hesap ayarlarından özel başlık bölümüne yazıyosun tatlımm :)Kizlarr nikinizin altında yazan yaziyi nerden yaziyirsunuz hangi bolumden
inş. canım. bu arada hazır batın us ye gırmısken calıstıgım hastanedekı hocamada rıca ettım bebıse de baktık. ayrıntılı us gıbı dakıkalarca herbıseyını gorudk tontonumun. dızı fılm gıbı ızledım hareketlerınıCanım çok geçmiş olsun. İlerlemez inşallah ama sende çok dikkat et. Normal doğumuda düşünme. Hayırlısıyla bizde bebeklerimizdr sağlıklı olsunda nasıl doğurursak kabul edelim :). Canını hiç sıkma canım benim inşallah bu sıkıntıda geçecek
Canim bazi kisilerde gec reaksiyon verebiliyormus kasimasin asla kabuk baglarsa soymasin.bide koltugunun altina dikkat et sislik varmi diye kontrol et eger sislik varsa yada olusursa doktora gidin.Hayırlı cumalar canım sana birşey soracağım, benim oğlum iki bucuk yaşında ama dün akşam verem aşısının yeri kabarmıştı, bu kadar zaman snra niye olmuş olabilir? Kaşıyordu bir de eliyle, anlam veremedim ben...
Canim cok gecmis olsun insallah hic bi sorun olmaz.canini sıkma.insallah atlatirsin kolayliklainş. canım. bu arada hazır batın us ye gırmısken calıstıgım hastanedekı hocamada rıca ettım bebıse de baktık. ayrıntılı us gıbı dakıkalarca herbıseyını gorudk tontonumun. dızı fılm gıbı ızledım hareketlerını
Cok gecmis olsun. Moralini bozma canim. Allah sana acil sifalar versin. Sezerayannin da kendince iyi yonleri var, oyle dusun. Sonucta allah korusun onemli olan saglikli bir gebelik gecirmen. Hersey allahtan canim, umarim aklina gelen kotu seyler olmaz. Kendine ve bebegine iyi bak!kızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledıusg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.
Al bendende okadar ilk 3 ay sabit gitti hatta verdim bile sonrasinda yikim dogumdan sonra nasil gidecek bu kilolar bakalim:)ilk 3 ay kılo almayıp son 9 haftada 5 kılo almayı başarmış bulunmaktayım.
Çok üzüldüm CNm benim ama inanıyorumki kolayca atlatıcaksın inş . Sezeryan olayını hiç düşünme bende ilki oldum hatta elektronik sezeryan oldum dikiş derdim bile olmadı üç günde ayaklandım . Dikkat ettiğin sürece inş bir sıkıntı olmaz . Bebişinin ve senin en iyi şekilde atlatabilmeni dilerim tatlım dualarım seninle ..kızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledıusg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.
Maşallah ne kerata baksana anneyi tepikliyip uyandırıyor bile . Ne tatlılar ya .gece bebeişin tepikleri sebebiyle uyanan var mı? ben ilk kez dün bu kadar net darbelere maruz kaldımrüyamda eşim karnıma vuruyo vurmasana karnıma ne vuruyosun derken bi daha vuruyo derken ben bi fırladım meğer bebikim tepikliyomuş beni sıkıştım diye acaip güzel bi hismiş ya ciddi ciddi güm güm vuruyor sıpa dayanamadım ağladım bile ya
elektronik sezeryan nasıl oluyo yaa nasıl dikiş derdi olmuyoÇok üzüldüm CNm benim ama inanıyorumki kolayca atlatıcaksın inş . Sezeryan olayını hiç düşünme bende ilki oldum hatta elektronik sezeryan oldum dikiş derdim bile olmadı üç günde ayaklandım . Dikkat ettiğin sürece inş bir sıkıntı olmaz . Bebişinin ve senin en iyi şekilde atlatabilmeni dilerim tatlım dualarım seninle ..
