2015 Nisan Anneleri

çok sağol canım, oğlumunkiler çok kalmıyordu çıkınca, şöyle bir gözüküp sonra kendiliğinden kayboluyordu, o yüzden göstermiyorum dr.a pek, ilk zamanlar hemen götürürdük, zamanla alıştık heralde, bunlar icin iğne yemişliği bile var ama şimdi istemiyorum onun icin de ayri ilac almasını, zaten yeni oldu alerji iğnesini....

Günaydın kızlar ve minik kuzularr biz oğlusumla çalısmaya geldik bugünde çalışan tüm teyzoşlarımıza kolay gelsin,doktora gidecek teyzoşlardan güzel haberler bekliyoruz ,evde ki teyzoşlarımıza da bol öpücükler yolluyoruz

annen sana yakınsa bence de mantıklısı annenin bakması nasıl olsa en az 1.000 tl vereceksin bakıcıya onu da annene ya da kardşeşine verirsin. benim annem uzak olduğu için çok düzenini de bozmak istemiyorum artık hayırlısı canım

Günaydın kızlar :) Civilde indirim varmış 18.yıla özel beşiklerde uygun eşimde alalım diyo banada erken geliyor sizce neyapmalıyım
bence alın artık yavaştan canım son ana bırakırsanız herşeyi masrafı daha çok olur. biz kuzenden alıyoruz beşiği ve karyolayı beleşe getirdik birazcıkın :)

bence alın artık yavaştan canım son ana bırakırsanız herşeyi masrafı daha çok olur. biz kuzenden alıyoruz beşiği ve karyolayı beleşe getirdik birazcıkın :)

Haklısın cnm az az alınca fazla dokunmaz İyi yapmışsınız valla biz gurbetteyiz oyzden ailemin yanında olsaydım hepsi beleşe gelirdi bizim yeğenler kız işte öyle bi şansım yok uzak olunca :)

Bende bend:)
Yas 31
Sehir izmir
Ilk bebeğim
Sat 18 Temmuz
Bdt 24 Nisan 2015
Cinsiyeimiz kiz
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…