Adaş olacak fıstıklarımız bizde zeynep ela düşüyoruz.hayırlı olsun prenses elanın cicileri şimdi iyice sabırsızlanacaksın ama haberin olsun
araba pahalıymıs kuzum ama güzeldir eminimTesekkur ederim canim daha daha guzelleri senin kuzuna olsun insss..vallahi ben sdc bi model gormustum babam gezmeme firsat vermeden gidip almis hemen ve biraz bana gore pahali okdu bebek arabalari zaten pahali 600 liraya almis park yatak da yatagi dahil 400e almis..ama bence gezmekte fayda var bana pahali geldi ama babam heyecan yaptigi icin(adamin 3. Torunu ama hala ayni)duramamis kizim beğendi diyr gitmis almis allah razi olsun..
araba pahalıymıs kuzum ama güzeldir eminimyatak iyi fiyatı.sagol canım neseyle güle güle kullanın hepsini tatlım
Hayırlısıyla az kaldı diyebiliriz artık yarıyı geçtikAyyy kizimin adasi olcak ne guzelll..ay ne sabirsizlanma canim ya ilk gebeligim oldugu icin cok ama cok heyecan yapmaya basladim ve korkularim da daha da artmaya basladi heyecanim kadar..nisan ayi bir gelse diye diye gun sayiyorum
Arkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Yaş 29
Şehir hatay
Kaçıncı Bebek 1
Sat 16.07.2014
Bdt 22.04.2014
Cinsiyet kız
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.[/QUOTE
26 kayseri ilk gebelik sat 23 haziran bdt 1 nisan kiz.. bizide kaydeder misin teyzosumuzzzz..Arkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Kaçıncı Bebek
Sat
Bdt
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.
Evet sukur az kaldi..rabbim sag salim ve cok sanci cekmeden guzel bir dogum nasip etsin hepimize..Hayırlısıyla az kaldı diyebiliriz artık yarıyı geçtik
Ben 2.5-3 kg almisim canimKızlar kilolar ne durumda sizin ?
Amin canım allah doğum hikayelerimizi anlatmayı da nasip etsin.işallahçok güzel anılarımızı paylaşırız buradaEvet sukur az kaldi..rabbim sag salim ve cok sanci cekmeden guzel bir dogum nasip etsin hepimize..
kızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledıusg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.
İnss canim ya..bu arada hangi sehirdesin senAmin canım allah doğum hikayelerimizi anlatmayı da nasip etsin.işallahçok güzel anılarımızı paylaşırız burada
Ben de 4.5 kilo aldımKızlar kilolar ne durumda sizin ?
aynı şekilde nasıl bu kadar hızlandı alışım bilmiyorum. şimdi de sanki bu alımı durduramayacakmışım gibi geliyor. her seferinde daha fazla çıkıyorum ki gerçekten çok abarttığımı düşünmüyorum... kabızlık başladı bende 2 haftadır çok fena onun etkisi olabilir mi acaba? bir de malesef hareketim çok az gün içerisinde. yürüyüş yapmak istiyorum ama bazı nedenlerden dolayı onu da yapamıyorum... ama şimdiden bu kadar olursa son aylarda napıcam bilmiyorum...ilk 3 ay kılo almayıp son 9 haftada 5 kılo almayı başarmış bulunmaktayım.
Kizlar pazartesiye ayrintili için randevu aldik. Araştırma hastanesine sevk etmişti ozeldeki doktorum. Ayrintilidan sonra 4 boyutlu foto veriyorlar mi? Bilginiz var mi?
Yok be Bitanem nerde bizde o şans .. Hem bizimki kız mı onu daha bilmiyorum ..Sağol canım eminim seninkinin daha da güElleri olur :)
Hayırlısiyla guzel haberleri verirsin insallah. Bende pazartesi 14:00da giricemKızlaaar yarın ayrıntılıya giricez sabah 10:30 da inşallah dualarınızı eksik etmeyin..çok stres yaptım ben :)
Canim sen 3 canlisin :) . Ustelik baya da zayifmissin. Vucut kendini gebelige hazirlamak icin yag oranini arttiriyo zayif bedenlerde. Hic fazla degil, keyfini cikar sekerimbenim de boyum 171, 51.5 ile hamile kaldim. Su an 59.3 kiloyum. 8 kilo aldim yani 5 ayda. Biraz fazla sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?