2015 Nisan Anneleri

sorun yok tatlım, hiç kızarıklık kalmamış, ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim...

iyi geceler kızlar bugün sayfalar çok ilerlememiş, hepsini okuyabildim, sizler de bizim gibi gezmedesiniz galiba... Ikinci çocuğa hamile olan arkadaşlar, ilk çocuğunuzu kucağınıza alıyor musunuz, ben zaman zaman alıyorum ama k.validem takmış durumda, zararlı deyip duruyor ama demekle olmuyor, kücük olduğu için anlatamiyorum ben ona anlatamıyo

Çok Nadir'de olsa alıyorum ama çok kısa süreliğine kaldırmam ile indirmem bir oluyor .. Aslında zararlı doğru ama daha küçükler ve bazen almak gerekebiliyor .benim oğlan birde öyle çok kilolu bir çoçuk değil Allah'tan tek tesellim o oluyor ne yalan söylüyüm ..
Bu arada sana özelden mesaj atmıştım aldın mı istediğin doktor ile ilgili iletişim bilgileri idi .

Gunaydin annecikler, bende vitamin icemeyenlerdenim dun kan sayimima vitaminlerime baktim yerlerde, ferrrosanolu acip tozunu yogurtla denicem biseyler yapmali

canım yogurtla yersen hiç bir faydası olmaz ilacın süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltır ondan portakal suyu ile iç bence c vitamini demirin emilimini arttırır.süt türü besin yiyeceksen yada yediysen aradan bi 1,5 saat gecsin hapı içecekken

Maşallah çok hızlısınız canımm allahım.hayırlisiyla yatmayı kullanmayı nasip.etsin inşallah
Kızlar Bzi cok fena hasta olduk
Çok geçmiş olsun canım.havalar buzz kesti valla Ankaranın da ayazı fena
Örgü sevenler için babaannemizden inciler :)
Ellerine sağlık hepsi çok güzel
Benim kızım da 3,5 yaşında daha öğrendiğimiz gün söyledi eşim dayanamadı şimdilik mutlu kontrollere hep onu da götürüyorum karnımı öpüp seviyor
Bende öğrendiğim gün söyledim..çok sevindi şimdilik mutlu ama kıskanmalar kesin olacak Allah yardımcımız olsun
Canım bende hep aynı yerlerde hissediyordum son bir haftadı göbek deliğinin oralarda bir iteklenme hissi var itekliyo bildiğin lokumum
Canım daha küçük tabi ki anlamasını bekleyemeyiz..benim ki 6 yaşinda kendisi bana dikkat etmem konusunda uyarılarda bulunuyor..sizin daha erken tabiki elinden geldigince almamaya çalış tabiki Allahın izniyle bisey olmaz

Ayy bende kırmızı sabahlık.içine siyah pijama takımı istiyorum.inşallah digerleri çok.klasik oldu artık..
Maşallah darısı gireceklerin başına.inşallah..
Hayırlı olsun canımm..

Biz geldiiik çok şükür herşeyimiz yerli yerindeydi ayrıntılıda stresle girdim ama şükürle çıktım.minnak kızım büyümüş rahatı yerinde yan gelip yatıyordu 21 cm 310.gr dı maşallah sübhanallah..eller kafada ayaklar yanıbaşında çok güzeldi..rabbim mucizeyi yaşattı bize isteyen herkese nasip etsin inşallah.. ablamız uzaktan izlesede güzelmiş.dedi aynı bana benziyor dedi bidebizden bu kadar Allah herkese nasip etsin inşallah güzel haberleri renkli izlemek ayrı bir mucize ya çok duygulandım ben gözümden yaşlar düştü kuzumu..Allah kavuşmayı nasip etsin inşallah..

Günaydın melek anneler ve melekleri....
Gününüz guzel olsun..
Biz yine büyüyoruz galiba yahu 5 kere tuvalete kalktim gece sözde 8 saate yakın uyudum ama sersem gibi oldum valla...

Çok hoşlar güle güle kullanın . Bence yani bana göre sudan ucuz olmuş fiyatları , gayet iyi alışveriş olmuş özellikle ayak izi desenli olana bayıldım ..

Sagol canim teşekkür ederim. Ben de fiyatı görünce atladım ama sonra bir şüpheye düşmüştüm :)
Ayak izine ben de bayildim hatta her bir ayak izinden öpmeyi düşünüyorum
Ayak izi bahane o süt kokuluyu yemek şahane

Canim gözünüz aydin masallah size...saglikla da kavuşmak nasip olur insallah...
Albaya da hak vermek lazim yani ne yapsın, sevmeye çalışıyor ama kafa da karışık

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum forma ya şeker yüklemesi yaptırdıniz mi ben çok kararsızim da :/
Günaydın canım yazını yeni gördüm ben bu hafta erken şeker yaptırdım çünkü bir kontrole giderken bizim minik bacagını açsın diye fazlasıyla çikolata vs yediğim için o gün verdiğim kan ve idrar tahlilimde şekerim yüksek çıktı.bu hafta ac karnına gittim önce açlık kanı alındı sonra hastanenin kantininde 50 gr hazırlanmış halde glikoz şişe içinde satılıyordu ondan aldım, benimde içimde kuşkular vardı eger tadı fazlasıyla şekerli olsa üstüne su içer vazgecerdim yaptırmaktan ama içerken kokladım koku yok tadına baktım şekerli bile degildi tadı tam olarak nasıl niliyormusun beyaz gazoz gibi tabi gazı yok . Lıkır lıkır içtim 1 saat hiçbir sıkıntı olmadan gecti tekrar kan verdim sonra yemek yedim su içtim bu kadar, sonuçlarım düşük çıktı risk yok dedi dr um, fakat 25 hafta şeker yüklemesi tekrar yapılacak o haftalardan sonra şekeri olmayanda bile risk olabiliyor dedi, 25 haftada 100 gram glikoz yükleyecekler onu da yaptıracagım Allahın izniyle yinede senin kararın canım ben yaşadıgımı paylaşmak istedim kendine iyi bak

güle güle kullanın canım, sağlıklı günlerde inşallah
Teşekkür ederiz canım :)

Artık hissetmek istiyorum ya neye odaklancağımo şaşırdım :) teşekkürler canım

çok teşekkür ederimde napıcam bilmiyorum kapsül boğazıma değince kusuyorum

Kizlar bugun temizlik gunum yaaaa dinlene dinlene yapiyoruz kizimla yormadan kendimizi ogleden sonrada utu var uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…