2015 Nisan Anneleri

Ağlıyorum

çalışan kızlar dogumdan sonra işe devam edicekmisiniz. ben cok kararsızım.

ben hamile oldugumu ogrendigimde ucretsiz izne ciktim. Dogumdan sonra geri donecegim ise agustosun 2. Haftasinda yani. Bebekler 5 aylik olunca ise geri donmus olacagim. Bebekler icin de eve yatili bir yardimci bulacagiz. Annem ve kayinvalidem de donusumlu olarak gelecekler.

Canim sen 3 canlisin :) . Ustelik baya da zayifmissin. Vucut kendini gebelige hazirlamak icin yag oranini arttiriyo zayif bedenlerde. Hic fazla degil, keyfini cikar sekerim

moralim duzeldi bak simdi

Ben de cok kilo aldim. 8 kilo aldim hem de son iki ayda. Cogunluk cok kilo almamis, Ben niye boyle oldum ki. Eskiye gore cabuk acikiyorum ama cok fazla da yemiyorum aslinda. Sindirim sistemim durdu resmen hamilelikte, zaten yavas calisirdi. Cevremde Hic Ben kadar kilo Alan yok.

3 kilo aldim ben 73 oldum zaten kilolu olmamin bir etkisi oldugunu dusunuyorum.
yoksa bayagi yiyorum

Kuzum benim sen yeter ki gel çok beğendim çok güzel

ben... hem de ne kabızlık. ben günde 2 demir kullanıyorum o da yapıyor herhalde. bir de çatlak var ben de ağrısı oluyor

ben de çok zayıf başladım, ağır kansızlıkla bir de. 51-52 belkide 50 kiloydum, ancak 57 kilo olabildim. boyum da 168. kan seviyem hala alt sınırda değil düşünün yani. bence kiloyu dert etmeyin, önemli olan bebeklerin ve bizim sağlığımız.

Daha güzelleri olur canım :) benim içime seninki erkekmiş gibi doğdu bi anda ama senin gönlünden geçen ne bilmiyorum tabii :)
Sende mi bürüdüs CNm etrafta herkes erkek tahşmininde buluyor ama Lady isterem Rabbim sağlıklı verisinde varsın velet olsun sorun değil .. Iki tane kudurukla saçlarım diken diken gezerim evde artık gerçi kız olsa da değişmiyebilir ama iki tarafın kızları uysal erkekleri çok haylaz oluyor .. Iki taraf dediğim eşimin ve benim Aile tarafım ..

ben... hem de ne kabızlık. ben günde 2 demir kullanıyorum o da yapıyor herhalde. bir de çatlak var ben de ağrısı oluyor
Günde 2 demir hapı kullanıyosan çok normal zaten, ben henüz kullanmaya başlamadım. Doktoruna sordun mu bu durumu? Çocuklar için olan bi şurup varmış onu veriyolarmış zor zamanlar için. Ben henüz doktoruma gidemedim o yüsden de soramadım ama eğer bu aralar gideceksen muhakkak sor. Geçmiş olsun sana da...

Sağol şekerim , söyle bakim senin içinden ne geçiyor benim kuzu hakkında .
Hımmm kız geldi bi An aklıma canım :) bi sebebi yok ama sorunca ilk aklıma gelen oldu :) hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş olsun yeter ki sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…