Ağzını yerim senin , valla sağlıklı olsunda kız erkek olayı zaten işin gırgırı . Bakalım ben tahminleri alıyım yine herkesten söylemek isteyen olursa seve seve yorum alabilirim .Hımmm kız geldi bi An aklıma canım :) bi sebebi yok ama sorunca ilk aklıma gelen oldu :) hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş olsun yeter ki sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı :)
İnşallah en yakın zamanda öğrenirsin kuzucum da kurtulursun beklemekten belirsizlikten :) adıyla sevmek yada oğlum kızım diye sevmek bi başka oluyor fındıkları :)Ağzını yerim senin , valla sağlıklı olsunda kız erkek olayı zaten işin gırgırı . Bakalım ben tahminleri alıyım yine herkesten söylemek isteyen olursa seve seve yorum alabilirim .
bencede kız kuzum erkek olsa simdiye gösterirdi bence pipişiAğzını yerim senin , valla sağlıklı olsunda kız erkek olayı zaten işin gırgırı . Bakalım ben tahminleri alıyım yine herkesten söylemek isteyen olursa seve seve yorum alabilirim .
Biz merkeze atandık canım, ben seviniyorum aslında Konya bana tipik Anadolu şehri gibi geliyor, sevimli bir şehir umuyorum bakalım hayırlısı, aileden uzak olmak dışında bir sıkıntım yok aslında, en çok da oğlum zorlanacak, kalabalıkta büyüdü sayılır, bir senedir ailelerle içiçeyiz yoksa gurbette yaşayan onca insan var, biz de yaparız illa ki... Bir yandan da oranin havasi oğlumun astımına iyi gelir belki, herşeyde vardır bir hayırçok geçmiş olsun canım oğlun için Rabbim şifa versin..
Konyada yaşamıyorum ama orada okudum üniversiteyi o zamandan bu zamana baya bir değişmiş tabi ben hiç gidemedim mezuniyetten sonra şimdiki halini bilmem ama o zamanki hali tam bir öğrenci şehriydi hatta bosna diye kampüse yakın bir yer var koca bir şehir gibi gidince göreceksin zaten yaz tatilinde in cin top oynuyordu şehirde.. sen neresinde oturacaksın peki?
CNm sadece bir ultrason yapıldı oda 12 haftalık iken ve burda 12 iken cinsiyet söylenmiyor .. Yani pipican olup olmadığı Durumu olmadı hiçbencede kız kuzum erkek olsa simdiye gösterirdi bence pipişi
sunun surasinda 10 gunun kaldi bakalim ak kiz mi kara oglan mi belli olacakCNm sadece bir ultrason yapıldı oda 12 haftalık iken ve burda 12 iken cinsiyet söylenmiyor .. Yani pipican olup olmadığı Durumu olmadı hiç
İstanbuldayım canımİnss canim ya..bu arada hangi sehirdesin sen
tamam canım yeni gördüm mesajını, sabah bakarım mutlaka, Allahtan kapalı olduğu için kaşıyamadı pek, bugün akşam da göğsünde bi kızarıklık farkettim ama o da tekti, ilaç mı dokundu yoksa hastalıktan mı döküntü oldu kimbilir... Gecmezse götürücem dr.aCanim bazi kisilerde gec reaksiyon verebiliyormus kasimasin asla kabuk baglarsa soymasin.bide koltugunun altina dikkat et sislik varmi diye kontrol et eger sislik varsa yada olusursa doktora gidin.
canım göğsündede varsa bir takip et eger aynı yaradansa doktora götür gülüm ciltle ilgili bir kasıntılı hastalıkta olabilir..cok gecmiş olsun canım miniğine.tamam canım yeni gördüm mesajını, sabah bakarım mutlaka, Allahtan kapalı olduğu için kaşıyamadı pek, bugün akşam da göğsünde bi kızarıklık farkettim ama o da tekti, ilaç mı dokundu yoksa hastalıktan mı döküntü oldu kimbilir... Gecmezse götürücem dr.a
ben de pek kullanmıyorum canım, midem rahatsızken almıyordum ama ondan beri de bi türlü başlayamadımMerhaba hatunlar
Okuyorum da nerdeyse hepiniz vitamin ve demirlerinizi cok duzenli sekilde kullaniyosunuz. Ben kullanamiyorumictigim zaman kabiz, siskinlik v.s oluyor.. cok mutsuz hissediyorum kendimi. Ben de dietime dikkat ediyorum.protein kalsiyum meyve sebze v.s dengeli tuketmeye ugrasiyorum.. icmedigim icin vicdanim da rahatsiz. Haftaya ayrintili ultrasonum var bakalim bebegim gercekten beslenmis mi ogrenicem..
