- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
İnş en kisa zamanda hisseder sizin baba da :) çok heyecanlanir eminim bizimkinin gözü parladi biranda
kızlar biz bugun ayrıntılı ultrasonumuz var da bebişimi gorcem cok heycanlıyım bana dua edin hamişler hersey guzel gecsin rabbimin izniyle bebişimizin saglıklı haberlerini alalım ve tum bebişlerin
saol canım insallahİnşallahhhh:) Her gün bir unut bekliyor eli karnımda ama hala tık yok:)
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah tatlııımm:)
çok mantıklı ben de öyle düşünüyorum canım ihtiyaçların hepsini birden son zamanlara bırakırsak doğum masrafları da eklenir açık büyür ... ben kendime lohusa geceliği aldım bebeğe aldığım ürünlerin dışında resmini yüklüyorum :) emzirme yerleri var bolero görünümlü bir üstle kamufle oluyor;Bugün kızıma interntte çok cici şeyler aldım :) uygun fiyatlı buldukça alacağım artık bir anda aşırı yükleme olmasın sonra kartlara
güzel haberlerle dön canımkızlar biz bugun ayrıntılı ultrasonumuz var da bebişimi gorcem cok heycanlıyım bana dua edin hamişler hersey guzel gecsin rabbimin izniyle bebişimizin saglıklı haberlerini alalım ve tum bebişlerin
çok mantıklı ben de öyle düşünüyorum canım ihtiyaçların hepsini birden son zamanlara bırakırsak doğum masrafları da eklenir açık büyür ... ben kendime lohusa geceliği aldım bebeğe aldığım ürünlerin dışında resmini yüklüyorum :) emzirme yerleri var bolero görünümlü bir üstle kamufle oluyor;Eki Görüntüle 1319158 Eki Görüntüle 1319159 Eki Görüntüle 1319162 Eki Görüntüle 1319166 bel kısmı ayarlamalıymış işe yarar göründü gözüme
Evt bizde kullanıyoruz oğlum 2.5 yaşında halan işimize yarıyor aspiratör .İyi geceler güzel anneler. ÇOk yoğun çalıştığım için fazla girmiyorum ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.Dün bebeğim için ilk eşyasını aldım.Şimdi de aklıma geldi sizlerle de paylaşayım faydalı bir şey çünkü. Otribebe burun aspiratörü. İlk oğlumda da almıştım ve çok memnun kaldım.Bebeğin burnunu temizlemek ve rahat nefes almasını sağlamak için çok güzel bir ürün.Unnado da indirimdeydi.Hala var mı bilmiyorum ama eczanelerde de bulabilirsizniz.
Hayirli guzel haberlerle gel insallah canim hersey yolunda gitsin tatlim. Radistanbulda mikızlar biz bugun ayrıntılı ultrasonumuz var da bebişimi gorcem cok heycanlıyım bana dua edin hamişler hersey guzel gecsin rabbimin izniyle bebişimizin saglıklı haberlerini alalım ve tum bebişlerin
geceliği yok tatlım resimdeki kadar başka parçası yok ben de en kullanışlı bunu buldum fiyatı 62 tl idi, sunset ten aldım... bir tam takım daha alıcam 2 takım olması lazım yedekli olsun onu da gecelikli sabahlıklı tam takım alırım bulabilirsem tabi arAştırmalarım devam ediyorcanım, aldığın pijama + gecelik mi? bi de nerden ve kaça aldın acaba :) ben de geçen gün bakmıştım en ucuzu altüs pijama 45 TL ve fiyatlar accayip uçuk 60-90-120... diye gidiyor
Allah iyiliğini versin daha bunun zamanı var tatlım sakın şimdi alıyım deme o zamana kadar bir dünya fikirler çıkar ortayaAyyy kizlar ya ilk bebek olunca insan herşeyi almak istiyor bakin tuvalet eğitimi için bebek klozeti buldum çok tatil yaa
İnş yüzünüzü güldürecek haberler alırsınız CNm ..kızlar biz bugun ayrıntılı ultrasonumuz var da bebişimi gorcem cok heycanlıyım bana dua edin hamişler hersey guzel gecsin rabbimin izniyle bebişimizin saglıklı haberlerini alalım ve tum bebişlerin
Kaç beden CNm bu bana çok küçük geldi hatta biran kızına mı aldı diye düşündüm hani ilerisi için giyer diye .. Ben biraz iri kıyım olduğum için belki ufak geldi bana bilemiyorum kiçok mantıklı ben de öyle düşünüyorum canım ihtiyaçların hepsini birden son zamanlara bırakırsak doğum masrafları da eklenir açık büyür ... ben kendime lohusa geceliği aldım bebeğe aldığım ürünlerin dışında resmini yüklüyorum :) emzirme yerleri var bolero görünümlü bir üstle kamufle oluyor;Eki Görüntüle 1319158 Eki Görüntüle 1319159 Eki Görüntüle 1319162 Eki Görüntüle 1319166 bel kısmı ayarlamalıymış işe yarar göründü gözüme
saol canım insallah beklemek zor yagüzel haberlerle dön canım
evet tatlım radistanbula gıtcem inşallah memnun kalırımHayirli guzel haberlerle gel insallah canim hersey yolunda gitsin tatlim. Radistanbulda mi
inşallah saol tatlımİnş yüzünüzü güldürecek haberler alırsınız CNm ..
MAŞALLAHHH ANNESİ SİZDE BAYAĞ BİR BÜYÜMÜŞSÜNÜZZZZBugün itibariyla kizim ve ben
Hadi bakalım hayrlı haberlerle dön inş. Bnde 16 aralıkta giricem ayrıntılıya ayy çok merak ediyorum ogünü iple çekiorumkızlar biz bugun ayrıntılı ultrasonumuz var da bebişimi gorcem cok heycanlıyım bana dua edin hamişler hersey guzel gecsin rabbimin izniyle bebişimizin saglıklı haberlerini alalım ve tum bebişlerin
CNM YAA O BNMDE KAFAMA TAKILIYO BENDE ÇOK HIZLI KİLO ALIYORUM DEDİĞİN GİBİ AŞIRI Bİ YEME DE YOK HATTA EKMEĞİ HİÇ YEMİYORUM DİYEBİLİRİMBen buay tam 4 kilo almşım doktorum fazla almışşın dedi aslında öle çok aşırıda yemiyorum ama neden böle oldu anlamadım sanırım vitaminlerde biraz yarıyo toplamda 7 kilo aldım normalmi sizce
Ah keske yakin olsaydik..kizlarimiz arkadas olurlardi ne güzelİstanbuldayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?