2015 Nisan Anneleri

kanama olayı benm hiç aklıma gelmemişti canım iyi ki söyldin ben de bir takım daha alıcam onu koyu renk alayım bari bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun nice yaşlara canım bu yeni yaşın sana güzelliklerle gelsin sağlıkla mutlulukla olsun

ooo hayırlı uğurlu gelsin canım güzel günlerde olsun inşallah :) sağlıcakla kullansın bebişin (tam benm kafadansın canım

Ben buay tam 4 kilo almşım doktorum fazla almışşın dedi aslında öle çok aşırıda yemiyorum ama neden böle oldu anlamadım sanırım vitaminlerde biraz yarıyo toplamda 7 kilo aldım normalmi sizce
tatlım aynıyım ben de bana da çok almışsın dedi 7 kilo aldım ben de tam olarak

ooo hayırlı uğurlu gelsin canım güzel günlerde olsun inşallah :) sağlıcakla kullansın bebişin (tam benm kafadansın canım
sağol canım benim inşallah :) valla iyi yaptık diye düşünüyorum çünkü teslim için 2 ay 45 gün diyolar. Kokusununda çıkması 1 ayı bulur.Biraz mobilyalar gelince boş kalacak ama en azından ona vakit ayırmamıza gerek kalanyacak artık. Eşyalarıda aldıkça yerleştiririm diyorum :) bi biraz tez canlıyız heralde canım :)

yok yok çok doğru ağırlaşırsak o kadar gezemeyebiliriz çok ince düşünemeyebiliriz hayırlısıyla olsun sağlıcakla kullanılsın inşallah ben de aldım bak inşallah güzel güzel kullanmak nasip olsun da aldığımızda kurmuştuk sonra tekrar pakete katladık kenara aldık kurulu değil yani şu an kolisinde bebişi bekliyor bir mağaza kapanıyordu indirime girmiş bu fiyatı kaçırmayalım deyip aldık biz de erken diye düşüne düşüne...

Cok tatli masalah gule gule uyusun icinde kiucuk prens . park yatak degilmi ne kadara aldin canim bende park yatak istiyorum

çok iyi yapmışsın canım. İyi günlerde kullansın miniğin :) çokta güzel çok rahat gözüküo. Bende oark almayı düşünüyorum ama karyoladan da vazgeçemedim. Birax ayaklansın park alabilirim bende :)

Güle güle musmutlu uyusun bebişin canım çok güzel...

Ay ne güzel ya hayırlı haberlerle gelmişsin allah bizede masip etsin bende çok özledim meleğimi 16 sında giricez bizde ayrıntılıya.hayırlı haberlerle dolsun taşsın işallah sayfamız.

Cok tatli masalah gule gule uyusun icinde kiucuk prens . park yatak degilmi ne kadara aldin canim bende park yatak istiyorum
teşekkür ederiz teyzesi :) prego marka aldık hem daha sağlam çatısı vardı hem de kumaşı pamuklu karışımdı diğerleri naylonumsu geldi.(fiyatı da 300 dü ama mağaza kapanıyordu ondan baya indirim yapmışlardı normal fiyatı 400 müş biz de zaten fiyatı kaçırmayalım diye aldık erkenden)

Son düzenleme:
canım bir de modellere bakarken 70 cm enden daha dar olmayanları tavsiye ederim cünkü uyku setini yerleştirince alan daralıyor iyice küçücük kalmasın sonra bence 70-110 ideal; yerin genişse daha 80-120 de bakabilirsin rahat olur

Kaç beden CNm bu bana çok küçük geldi hatta biran kızına mı aldı diye düşündüm hani ilerisi için giyer diye .. Ben biraz iri kıyım olduğum için belki ufak geldi bana bilemiyorum ki
ben de iri kıyımım tatlım M beden ama geniş aslında giydim şu an göbüşüm baya çıkmış olmasına rağmen geniş geldi doğumdan sonra daha rahat olur diye düşündüm resimde küçük görünmüştür güzelim değilse pijama büyük ben 70 küsur kiloyum şahsen yani küçük değilim hiç

Merhaba teyzoşlar biz çok hastayız babamız işe gitmedi bize bakıyo kahvaltı ya zor kalktık. Dikkat edin kendinize öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…