2015 Nisan Anneleri

inş. canım. bu arada hazır batın us ye gırmısken calıstıgım hastanedekı hocamada rıca ettım bebıse de baktık. ayrıntılı us gıbı dakıkalarca herbıseyını gorudk tontonumun. dızı fılm gıbı ızledım hareketlerını

Canim bazi kisilerde gec reaksiyon verebiliyormus kasimasin asla kabuk baglarsa soymasin.bide koltugunun altina dikkat et sislik varmi diye kontrol et eger sislik varsa yada olusursa doktora gidin.

Canim cok gecmis olsun insallah hic bi sorun olmaz.canini sıkma.insallah atlatirsin kolaylikla

Cok gecmis olsun. Moralini bozma canim. Allah sana acil sifalar versin. Sezerayannin da kendince iyi yonleri var, oyle dusun. Sonucta allah korusun onemli olan saglikli bir gebelik gecirmen. Hersey allahtan canim, umarim aklina gelen kotu seyler olmaz. Kendine ve bebegine iyi bak!

Selam anneler ve bebekleri:)
Uzun zamandır nete giremiyorum
Haftaya tekrar kontrolüm var birde aşım.
Umarım herkes iyidir hersey yolundadir

Çok üzüldüm CNm benim ama inanıyorumki kolayca atlatıcaksın inş . Sezeryan olayını hiç düşünme bende ilki oldum hatta elektronik sezeryan oldum dikiş derdim bile olmadı üç günde ayaklandım . Dikkat ettiğin sürece inş bir sıkıntı olmaz . Bebişinin ve senin en iyi şekilde atlatabilmeni dilerim tatlım dualarım seninle ..

Maşallah ne kerata baksana anneyi tepikliyip uyandırıyor bile . Ne tatlılar ya .

elektronik sezeryan nasıl oluyo yaa nasıl dikiş derdi olmuyo

tamam canım paylaş merak ederim bende :S

Kilo alımları başlamış bende diyet yaptığım için vermeye başladım kuzumun hali nice yani .. Ilk gebeliktede yaptım oğlum çok zayıf doğdu şimdikinin sonuda o galiba . Sağlıklı olsunlarda ne yapalım herşey onlar için . Bu arada ben zaten tosun gibi hatundum bu yüzden bu durum Banada yarayabilir . Koca göbekten çoçuğu doğru düzgün hissedemiyordum şu iki gündür kıpırdıyor sanki sıpa :))

ben de beklediğimden fazla kilo aldım.boyum 170 55 le hamile kaldım şuan 61-62 kiloyum 7 kilo almış görünüyorum.
Şu kilo ile bile fit sayılırsın , şimdi önceden biraz zayıf olunca kilo alımı biraz fazla olabiliyor . Vücut kesin eksikleri bebek için dolduruyor olmalı . Fazla aşırı yemediğiniz sürece çok sorun değil bence .

Maşallah yiğit oğlan olucak oğluşumuz , Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize . Çok sevimdim herşeyin iyi olmasına darısı bizlere inş .gamzeli demek wowww

Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun CNm ..

ayy yerim ben o sıpayı yha :) aynen cnm bencede sağlıklı olsunlarda gerisi hiçç önemli değil bende tosun gibi hatun olcam bu gidişle :) 1.70 boy 59 kg hamile kaldım şimdi 65 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…