sorun yok tatlım, hiç kızarıklık kalmamış, ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim...ne demek tatlım insallah gecer,durumunu haberdar et.bagısıklık sistemi zayıflayınca cıkmıstır belkide ama ne olursa olsun doktora götür bence canım.benim yiğenimde öyle devamlı hasta olunca vücudunda kasıntılar yaralar cıkıyo.krem veriyodu doktoru geciyodu.sen koltuk altını kontrol etmeyi unutma gülüm.cok gecmiş olsun tekrar kuzum
sevindim kuzum,cok cok gecmiş olsun miniğine canımsorun yok tatlım, hiç kızarıklık kalmamış, ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim...
Çok Nadir'de olsa alıyorum ama çok kısa süreliğine kaldırmam ile indirmem bir oluyor .. Aslında zararlı doğru ama daha küçükler ve bazen almak gerekebiliyor .benim oğlan birde öyle çok kilolu bir çoçuk değil Allah'tan tek tesellim o oluyor ne yalan söylüyüm ..iyi geceler kızlar bugün sayfalar çok ilerlememiş, hepsini okuyabildim, sizler de bizim gibi gezmedesiniz galiba... Ikinci çocuğa hamile olan arkadaşlar, ilk çocuğunuzu kucağınıza alıyor musunuz, ben zaman zaman alıyorum ama k.validem takmış durumda, zararlı deyip duruyor ama demekle olmuyor, kücük olduğu için anlatamiyorum ben ona anlatamıyo
Gunaydin annecikler, bende vitamin icemeyenlerdenim dun kan sayimima vitaminlerime baktim yerlerde, ferrrosanolu acip tozunu yogurtla denicem biseyler yapmali
Maşallah çok hızlısınız canımm allahım.hayırlisiyla yatmayı kullanmayı nasip.etsin inşallahCanım o heycanla foto çekemyi unuttum :) ama gelince çekip gösteririm size.. Tarif edecek olursam klasik bir model. İnci beyazı renginde. Büyüyebilen karyola aldık karyolanıb başıda kadife kapitoneli. Mobilyası kendinden oymalı ayaklı. Çok zarif bir şey kulplarıda pembe kristal :) odaya girince prenses odası gibi havalı olacak yani :) kızımın adını da yazacaklar duvarımıza asacağız :)
Çok geçmiş olsun canım.havalar buzz kesti valla Ankaranın da ayazı fenaKızlar Bzi cok fena hasta olduk
Ellerine sağlık hepsi çok güzelÖrgü sevenler için babaannemizden inciler :)
Bende öğrendiğim gün söyledim..çok sevindi şimdilik mutlu ama kıskanmalar kesin olacak Allah yardımcımız olsunBenim kızım da 3,5 yaşında daha öğrendiğimiz gün söyledi eşim dayanamadı şimdilik mutlu kontrollere hep onu da götürüyorum karnımı öpüp seviyor
Canım bende hep aynı yerlerde hissediyordum son bir haftadı göbek deliğinin oralarda bir iteklenme hissi var itekliyo bildiğin lokumumKızlar tekmeyi hep aynı yerde mi hissediyosunuz. Bebişim hareketli galiba bugün babasının kulağı dayamasıyla tekme yemesi bir oldu :) şimdi hep aynı yerde bi hareketlenme var net ve kısa. Sanırım hissediyorum bende :) mobilyayı duyunca coştu bizim tospaa :)
Canım daha küçük tabi ki anlamasını bekleyemeyiz..benim ki 6 yaşinda kendisi bana dikkat etmem konusunda uyarılarda bulunuyor..sizin daha erken tabiki elinden geldigince almamaya çalış tabiki Allahın izniyle bisey olmaziyi geceler kızlar bugün sayfalar çok ilerlememiş, hepsini okuyabildim, sizler de bizim gibi gezmedesiniz galiba... Ikinci çocuğa hamile olan arkadaşlar, ilk çocuğunuzu kucağınıza alıyor musunuz, ben zaman zaman alıyorum ama k.validem takmış durumda, zararlı deyip duruyor ama demekle olmuyor, kücük olduğu için anlatamiyorum ben ona anlatamıyo
Ayy bende kırmızı sabahlık.içine siyah pijama takımı istiyorum.inşallah digerleri çok.klasik oldu artık..Ay cok guzel gecen Pazartesi benim dogum günümdu annem hediye olarak aldı lohusa takımı.bende acik renk istemiştim ama tezgahtarla annem'' kanaman olurken acık renk hastanede zor olur ''dediler kırmızı bir takım ve sabahlk aldik:) ama evde de giymek için birde krem alma niyetim var hatta bıraz once lımangoda gordum sanırım 49 lıraya cok guzel cesıtler vardı
Maşallah darısı gireceklerin başına.inşallah..Kızlar biz geldik dualarınız sayesınde cok guzel gecti ayrıntılımız şülür allaha bebeğim saglıklı acmış bacaklarını pipiyi gosteriyo okadar netli biraz edepsiz benim oğlan kendi doktorum plesantamın asagıda oldunu soylemişti bide suyun fazla demişti ama cok sukur hersey iyi cıktı gül yüzünüde gordum bebişimin oyu 25 cm kilosu425
Hayırlı olsun canımm..Kızlar biz bi çılgınlık yaptık aldık bebek odasını.İnşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur. Erken alalımki bebiş doğduğu zaman taksiti bitmiş olsun diye düşündük. Bu arada fiyatlar uçmuş habeirniz olsun :)
Çok hoşlar güle güle kullanın . Bence yani bana göre sudan ucuz olmuş fiyatları , gayet iyi alışveriş olmuş özellikle ayak izi desenli olana bayıldım ..
