2015 Nisan Anneleri

İnş en kisa zamanda hisseder sizin baba da :) çok heyecanlanir eminim bizimkinin gözü parladi biranda

İnşallahhhh:) Her gün bir unut bekliyor eli karnımda ama hala tık yok:)

kızlar biz bugun ayrıntılı ultrasonumuz var da bebişimi gorcem cok heycanlıyım bana dua edin hamişler hersey guzel gecsin rabbimin izniyle bebişimizin saglıklı haberlerini alalım ve tum bebişlerin

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah tatlııımm:)

Bugün kızıma interntte çok cici şeyler aldım :) uygun fiyatlı buldukça alacağım artık bir anda aşırı yükleme olmasın sonra kartlara
çok mantıklı ben de öyle düşünüyorum canım ihtiyaçların hepsini birden son zamanlara bırakırsak doğum masrafları da eklenir açık büyür ... ben kendime lohusa geceliği aldım bebeğe aldığım ürünlerin dışında resmini yüklüyorum :) emzirme yerleri var bolero görünümlü bir üstle kamufle oluyor; bel kısmı ayarlamalıymış işe yarar göründü gözüme

canım, aldığın pijama + gecelik mi? bi de nerden ve kaça aldın acaba :) ben de geçen gün bakmıştım en ucuzu altüs pijama 45 TL ve fiyatlar accayip uçuk 60-90-120... diye gidiyor

Evt bizde kullanıyoruz oğlum 2.5 yaşında halan işimize yarıyor aspiratör .

kızlar biz bugun ayrıntılı ultrasonumuz var da bebişimi gorcem cok heycanlıyım bana dua edin hamişler hersey guzel gecsin rabbimin izniyle bebişimizin saglıklı haberlerini alalım ve tum bebişlerin
Hayirli guzel haberlerle gel insallah canim hersey yolunda gitsin tatlim. Radistanbulda mi

canım, aldığın pijama + gecelik mi? bi de nerden ve kaça aldın acaba :) ben de geçen gün bakmıştım en ucuzu altüs pijama 45 TL ve fiyatlar accayip uçuk 60-90-120... diye gidiyor
geceliği yok tatlım resimdeki kadar başka parçası yok ben de en kullanışlı bunu buldum fiyatı 62 tl idi, sunset ten aldım... bir tam takım daha alıcam 2 takım olması lazım yedekli olsun onu da gecelikli sabahlıklı tam takım alırım bulabilirsem tabi arAştırmalarım devam ediyor

İnş yüzünüzü güldürecek haberler alırsınız CNm ..

Kaç beden CNm bu bana çok küçük geldi hatta biran kızına mı aldı diye düşündüm hani ilerisi için giyer diye .. Ben biraz iri kıyım olduğum için belki ufak geldi bana bilemiyorum ki

Hadi bakalım hayrlı haberlerle dön inş. Bnde 16 aralıkta giricem ayrıntılıya ayy çok merak ediyorum ogünü iple çekiorum

Ben buay tam 4 kilo almşım doktorum fazla almışşın dedi aslında öle çok aşırıda yemiyorum ama neden böle oldu anlamadım sanırım vitaminlerde biraz yarıyo toplamda 7 kilo aldım normalmi sizce

Ben buay tam 4 kilo almşım doktorum fazla almışşın dedi aslında öle çok aşırıda yemiyorum ama neden böle oldu anlamadım sanırım vitaminlerde biraz yarıyo toplamda 7 kilo aldım normalmi sizce
CNM YAA O BNMDE KAFAMA TAKILIYO BENDE ÇOK HIZLI KİLO ALIYORUM DEDİĞİN GİBİ AŞIRI Bİ YEME DE YOK HATTA EKMEĞİ HİÇ YEMİYORUM DİYEBİLİRİM DECAVİT VE KAN HAPI KULLANIYORUM DEDİĞİN GİBİ ACABA ONLAR MI YAPIYO KİLOYU?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…