2015 Nisan Anneleri

QUOTE="selale0101, post: 38042026, member: 576603"]Bugün itibariyla kizim ve ben[/QUOTE]Masallah kocaman kiz olmus bu annesi:) Benimki de kiz ama benim karnim asagida hala demek ki herkeste farkli oluyor

="ddm_grhn, post: 38042233, member: 466237"]MAŞALLAHHH ANNESİ SİZDE BAYAĞ BİR BÜYÜMÜŞSÜNÜZZZZ [/QUOTE]
Sagol Teyzesii

E="Vitae, post: 38042369, member: 385904"]QUOTE="selale0101, post: 38042026, member: 576603"]Bugün itibariyla kizim ve ben[/QUOTE]Masallah kocaman kiz olmus bu annesi:) Benimki de kiz ama benim karnim asagida hala demek ki herkeste farkli oluyor[/QUOTE]
Sagol Canim.birde herkesin karin yapisi farklı kikisinin öne doğru uzuyor kimisi yayvan oluyor ama bundan sonra artik büyüme zamanlara geldi bu arada 6 kilo aldim toplamda sürekli bir şeyler yememe ragmen

Ay cok guzel gecen Pazartesi benim dogum günümdu annem hediye olarak aldı lohusa takımı.bende acik renk istemiştim ama tezgahtarla annem'' kanaman olurken acık renk hastanede zor olur ''dediler kırmızı bir takım ve sabahlk aldik:) ama evde de giymek için birde krem alma niyetim var hatta bıraz once lımangoda gordum sanırım 49 lıraya cok guzel cesıtler vardı

Bugün itibariyla kizim ve ben

ya sorma bende cok hızlı kılo alıyorum ve herkes gıbı bende asırı yemıyorum
ama benım gobegım boyle degıl
kılo almıs gıbıyım sadece ve memelerım cok buyudu.delı edıyor benı
dun kayınvalıdemde dedı. kızım gobegınden degıl ama memelerınden cok bellı oluyor hamılelıgın dedı.
bende ben zaten sagarak dogurcam bebegı dedım gulduk. fakat ıcın ıcın sınır oluyorum memelerıme.ama onuda bebegımı beslemek ıcın buyuyorlar dıyerek gormezlıkten gelmeye calısıyorum.

Kızlar biz geldik dualarınız sayesınde cok guzel gecti ayrıntılımız şülür allaha bebeğim saglıklı acmış bacaklarını pipiyi gosteriyo okadar netli biraz edepsiz benim oğlan kendi doktorum plesantamın asagıda oldunu soylemişti bide suyun fazla demişti ama cok sukur hersey iyi cıktı gül yüzünüde gordum bebişimin oyu 25 cm kilosu425

Ewt cnm bende öle ekmek tüketmiyorum bide harekette ediyorum günlük yürüyük yapmaya çalışıyorum öle homini gırtlak biyememde yok hani ağzım üç dört saat boş kalabiliyo suda çok içmeye çalışıyorum şişeyle ölçülü birbuçuk litreden fazla bile içtiğim oluo ama bm eleviti yeni bıraktım doktorm şimdi gyno ferro sanol verdi bihaftadr falan buna devam ediyorum ama nedense kilolarıma dur diyemiyorum acaba vitamindenmi die düşünmeye başladım hergecen gün biraz dha büyüyorum

Oh ne güzel Rabb'ime şükür atlattın , çok sevimdim tatlım darısı başımıza inş .

Hayırlı olsun tatlım bizimde görme şansımız var mı ? Nasıl birşey aldınız ?

Gözün aydın canım çok sevindim darısı başımıza

Tabi canım haberleşelim mutlaka gün sayıyorum resmen heyecandan.
Aynen canım bende gün sayıyorum bide görmek için nasıl acaba dha netmi oluyoki bide bize sadece bikere erkek dedi kayınvalidemde kilo aldığım için kız tipi var bakalım neolcak dedi oyüzdende cinsiyetinde kesinleşmesini istiyorum bian önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…