2015 Nisan Anneleri

Gunaydim kizlarr dunku ev yogurdu denemem basariyla sonuclandi :) Bebisimede kendim yapicam.icin cok mutlu oldum su yogurt isine
Hadi ya benimki hep krema kıvamında oluyor , bir türlü tuttaramıyorum halbuki burdaki arkadaşlardan sağolsunlar çok tüyoda aldım ama olmuyor işte . En azından tatı iyi yiyoruz öyle ..

Bende iki gündür sinir küpüyüm resmen birde başlarda böyleydim demek bu bir süreç öyle gelip gidiyor .. Olan oğluşuma oluyor yazık kuzuma günah keçisi oldu resmen (

Bende kilolandim çok hiçbirşey olmuyor ustume
Buyuk gelen kotum vardı birtane Sıklıkla onu giyiniyorum
Nasıl olcak bilmiyorum
Su seker yuklemesindende tirsiyorum
Bu kiloyla seker çıkarsa diye

Bende kilolandim çok hiçbirşey olmuyor ustume
Buyuk gelen kotum vardı birtane Sıklıkla onu giyiniyorum
Nasıl olcak bilmiyorum
Su seker yuklemesindende tirsiyorum
Bu kiloyla seker çıkarsa diye

hala kot giyebiliyosan ne mutlu sana ... ben 3. aydan beri hamile pantolonu yada tayt giyiniyorum kot çok sıkıyo :S

amiin hepimizin meleğini korusun Rabbim :) siz baya bi level atlamışsınız babaların duygusallıkları da ayrı bi görülmeye değer oluyor bizimki de tekmelediği zaman bana da söyle lütfen diye yalvarıyodu dün

çalışan kızlar dogumdan sonra işe devam edicekmisiniz. ben cok kararsızım.

Hadi ya benimki hep krema kıvamında oluyor , bir türlü tuttaramıyorum halbuki burdaki arkadaşlardan sağolsunlar çok tüyoda aldım ama olmuyor işte . En azından tatı iyi yiyoruz öyle ..
Canim sen nasil yaptin belki sutu cok sicak mayaliyosundur :) Yada bi dahaki sefere burdan detayli anlatarak deneriz Ama bence posette onemli noktasi sonucta o isiyi koruyo daha iyi tutuyo diye dusunuyorum bide oyle denemelisn canim :)#

çalışan kızlar dogumdan sonra işe devam edicekmisiniz. ben cok kararsızım.

Ben devam edicem canım Allah izin verirse çünkü 10 yıldır çalışıyorum ben o kadar sigortamı heba etmek istemiyorum işim de rahat burdan çıkarsam burası gibi bir yer bulmam zor evime yakın işim tek vesait bir durum olsa şirketten araba veriyolar ya da eve gönderiyorlar umarım bebişim de sağlıklı olur devam ederim.
Tabi kv ya da annem bakarsa bakıcı olayına girilirse zaten maddi larak yetişemem...

Reactions: nix
hala kot giyebiliyosan ne mutlu sana ... ben 3. aydan beri hamile pantolonu yada tayt giyiniyorum kot çok sıkıyo :S
Evet giyiniyorum biraz sıkıyor ama çok değil
Oturunca gobusun üstüne cekistiriyordum:)
Zaten buyuk ve yuksek belli bi kottu :)

Aynen ya benim eşim aile hasreti çok çektiğinden ayrı bi düşkün bize :) ne yazık ki bu tekmelerin verdiği huzurdan mutluluktan mahrum kalacak babacıklar

Bende çalışıyorum ev kredimiz var o yüzden çalışmam gerekiyor. Bebeğide anneme bırakacağım başkasına bırakamam büyük ihtimalle.. bakıcı fiyatalrı nasıl hiç bilmiyorum ve ne şartlarda çalışıyorlar?

Reactions: nix
canım istanbulda cok pahalı 1000 den asagı bakan yok. yada sen bı tanıdık bulup evıne goturup alsan 300-500 e bakanlarda var kendı evınde. pıyasa ucuk yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…