2015 Nisan Anneleri

Benim kızım da 3,5 yaşında daha öğrendiğimiz gün söyledi eşim dayanamadı şimdilik mutlu kontrollere hep onu da götürüyorum karnımı öpüp seviyor
Benim oğlumda karnıma hello deyip öpüyor , 2.5 yaşında ve şimdiden alıştırıyoruz ki kabullenmiş durumda oda buna .. Inş doğduklarında da herşey iyi olur , kıskanırlarsa biraz zor olur gibi geliyor bana . Daha çok oğlum anakuçağını paylaşmak istemez çünkü onu hale sallanan sandelyesi gibi kullanıyor ..

Gunaydin teyzoslar ve minnoşlar kahvaltimizi yapip gunaydin diyelim dedik :) çok acikmistik bu aralar gece acikmalarim tekrar başladı iglus büyümeye mi calisiyor acaba yerim onuuu
Yaa benim de basladi acikmalarim yeniden dun gece yarimda kocamla ciktik, birer tane yedik acili acili caniniz cekmesin. cok surmese bu durumlar. Yoksa yusyuvarlak oluruz.

Bunları örmeye ne zaman başladı CNm hepsi süper olmuş ellerine sağlık teyzemizin .. Maşallah ..
Çok teşekkür ederiz. Babaannemiz maşallah örenbayanın şubesi gibi :) haberi alır almaz başlamış kız geçiyomuş içinden de. Erkek için de yapmış hangisi olmazsa onları hediye etçem demiş birilerine .

Gunaydin annecikler, bende vitamin icemeyenlerdenim dun kan sayimima vitaminlerime baktim yerlerde, ferrrosanolu acip tozunu yogurtla denicem biseyler yapmali
Ben de icemiyorum.. bu haftaici ben de baktiricam degerlerime. Bakalim ben hangi vaziyetteyim kabizlik siskinlik beni mahvediyo

Evet canım memnun kaldım hem fiyatı hemde ilgileri gayet iyi stresini alıyo dr biraz cok konusuyo ama herseyi anlatıyo bebeğin istedıgınıde rahat sorabiliyosun cd ve raporunuda veriyo sıcak biyerdî iyiydi canım
Iyi o zaman sevindim canim bende haftaya aldim rahatca gidebilirim demek ki

Hayirli olsun gule gule kullansin minigin... Mantikli bi karar gibi, taksitler onceden biticek ne guzel

Ben de icemiyorum.. bu haftaici ben de baktiricam degerlerime. Bakalim ben hangi vaziyetteyim kabizlik siskinlik beni mahvediyo
Ya canım ihmal etmeyin kendinizi. İlaç içemiyorsunuz diye mahrum kalmak zorunda değilsiniz ki... bak ben de ilaç içemiyorum yutamıyorum yıllardır olmadı doktorumun karşısında resmn ağlayacaktım bundan 2 ay önce. Ben ilaç içemiyorum şu ana kadar bu hep benim sorunumdu şimdi bebeğim için çok üzülüyorum dedim sizin gibi çok hastam var hiç kafanıza takmayın dedi. Demir için kan şurubu verdi her gün 1 adet aç karna içiyorum o eşek kadar vitaminlerin yerine de zdrovit isimli suda eriyen tablet verdi tadıda fanta gibi akşamları içiyorum yeni tahlil yaptırdım tüm değerlerim çok iyiydi. Kan şurubunu devlet karşılıyor ama zdrovit i ödemiyor 15 tl içinde 20 tablet var içeriğinde de normal vitamin hapı içinde olanlar var.devlet karşılamıyor diye hap yazıyor doktorlar. İstersen danış uygunsa sen de kullan

Kızlar tekmeyi hep aynı yerde mi hissediyosunuz. Bebişim hareketli galiba bugün babasının kulağı dayamasıyla tekme yemesi bir oldu :) şimdi hep aynı yerde bi hareketlenme var net ve kısa. Sanırım hissediyorum bende :) mobilyayı duyunca coştu bizim tospaa :)

Bugün itibariyla kizim ve ben

Hay maşallah kocaman olmuş annesiiiiii:) Benim bunu yarısı kadar anca eder herhalde karnım Oysa insan heves ediyor kocaman karnım olsun diye:)

Bu erkek tospaalar hep edepsiz zatennn:):) Çok sevindim canım Allah hep hayırlı haberlerle yüzümüzü güldürsün inşallah:)

Kızlar Bzi cok fena hasta olduk

Canımmm çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah

Bazen uzun süre aynı yere vurduğu oluyor tatlım ama arada sırada pozisyon değiştirip değişik yerlerden gümletiyor:) Hareketleri de çok belirgin olmasına rağmen babamızın hissedebileceği kadar güçlü değil sanırım henüz:)

Canım inşallah hissetmişimdir :) artık babamız duymasada oda sevinsin napalım :)

ben yavaş yavaş söylüyorum canım, bizimki küçük iki bucuk yaşında amaalıştırmaya çalışıyorum, bu aralar yeni doğmuş bebek ziyaretine de gittik, sevdik birlikte, nasıl tepki vereceğini öğrensin en azından diyorum, illa ki kıskanacak ama hazırlıklı olsun yavrum yine de...

Örgü sevenler için babaannemizden inciler :)

Oyy ne güzel yapmis ellerine saglik.. sen de saglikla giydir insallah.. her biri ayrı nefis...

Ben de bugün 3 kısa kollu body i 19 lira görünce aldim. Uygun gibi geldi umaRım uygundur... :)

Eklentiler

• IMG-20141129-WA0050.webp
    368,6 KB · Görüntüleme: 124
2,5 yasinda
Erkenci vallahi. O yuzden ikinci daha gec olmadan dogacak olmasi iyi. Uykusuzluga aliskin iken bünyem ikisi bir arada büyür
senin bünyen alıştı demek ki :) ben de tam rahat edecekken, biraz dinlenecekken geldi ikincisi, benim oğlum da 32 aylık canım, bizimki de bebekken çok uykusuzdu, son altı aydır düzene girdi diyebilirim... Yakinda başlayacak yeniden uykusuz geceler....

güle güle kullanın canım, sağlıklı günlerde inşallah

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum forma ya şeker yüklemesi yaptırdıniz mi ben çok kararsızim da :/

Oyy ne güzel yapmis ellerine saglik.. sen de saglikla giydir insallah.. her biri ayrı nefis...

Ben de bugün 3 kısa kollu body i 19 lira görünce aldim. Uygun gibi geldi umaRım uygundur... :)
Çok hoşlar güle güle kullanın . Bence yani bana göre sudan ucuz olmuş fiyatları , gayet iyi alışveriş olmuş özellikle ayak izi desenli olana bayıldım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…