disarda yemek yemistim ordan ailelere gittik derken eve donus gece yarisi oldu ve ben yattiktan biraz sonra siddetli kusma ve ishal oldum yedigim biseyden dolayi olmus. Acile gittik serum vverdiler sivi takviyesi olarak snr eve geldi ve bi daha tekrarlamadi allahtan. geceden beri dinleniyorum ama bebis icin cok korktuk cunku asiri karin agrisi yasadim. Kendi doktorumunda hbri yok bu arada ama gecti sanirim. Dışarda yemek zorunda kaliyoruz hanimlar ama cok dikkat etmemiz lazim ne yedigimize. Poff atlattik cok sukur

annen çalışıyorsa kim bakacak peki? annen işten çıksa sen kardeşine desktek olsan daha kolay olur gibi... kardeşinin masrafları çok olmaz gibi yaa.. özel üniversite değilse.
yok ozel unıversıte degılde bıraz ara verıp dınlenme fıkrımde var ama cıkarsam boyle bı ısı de zor bulurum kaybetmek ıstemıyorum

Geçmiş olsun cnm ben de ilk zamanlarda balıktan zehirlenmiştim ve ilk kusmamı o şekilde yaşadım geceyi de acilde geçirmiştim şimdi dışardan yememeye çalışıyorum ama en kötüsü balıktan tiksindim biraz

yok ozel unıversıte degılde bıraz ara verıp dınlenme fıkrımde var ama cıkarsam boyle bı ısı de zor bulurum kaybetmek ıstemıyorum
aynen cnm bende ondan dolayı bırakmak istemiyorum her iki tarafta memnunuz ve doğum iznim bitse bile bir iki ay daha idare ederler o yüzden çok kasmıyorum kendimi :)

Reactions: nix
Bende iki gündür sinir küpüyüm resmen birde başlarda böyleydim demek bu bir süreç öyle gelip gidiyor .. Olan oğluşuma oluyor yazık kuzuma günah keçisi oldu resmen (
Hiç sorma evde terör esti dün nereye sataşsam diye bahane aradım resmen bugün daha iyiyim şükür.

aynı durumdayız canım. annem çalışıyor ve şehir dışında o gelirse bütün düzeni bozulacak ve kardeşim de üni.de bakıcı ücreti desen 1000-1500 arası o kadar para vermektense ya da annemi zor durumda bırakmaktansa kendim işi bırakayım diyorum ve tazminatımı da alırım diye düşünüyüyoum. patronum sever beni, aslında işle ev de yakın snein gibi ama bebeğim için böyle yapmayı düşünüyorum.

bugun ıste cok yoruldum ayrıca cok gerıldım malum cuma haftanın yorgunluguda var bıde esım caya mısafır cagırmıs eve gıdıp gozlerını oymak ıstıyorum. hıcbısey yapmam zaten yaptırmaz sagolsun ama kımseyı hos bes edıcek halım de yok yaa konusmaya mecalım kalmadı.

açık kapı bırak konuşurken ben öyle yapmayı düşünüyorum. yani atıyorum 2 sene sonra tekrar dönmek isteyebilirm :)

Merhaba kizlar bir kac gundur giremiyordum teyzoslarimiz neler neler konusmuslar öle okuyamadim hepsini:) bizim dedemiz(babam) ela'ma beğendiğim bebek arabasi ve park yatak vardi gitmiş almış gelmiş çok mutlu oldum yaaagenc odasu takimi alicaz biz bebek odalari kucuk oldugu icin onun da siparisi verilmis..kuzumun herseyi var artik bir tek prensesim eksik..saglikla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz ins sabirsizlikla bekiyoruz

bende cıksam tazmınatımı alırım onada bı problem yok anlasırız o konuda. ama annemın evı yakın annemde zorla calısıyo halı yok kadıncaazın calısmak ıstemıyo. ben bu yasta evde oturacagıma hem annemı kurtaryım ıstıyorum hem ben daha 29 yasındayım calısayım bıraz daha dıyorum. ama annemlerıde zorda bırakmak ıstemıyorum oyle karman corman bı haldeyım. bakalım teklıf edıcem anneme bı yol bulucaz.

canım hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan miniğinde güle güle kullansın.ne kadara aldınız canım

canım hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan miniğinde güle güle kullansın.ne kadara aldınız canım

Tesekkur ederim canim daha daha guzelleri senin kuzuna olsun insss..vallahi ben sdc bi model gormustum babam gezmeme firsat vermeden gidip almis hemen ve biraz bana gore pahali okdu bebek arabalari zaten pahali 600 liraya almis park yatak da yatagi dahil 400e almis..ama bence gezmekte fayda var bana pahali geldi ama babam heyecan yaptigi icin(adamin 3. Torunu ama hala ayni)duramamis kizim beğendi diyr gitmis almis allah razi olsun..

Adaş olacak fıstıklarımız bizde zeynep ela düşüyoruz.hayırlı olsun prenses elanın cicileri şimdi iyice sabırsızlanacaksın ama haberin olsun

Tesekkur ederim cnm ama ben yediklerimden hangisi dokundu bilmiyorum sabahtan itibaren yedigim hicbiseyi sindiremememisim butun yediklerimden tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…