2015 Nisan Anneleri

Gözün Aydın CNm , çok şükür herşey yolunda imiş Rabbim daim etsin . Ablamızıda çok öptük , ben inanıyorum ki annesi o sizden daha çok sahiplenecek kardeşine ..

merhaba annisler
biz bu pazar gununu mobilyacilari gezerek gecirdik. Bebegimiz de bizim odamizda yatacagi icin tek yatak ve yaninda ince uzun bi dolap dusunuyoruz.
yatak modeli olarak usttekinin beyazini, cibinlik ve nevresim olarak ise alttakinin beyazini almayi planladik. Fransiz dantel dedi adam.ithalmis.. hepsi toptan 1000Tl. Bunun icinde dolap yok. Dolap da sanirim 400-500 tl bisey tutar.
sallanir ozellikli istiyoruz,bilmiyorum gerek var mi yok mu ama huysuz bi bebek olursa da kurtarir diye dusundum.
bebegim erkek olucak. Baktigimiz magaza cicili bicili degil de daha agir modeller satiyor. Oglusuma uygun olur mu ne dersiniz :) sehzade yatagi gibi..

Eklentiler

• 20141130_135351.webp
    187,8 KB · Görüntüleme: 168
  • 20141130_141112.webp
    162,9 KB · Görüntüleme: 162
canım gayet güzel :) inşallah gönlünüze göre olur :) siz nereye baktınız biz modokoya gittik ordan aldık eğer istanbuldaysan tavsiye ederim bikaç mağaza :) bu arada gezerken birşey farkettim ufak değişikliklikler hemen havasını değşştiriyor mobilyanın. Mesela bizimki erke k modeli gibiydi kulpları altın sarısı porselenliydi ama biz onları pembe kristale çevirince direk değişti. Öyle farklılıklar yapanilrsn süper olur :)

Bunlar çok hoş benimde bebek olasım geldi)

sağlıcakla olsun inşallah. demek bünyeden bünyeye farklılık oluyor benm göbek baya dışarda an itibariyle şaşırdım görünce
Sanırım öyle canım ben de karnı çıkmayanlara moral olsun diye resmimi attım zaten :) zaten üstümdeki kazak oldukça dar s beden strech bir kazak geniş bişey giysem kimse anlamıyo hebes edip de bi hamile bluzu giyemedim kısmet 6. Aya artık

Cok sagol canim, hepimizin gonlune gore olsun :) evet istanbuldayiz. Bugun eyup mobilyacilar sitesinde gezindik. Ne cok bebe magazasi var. Kesinlikle katiliyorum soylediklerine. Biz de bugun farkettik. Mesela erkek icin kral taci ya da denizci aksesuarlari filan var. Kizlar icin secenek daha fazla tabi suslu suslu..
tavsiye magazalarini bekliyorumm canim :)

canım ben andolu yakaısnda olduğum için modokoya gittim ama maskoda da vardır belki şubeler. Biz mutlu bebe mobilyadan aldık satış yapanlarda çok ilgili malzemelerin kalitesi ve fiyatıda çok güzel.
İnci bebe ve festivaldede güzel şeyler vardı oralarada bak derim :) mesela birşey öğrendim gezerken. Biz önce büyüyebilen ve yavrulu bir model alacaktık ama yavrulu olunca beşik derinliği artıtrılamıyormuş yavrulu veya alttan çekmeceli olunca. O yüzden ilerde düşme tehlikesini önlemek için derinliği arttırılabilir büyüyebilen bir beşik aldık :)

Kızlar bugün pilatese başladım her yerim ağrıyo ama çok mutluyum. Aylar sonra ilk defa hareket etti vücudum doğru dürüst bir de buna yürüyüş ekleyebilsem be güsel olur. Kilo kontrolümü de sağlayabilirim böylece ama havalar soğuyo artık dışarda çok zor olcak. Ucuzundan koşu bandı almak istiyorum hatta kullanılmış bile olabilir ama malesef bulamadım... Yer kaplamayan en basit modelinden bişi olsa yeter ama neyse araltırmaya devam edicem. Bu konuda tavsiyesi olan varsa beklerim

merhaba kızlar haftasonu takip edemedim beşik- yatak alanlara hayırlı olsun Allah bebişlerinizle sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin biz de bebek arabamızı aldık bugün e bebekten aldık internet mağazasından birkaç güne gelir büyük bi dert gitti eşimle anlaşamıyorduk araba konusunda sonunda hallettik bir de boynerin sitesinden şunları aldım bugün artık 0-3 ayda alınacak pek bişeyim kalmamıştı yazlıklara ve 6-9 aylıklara geçtim ben

Eklentiler

• 1_2718845.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 171
  • 1_2435176.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 167
  • 1_2083326.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 168
canım çok güzel bunlar iyi günlerde kullandın bebeğin :) arabaya bizde bakıyoruz sen hangisinden aldın

hayırlı akşamlar güzel anneler 20+4 olduk ama bebegimin hareketlerini düzenli hissedemiyorum ğünde 3 yada 4 kere hafif tekmesi oluyor bebegimin ama ne zaman sürekli hissederiz ne zaman bunu babada hisseder kemikleri bi sertleşse biran önce sürekli hissetsemde babamız işte oldugunda yanlızlıgıma çare olsa meşguliyetim olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…