Ay cok guzel gecen Pazartesi benim dogum günümdu annem hediye olarak aldı lohusa takımı.bende acik renk istemiştim ama tezgahtarla annem'' kanaman olurken acık renk hastanede zor olur ''dediler kırmızı bir takım ve sabahlk aldik:) ama evde de giymek için birde krem alma niyetim var hatta bıraz once lımangoda gordum sanırım 49 lıraya cok guzel cesıtler vardıçok mantıklı ben de öyle düşünüyorum canım ihtiyaçların hepsini birden son zamanlara bırakırsak doğum masrafları da eklenir açık büyür ... ben kendime lohusa geceliği aldım bebeğe aldığım ürünlerin dışında resmini yüklüyorum :) emzirme yerleri var bolero görünümlü bir üstle kamufle oluyor;Eki Görüntüle 1319158 Eki Görüntüle 1319159 Eki Görüntüle 1319162 Eki Görüntüle 1319166 bel kısmı ayarlamalıymış işe yarar göründü gözüme
Bugün itibariyla kizim ve ben
Sen nerdesin CanımAh keske yakin olsaydik..kizlarimiz arkadas olurlardi ne güzel
Ewt cnm bende öle ekmek tüketmiyorum bide harekette ediyorum günlük yürüyük yapmaya çalışıyorum öle homini gırtlak biyememde yok hani ağzım üç dört saat boş kalabiliyo suda çok içmeye çalışıyorum şişeyle ölçülü birbuçuk litreden fazla bile içtiğim oluo ama bm eleviti yeni bıraktım doktorm şimdi gyno ferro sanol verdi bihaftadr falan buna devam ediyorum ama nedense kilolarıma dur diyemiyorum acaba vitamindenmi die düşünmeye başladım hergecen gün biraz dha büyüyorumCNM YAA O BNMDE KAFAMA TAKILIYO BENDE ÇOK HIZLI KİLO ALIYORUM DEDİĞİN GİBİ AŞIRI Bİ YEME DE YOK HATTA EKMEĞİ HİÇ YEMİYORUM DİYEBİLİRİMDECAVİT VE KAN HAPI KULLANIYORUM DEDİĞİN GİBİ ACABA ONLAR MI YAPIYO KİLOYU?
Canım aynı gün gireceğiz hayırlı haberlerle dönelim işallah..Hadi bakalım hayrlı haberlerle dön inş. Bnde 16 aralıkta giricem ayrıntılıya ayy çok merak ediyorum ogünü iple çekiorum
Ey maşallah kocaman olmuş göbüş , büyüyor annesi ne güzel Rabbim daim etsin ..Bugün itibariyla kizim ve ben
İnşallah Canım haberleşelim ogün kesinlikleCanım aynı gün gireceğiz hayırlı haberlerle dönelim işallah..
Oh ne güzel Rabb'ime şükür atlattın , çok sevimdim tatlım darısı başımıza inş .Kızlar biz geldik dualarınız sayesınde cok guzel gecti ayrıntılımız şülür allaha bebeğim saglıklı acmış bacaklarını pipiyi gosteriyo okadar netli biraz edepsiz benim oğlan kendi doktorum plesantamın asagıda oldunu soylemişti bide suyun fazla demişti ama cok sukur hersey iyi cıktı gül yüzünüde gordum bebişimin oyu 25 cm kilosu425
Tabi canım haberleşelim mutlaka gün sayıyorum resmen heyecandan.İnşallah Canım haberleşelim ogün kesinlikle
Hayırlı olsun tatlım bizimde görme şansımız var mı ? Nasıl birşey aldınız ?Kızlar biz bi çılgınlık yaptık aldık bebek odasını.İnşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur. Erken alalımki bebiş doğduğu zaman taksiti bitmiş olsun diye düşündük. Bu arada fiyatlar uçmuş habeirniz olsun :)
Gözün aydın canım çok sevindim darısı başımızaKızlar biz geldik dualarınız sayesınde cok guzel gecti ayrıntılımız şülür allaha bebeğim saglıklı acmış bacaklarını pipiyi gosteriyo okadar netli biraz edepsiz benim oğlan kendi doktorum plesantamın asagıda oldunu soylemişti bide suyun fazla demişti ama cok sukur hersey iyi cıktı gül yüzünüde gordum bebişimin oyu 25 cm kilosu425
Aynen canım bende gün sayıyorum bide görmek için nasıl acaba dha netmi oluyoki bide bize sadece bikere erkek dedi kayınvalidemde kilo aldığım için kız tipi var bakalım neolcak dedi oyüzdende cinsiyetinde kesinleşmesini istiyorum bian önceTabi canım haberleşelim mutlaka gün sayıyorum resmen heyecandan.
Maşallah size hayırlısıyla az kaldı fıstıklarımıza kavuşmamıza..Bugün itibariyla kizim ve ben
İnşallah canım. NeAmn gireceksin. İnşallah sende benim gibi güzel haberlerle gel bi şeker yuklememiz kaldı insallah onuda atlatırsak rahatızOh ne güzel Rabb'ime şükür atlattın , çok sevimdim tatlım darısı başımıza inş .
Ooo senin oğlun da baya erkenciymiş canım, kaç yaşındaydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?