2015 Nisan Anneleri

İnş en kisa zamanda hisseder sizin baba da :) çok heyecanlanir eminim bizimkinin gözü parladi biranda

Günaydın kızlar :) Civilde indirim varmış 18.yıla özel beşiklerde uygun eşimde alalım diyo banada erken geliyor sizce neyapmalıyım
Bence de canım az az almayabaslayin. Herseyi son aylara birakrsaniz odemeleride bir anda olacaktir.
Bizde belescilerden olduk:)
Gorumcem sagolsun arabayi verdi şimdiden beşikten verecek
Oğlu 3 yasında artık
Kullandıklarını hep bize saklamış
Kıyafetlerinden bile şimdiden verdi
Uyku tulumları montlar vs
Hatta süt sağma makinasını da verdi
Gerçi bi parçası kaybolmuş ama servise sipariş ettim aldım parçayı :)

Doğru negüzel cnm bebeğin giydiği eskimiyoki hiç :) en iyisini yapmışsın valla

beni de ekler misin listeye canım
yaş 31
izmir
ilk bebiş
29 haziran 2014
05 nisan 2015
kızzz

gunaydin arkadaslar
ikinci hamileligi olan arkadaslar bisey sorucam .ablasi yada abisinin bebisten haberi var mi.benim kizim 4 yasinda bebek almayi dusunuyoruz dedik ama gobuste bebek oldugunu soylemedik.karnim buyudu ama kizim ben kilo aldin diyor:)))

Gunaydin annecikler, bende vitamin icemeyenlerdenim dun kan sayimima vitaminlerime baktim yerlerde, ferrrosanolu acip tozunu yogurtla denicem biseyler yapmali

Ağlamamak için zor tuttum kendimi çok güzel yazılmış gerçekten. Paylaşım için teşekkürler

ben de içemiyorum. doktorum decavit verdi bana ayrıca bir kan ilacı vermedi. haftada maksimum 3 içebiliyorum ona rağmen kabızım haftada 2 falan da omega 3 içiyorum kafama göre... ama benim de içime hiç sinmiyor

herkese güneydın iyi hafta sonları biz kaç gündür pek iyi değiliz sağ kasığımda ağrılarım var ayrıca rahim ağrım çok fena yürümekte bile zorlanıyorum umarım sıkıntılı birşey değildir

KABIZLIK çekn arkadaşlara şiddetli kabızlık çeken biri olarak bulduğum bir çözümü paylaşmak istedim 10 gündür doğal tereyeğı ve bal yiyorum kahvaltıda inanın çok rahatladım günler süren kabızlığım var onun dışın da farklı birşey eklemedim beslenmeme o sebeple bal ve tereyeğından diyorum ama biraz fazla yedim ben hani belki size de faydası olur diye paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…