Bi akil fikir verin ne yapayim. Daha 20 hafta var dogurmayaboyle olmaz ki
sağol canım, ilgin için de cevabın için decanım göğsündede varsa bir takip et eger aynı yaradansa doktora götür gülüm ciltle ilgili bir kasıntılı hastalıkta olabilir..cok gecmiş olsun canım miniğine.
canım ilaç kullanamıyosan siyah kuru üzüm ve üzüm pekmezi veya,keci boynuzu pekmezi iç her gün.kabızlıga kuru kayısı süper 5-6 tane yiyorum bende bide aktivyanın yogurtları var kaysılı onlarda fayda ediyor..bebişin kilo alması içinde ceviz muz üzüm pekmezi ve süt yumurta...bende yeni basladım demire günde bir.bide balıkta yiyemiyorum midem bulanıyo bende omega 3 aldım eczaneden ondan içiyorum...tavsiye ederim canım.Merhaba hatunlar
Okuyorum da nerdeyse hepiniz vitamin ve demirlerinizi cok duzenli sekilde kullaniyosunuz. Ben kullanamiyorumictigim zaman kabiz, siskinlik v.s oluyor.. cok mutsuz hissediyorum kendimi. Ben de dietime dikkat ediyorum.protein kalsiyum meyve sebze v.s dengeli tuketmeye ugrasiyorum.. icmedigim icin vicdanim da rahatsiz. Haftaya ayrintili ultrasonum var bakalim bebegim gercekten beslenmis mi ogrenicem..
Bi akil fikir verin ne yapayim. Daha 20 hafta var dogurmayaboyle olmaz ki
hayırlısı olsun gülüm saglıklı hayırlı olsunlar.bir ultrason mu,dogunca bol bol görcen insallah canım yavrunuCNm sadece bir ultrason yapıldı oda 12 haftalık iken ve burda 12 iken cinsiyet söylenmiyor .. Yani pipican olup olmadığı Durumu olmadı hiç
ne demek tatlım insallah gecer,durumunu haberdar et.bagısıklık sistemi zayıflayınca cıkmıstır belkide ama ne olursa olsun doktora götür bence canım.benim yiğenimde öyle devamlı hasta olunca vücudunda kasıntılar yaralar cıkıyo.krem veriyodu doktoru geciyodu.sen koltuk altını kontrol etmeyi unutma gülüm.cok gecmiş olsun tekrar kuzumsağol canım, ilgin için de cevabın için deoğlumda hastalık sonrası döküntü oluyor bazen, ondan da olabilir ama aşı yerini öyle görünce tedirgin oldum biraz dediğin gibi yarın bi kontrol edyim, başka bir şey çarpmadı gözüme akşam ama... hastalığı daha tam atlatamadı zaten, ooff off asıl sıkıntı bu bıcırıklar dünyaya geldikten sonra başlıyor kızlar hiç sıkmayın kendinizi şimdiden...
Kızlaaar yarın ayrıntılıya giricez sabah 10:30 da inşallah dualarınızı eksik etmeyin..çok stres yaptım ben :)
Kizlar biraz önce bebeğinin tepigini babası hissetti elinde :) çok mutlu olduk heyecanlandı eşim demaşallah bizim kuzularimizaaa :)
malesef yokmus canım zamana bırakıp beklıcez
Bunlarda daha kız mı , erkek mi olduğu belli olmayan kuzumun ilk fistanları .. GAP te indirim vardı baktım çok hoşlar daldım valla :))
Eki Görüntüle 1318784 Eki Görüntüle 1318785
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?