Biz geldiiikçok şükür herşeyimiz yerli yerindeydi ayrıntılıda stresle girdim ama şükürle çıktım. minnak kızım büyümüş rahatı yerinde yan gelip yatıyordu 21 cm 310.gr dı maşallah sübhanallah..eller kafada ayaklar yanıbaşında çok güzeldi..rabbim mucizeyi yaşattı bize isteyen herkese nasip etsin inşallah.. ablamız uzaktan izlesede güzelmiş.dedi aynı bana benziyor dedi bide bizden bu kadar Allah herkese nasip etsin inşallah güzel haberleri renkli izlemek ayrı bir mucize ya çok duygulandım ben gözümden yaşlar düştü kuzumu..Allah kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Bizde de var. Soğuktan içeri mi kaçıyorlar. Anlamadım ki...bu mevsimde sivrisinek mi olur, o da gelir beni mi bulur ama yaa
Günaydın canım yazını yeni gördüm ben bu hafta erken şeker yaptırdım çünkü bir kontrole giderken bizim minik bacagını açsın diye fazlasıyla çikolata vs yediğim için o gün verdiğim kan ve idrar tahlilimde şekerim yüksek çıktı.bu hafta ac karnına gittim önce açlık kanı alındı sonra hastanenin kantininde 50 gr hazırlanmış halde glikoz şişe içinde satılıyordu ondan aldım, benimde içimde kuşkular vardı eger tadı fazlasıyla şekerli olsa üstüne su içer vazgecerdim yaptırmaktan ama içerken kokladım koku yok tadına baktım şekerli bile degildi tadı tam olarak nasıl niliyormusun beyaz gazoz gibi tabi gazı yok . Lıkır lıkır içtim 1 saat hiçbir sıkıntı olmadan gecti tekrar kan verdim sonra yemek yedim su içtim bu kadar, sonuçlarım düşük çıktı risk yok dedi dr um, fakat 25 hafta şeker yüklemesi tekrar yapılacak o haftalardan sonra şekeri olmayanda bile risk olabiliyor dedi, 25 haftada 100 gram glikoz yükleyecekler onu da yaptıracagım Allahın izniyle yinede senin kararın canım ben yaşadıgımı paylaşmak istedim kendine iyi bakMerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum forma ya şeker yüklemesi yaptırdıniz mi ben çok kararsızim da :/
Teşekkür ederiz canım :)güle güle kullanın canım, sağlıklı günlerde inşallah
Artık hissetmek istiyorum ya neye odaklancağımo şaşırdım :) teşekkürler canımMaşallah çok hızlısınız canımm allahım.hayırlisiyla yatmayı kullanmayı nasip.etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım.havalar buzz kesti valla Ankaranın da ayazı fena
Ellerine sağlık hepsi çok güzel
Bende öğrendiğim gün söyledim..çok sevindi şimdilik mutlu ama kıskanmalar kesin olacak Allah yardımcımız olsun
Canım bende hep aynı yerlerde hissediyordum son bir haftadı göbek deliğinin oralarda bir iteklenme hissi var itekliyo bildiğin lokumum
Canım daha küçük tabi ki anlamasını bekleyemeyiz..benim ki 6 yaşinda kendisi bana dikkat etmem konusunda uyarılarda bulunuyor..sizin daha erken tabiki elinden geldigince almamaya çalış tabiki Allahın izniyle bisey olmaz
çok teşekkür ederimde napıcam bilmiyorum kapsül boğazıma değince kusuyorumcanım yogurtla yersen hiç bir faydası olmaz ilacın süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltır ondan portakal suyu ile iç bence c vitamini demirin emilimini arttırır.süt türü besin yiyeceksen yada yediysen aradan bi 1,5 saat gecsin hapı içecekken
çok teşekkür ederimde napıcam bilmiyorum kapsül boğazıma değince kusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?