Bunlarda daha kız mı , erkek mi olduğu belli olmayan kuzumun ilk fistanları .. GAP te indirim vardı baktım çok hoşlar daldım valla :))
Eki Görüntüle 1318784 Eki Görüntüle 1318785
Ooo senin oğlun da baya erkenciymiş canım, kaç yaşındaydı?Ayrica Gunaydin. Oglum sagolsun 2 saat once kalktik,yapboz yapmaya basladik
çok sağol canım, oğlumunkiler çok kalmıyordu çıkınca, şöyle bir gözüküp sonra kendiliğinden kayboluyordu, o yüzden göstermiyorum dr.a pek, ilk zamanlar hemen götürürdük, zamanla alıştık heralde, bunlar icin iğne yemişliği bile var ama şimdi istemiyorum onun icin de ayri ilac almasını, zaten yeni oldu alerji iğnesini....ne demek tatlım insallah gecer,durumunu haberdar et.bagısıklık sistemi zayıflayınca cıkmıstır belkide ama ne olursa olsun doktora götür bence canım.benim yiğenimde öyle devamlı hasta olunca vücudunda kasıntılar yaralar cıkıyo.krem veriyodu doktoru geciyodu.sen koltuk altını kontrol etmeyi unutma gülüm.cok gecmiş olsun tekrar kuzum
annen sana yakınsa bence de mantıklısı annenin bakması nasıl olsa en az 1.000 tl vereceksin bakıcıya onu da annene ya da kardşeşine verirsin. benim annem uzak olduğu için çok düzenini de bozmak istemiyorum artık hayırlısı canımbende cıksam tazmınatımı alırım onada bı problem yok anlasırız o konuda. ama annemın evı yakın annemde zorla calısıyo halı yok kadıncaazın calısmak ıstemıyo. ben bu yasta evde oturacagıma hem annemı kurtaryım ıstıyorum hem ben daha 29 yasındayım calısayım bıraz daha dıyorum. ama annemlerıde zorda bırakmak ıstemıyorum oyle karman corman bı haldeyım. bakalım teklıf edıcem anneme bı yol bulucaz.
bence alın artık yavaştan canım son ana bırakırsanız herşeyi masrafı daha çok olur. biz kuzenden alıyoruz beşiği ve karyolayı beleşe getirdik birazcıkın :)Günaydın kızlar :) Civilde indirim varmış 18.yıla özel beşiklerde uygun eşimde alalım diyo banada erken geliyor sizce neyapmalıyım
bence alın artık yavaştan canım son ana bırakırsanız herşeyi masrafı daha çok olur. biz kuzenden alıyoruz beşiği ve karyolayı beleşe getirdik birazcıkın :)
Bende bend:)Arkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Kaçıncı Bebek
Sat
Bdt
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?