Tedavisi yapıldığı sürece korkulacak bir şey yok bence. Salı günü dahiliye uzmanı bakar durumu yorumlar. Ben de buraan paylaşırım canım sonucu
Amin bitanem amin
Elimizden geleni yapacagiz canim dengeli kilo alabilmek icin. İnsallah guzel olur her sey:)
yapıstırıyorlar sanırım.elektronik sezeryan nasıl oluyo yaa nasıl dikiş derdi olmuyo
Çok yerinde karar olmuş , bravo ..Kizlar kadin dogum doktorlari Canan Karataya dava acmislar, seker yuklemesi hakkinda yanlis bilgi veriyo diye. Fox Tv de cikmis dun bu haber
Maşallah ne kerata baksana anneyi tepikliyip uyandırıyor bile . Ne tatlılar ya .
Kilo alımları başlamış bende diyet yaptığım için vermeye başladım kuzumun hali nice yani .. Ilk gebeliktede yaptım oğlum çok zayıf doğdu şimdikinin sonuda o galiba . Sağlıklı olsunlarda ne yapalım herşey onlar için . Bu arada ben zaten tosun gibi hatundum bu yüzden bu durum Banada yarayabilir . Koca göbekten çoçuğu doğru düzgün hissedemiyordum şu iki gündür kıpırdıyor sanki sıpa :))cnm aynı şeyi bende başardım ilk 3 ay kg almadım aksine 1 kg vermiştim şuan 6 kg almış bulunmaktayım bende kendimi tebrik ediyorum :) 2 hafta önce doktora gittiğimde 5 kg almıstım toplamda doktorum 4,5 ayda 5 kg normal dedi ama ben 3 aydan sonra aldım dedim, biz genele bakıyoruz demişti.Birde decavit iştah açıyo ondan sonra kg almaya basladım dedim,evet iştah açar ama yinede kullanman lazım biraz daha kullan çok fazla kg alımın olursa bakarız sonra bırakırsın dedi ve 60'lık decavit yazdı ben ilacı içmeye , yemeğe ve kg almaya devam içimde bir tosuncuk olcak
Şu kilo ile bile fit sayılırsın , şimdi önceden biraz zayıf olunca kilo alımı biraz fazla olabiliyor . Vücut kesin eksikleri bebek için dolduruyor olmalı . Fazla aşırı yemediğiniz sürece çok sorun değil bence .ben de beklediğimden fazla kilo aldım.boyum 170 55 le hamile kaldım şuan 61-62 kiloyum 7 kilo almış görünüyorum.
Maşallah yiğit oğlan olucak oğluşumuz , Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize . Çok sevimdim herşeyin iyi olmasına darısı bizlere inş .gamzeli demek wowwwgünaydın kızlar, neşe doluyum bu sabah. Allahıma bin şükür her şeyimiz normal çıktı bir sorun yok detaylıyı da atlattık.sıra şeker yüklemesinde.. oğlum kendini nsl saklıyordu hep eller yüzünde bi göstermedi tam yüzünü. minnak burnuyla ağzını gördüm ve çenesinde gamzesi vardı :) 490 gr ve 24 cm çıktık baştan ayağa ölçü artık :)
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun CNm ..herkese tşk ederim kızlarrr iiki varsınız :) dün öğleden beri başım ağrıyodu akşam resmen çıldırdı ağrı anlıycanız migrenim tuttuyoğunlaşmadan yemeğimi yemiştim ama ne fayda mideme vurdu ve çıkardım gece boyu lavoboyla yatak arasında mekik dokudum hiç uyumadım bi ara dalmışım kabus gördüm uyandım çok zorlu bir geceydi ve hala midem bulanıyo yiyemiyorum başım resmen uyuşuk salak gibiyim halada bişey yiyemedim arkadaşım kız bebeklerde baş ağrısı çok olurmuş dedi, doğru galiba ilk bebeğimde bi iki kere ancak tutmuştu başım bunda sayısını hatırlamıyorum
Kilo alımları başlamış bende diyet yaptığım için vermeye başladım kuzumun hali nice yani .. Ilk gebeliktede yaptım oğlum çok zayıf doğdu şimdikinin sonuda o galiba . Sağlıklı olsunlarda ne yapalım herşey onlar için . Bu arada ben zaten tosun gibi hatundum bu yüzden bu durum Banada yarayabilir . Koca göbekten çoçuğu doğru düzgün hissedemiyordum şu iki gündür kıpırdıyor sanki sıpa :))
saol cnm şimdi daha iiym ama midem fena yanıyoÇok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun CNm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?