2015 Nisan Anneleri

Ağzını yerim senin , valla sağlıklı olsunda kız erkek olayı zaten işin gırgırı . Bakalım ben tahminleri alıyım yine herkesten söylemek isteyen olursa seve seve yorum alabilirim .
 
Ağzını yerim senin , valla sağlıklı olsunda kız erkek olayı zaten işin gırgırı . Bakalım ben tahminleri alıyım yine herkesten söylemek isteyen olursa seve seve yorum alabilirim .
İnşallah en yakın zamanda öğrenirsin kuzucum da kurtulursun beklemekten belirsizlikten :) adıyla sevmek yada oğlum kızım diye sevmek bi başka oluyor fındıkları :)
 
Biz merkeze atandık canım, ben seviniyorum aslında Konya bana tipik Anadolu şehri gibi geliyor, sevimli bir şehir umuyorum bakalım hayırlısı, aileden uzak olmak dışında bir sıkıntım yok aslında, en çok da oğlum zorlanacak, kalabalıkta büyüdü sayılır, bir senedir ailelerle içiçeyiz yoksa gurbette yaşayan onca insan var, biz de yaparız illa ki... Bir yandan da oranin havasi oğlumun astımına iyi gelir belki, herşeyde vardır bir hayır
 
Merhaba hatunlar
Okuyorum da nerdeyse hepiniz vitamin ve demirlerinizi cok duzenli sekilde kullaniyosunuz. Ben kullanamiyorum ictigim zaman kabiz, siskinlik v.s oluyor.. cok mutsuz hissediyorum kendimi. Ben de dietime dikkat ediyorum.protein kalsiyum meyve sebze v.s dengeli tuketmeye ugrasiyorum.. icmedigim icin vicdanim da rahatsiz. Haftaya ayrintili ultrasonum var bakalim bebegim gercekten beslenmis mi ogrenicem..
Bi akil fikir verin ne yapayim. Daha 20 hafta var dogurmaya boyle olmaz ki
 
Canim bazi kisilerde gec reaksiyon verebiliyormus kasimasin asla kabuk baglarsa soymasin.bide koltugunun altina dikkat et sislik varmi diye kontrol et eger sislik varsa yada olusursa doktora gidin.
tamam canım yeni gördüm mesajını, sabah bakarım mutlaka, Allahtan kapalı olduğu için kaşıyamadı pek, bugün akşam da göğsünde bi kızarıklık farkettim ama o da tekti, ilaç mı dokundu yoksa hastalıktan mı döküntü oldu kimbilir... Gecmezse götürücem dr.a
 
canım göğsündede varsa bir takip et eger aynı yaradansa doktora götür gülüm ciltle ilgili bir kasıntılı hastalıkta olabilir..cok gecmiş olsun canım miniğine.
 
ben de pek kullanmıyorum canım, midem rahatsızken almıyordum ama ondan beri de bi türlü başlayamadım
 
canım göğsündede varsa bir takip et eger aynı yaradansa doktora götür gülüm ciltle ilgili bir kasıntılı hastalıkta olabilir..cok gecmiş olsun canım miniğine.
sağol canım, ilgin için de cevabın için de oğlumda hastalık sonrası döküntü oluyor bazen, ondan da olabilir ama aşı yerini öyle görünce tedirgin oldum biraz dediğin gibi yarın bi kontrol edyim, başka bir şey çarpmadı gözüme akşam ama... hastalığı daha tam atlatamadı zaten, ooff off asıl sıkıntı bu bıcırıklar dünyaya geldikten sonra başlıyor kızlar hiç sıkmayın kendinizi şimdiden...
 
canım ilaç kullanamıyosan siyah kuru üzüm ve üzüm pekmezi veya,keci boynuzu pekmezi iç her gün.kabızlıga kuru kayısı süper 5-6 tane yiyorum bende bide aktivyanın yogurtları var kaysılı onlarda fayda ediyor..bebişin kilo alması içinde ceviz muz üzüm pekmezi ve süt yumurta...bende yeni basladım demire günde bir.bide balıkta yiyemiyorum midem bulanıyo bende omega 3 aldım eczaneden ondan içiyorum...tavsiye ederim canım.
 
ne demek tatlım insallah gecer,durumunu haberdar et.bagısıklık sistemi zayıflayınca cıkmıstır belkide ama ne olursa olsun doktora götür bence canım.benim yiğenimde öyle devamlı hasta olunca vücudunda kasıntılar yaralar cıkıyo.krem veriyodu doktoru geciyodu.sen koltuk altını kontrol etmeyi unutma gülüm.cok gecmiş olsun tekrar kuzum
 
İyi geceler güzel anneler. ÇOk yoğun çalıştığım için fazla girmiyorum ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.Dün bebeğim için ilk eşyasını aldım.Şimdi de aklıma geldi sizlerle de paylaşayım faydalı bir şey çünkü. Otribebe burun aspiratörü. İlk oğlumda da almıştım ve çok memnun kaldım.Bebeğin burnunu temizlemek ve rahat nefes almasını sağlamak için çok güzel bir ürün.Unnado da indirimdeydi.Hala var mı bilmiyorum ama eczanelerde de bulabilirsizniz.
 
Kızlaaar yarın ayrıntılıya giricez sabah 10:30 da inşallah dualarınızı eksik etmeyin..çok stres yaptım ben :)

Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin kuzummmm:)

Kizlar biraz önce bebeğinin tepigini babası hissetti elinde :) çok mutlu olduk heyecanlandı eşim de maşallah bizim kuzularimizaaa :)

Bizim gariban babamız hala hissedemedi:)

malesef yokmus canım zamana bırakıp beklıcez

Hayırlısı olsun canım. İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatırsın bu dönemi

Bunlarda daha kız mı , erkek mi olduğu belli olmayan kuzumun ilk fistanları .. GAP te indirim vardı baktım çok hoşlar daldım valla :))
Eki Görüntüle 1318784 Eki Görüntüle 1318785

Yesinler onun fistanlarınııı:):)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…