2015 Nisan Anneleri

Evet canım hem daha net hemde bayağı uzun bakıyorlar canım.ilk erkek dediyse birde kesin dediyse değişceğini sanmıyorum.benide karnım dik erkek karnı gibi ilk kızımdada öyleydi.dış görünüşle alakalı değil canım.

Hayırlı olsun tatlım bizimde görme şansımız var mı ? Nasıl birşey aldınız ?
Canım o heycanla foto çekemyi unuttum :) ama gelince çekip gösteririm size.. Tarif edecek olursam klasik bir model. İnci beyazı renginde. Büyüyebilen karyola aldık karyolanıb başıda kadife kapitoneli. Mobilyası kendinden oymalı ayaklı. Çok zarif bir şey kulplarıda pembe kristal :) odaya girince prenses odası gibi havalı olacak yani :) kızımın adını da yazacaklar duvarımıza asacağız :)

Eminim ki öyle CNm yakışır güzel kızımıza , beyaz güzel tercih olmuş odayı ferah kılar . Rabbim fıstığımıza odasında huzurlu şekilde büyümeyi nasip etsin inş .

Eminim ki öyle CNm yakışır güzel kızımıza , beyaz güzel tercih olmuş odayı ferah kılar . Rabbim fıstığımıza odasında huzurlu şekilde büyümeyi nasip etsin inş .
Amin inşallah canım hepmizin bebekleri sağlıklı huzurlu olsun inşallah :)

2,5 yasinda
Erkenci vallahi. O yuzden ikinci daha gec olmadan dogacak olmasi iyi. Uykusuzluga aliskin iken bünyem ikisi bir arada büyür
2012 Mayıs mı oğlun CNm , bende de var aynısından aynen senin gibi düşündüm hazır alışmışken çıksın ikiside aradan büyüyüp giderler hemde arkadaş olurlar birbirlerine .. Sende yurtdışındasın dimi ? Neresi

Yok temmuz. Tam 2,5 degil yani
Danimarka dan. Ya sen?

Ayrica ben hala kiloma takilmis durumdayim. Ilki gibi cok alacagim korkusu felaket bende

Yok temmuz. Tam 2,5 degil yani
Danimarka dan. Ya sen?

Ayrica ben hala kiloma takilmis durumdayim. Ilki gibi cok alacagim korkusu felaket bende
CNm kiloya pek çare olunmuyor malasef bende gebelik şekeri var bu yüzden diyet yapıyorum , oğluma hamile ikende vardı toplam 9 kilo aldım ama doğumdan sonra verip tekrar çok hızlı kilo artışı oldu . Öyle kaldı çoğu maalesef .. Şimdi azda olsa veriyorum veya sabit kalıyor kilo ama pek yiyemediğimden .. Herşeyi gıdım gıdım yiyorum , şeker yasak karbonhidrat ta nerde ise yok gibi alıyorum . Sağlıklı olsunlarda artık sonrasında bakarız çaresine dimi ?
Bende ingilteredeyim CNm .

Benimde gögsüm bayagı büdü oncede 85 oluyordu şimdi 95 dar geliyor göbeginde bu aydan sonra hızlı büyür canım merak etme

Ölede cnm işte insan bituhaf oluo yüzde 90 erkek dedi doktr geçen haftya kadr bişy dememşti hep dha zamnı var diyodu ama işte sinek küçük miğde bulandırıyo yaa onun canı öle istiyo bilemcem artık sizin cinsiyet bellimi

Aynen canım ilkide kızdı ama hevesim hala son hızda devam edior hayırlısıyla ayrıntılyı bi halledelim hazırlıklara son hız başlayacağım

Örgü sevenler için babaannemizden inciler :)

Eklentiler

• 20141129_181048.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 139
  • 20141129_180659.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 116
  • 20141129_180817.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 117
  • 20141129_180730.webp
    88,1 KB · Görüntüleme: 125
  • 20141129_180304.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 105
Benim kızım da 3,5 yaşında daha öğrendiğimiz gün söyledi eşim dayanamadı şimdilik mutlu kontrollere hep onu da götürüyorum karnımı öpüp seviyor

Masallah cok sevindim gozunaydin darisi basimiza insallah tatlim. Memnun kaldin mi peki radistanbuldan

Masallah cok sevindim gozunaydin darisi basimiza insallah tatlim. Memnun kaldin mi peki radistanbuldan
Evet canım memnun kaldım hem fiyatı hemde ilgileri gayet iyi stresini alıyo dr biraz cok konusuyo ama herseyi anlatıyo bebeğin istedıgınıde rahat sorabiliyosun cd ve raporunuda veriyo sıcak biyerdî iyiydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…