Gözün Aydın CNm , çok şükür herşey yolunda imiş Rabbim daim etsin . Ablamızıda çok öptük , ben inanıyorum ki annesi o sizden daha çok sahiplenecek kardeşine ..Biz geldiiikçok şükür herşeyimiz yerli yerindeydi ayrıntılıda stresle girdim ama şükürle çıktım. minnak kızım büyümüş rahatı yerinde yan gelip yatıyordu 21 cm 310.gr dı maşallah sübhanallah..eller kafada ayaklar yanıbaşında çok güzeldi..rabbim mucizeyi yaşattı bize isteyen herkese nasip etsin inşallah.. ablamız uzaktan izlesede güzelmiş.dedi aynı bana benziyor dedi bide bizden bu kadar Allah herkese nasip etsin inşallah güzel haberleri renkli izlemek ayrı bir mucize ya çok duygulandım ben gözümden yaşlar düştü kuzumu..Allah kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Geçmiş olsun yavrucum , bol şifa diliyorum , inş hemen atlatırsınız ..Merhaba teyzoşlar biz çok hastayızbabamız işe gitmedi bize bakıyo kahvaltı ya zor kalktık. Dikkat edin kendinize öpüyoruz
canım gayet güzel :) inşallah gönlünüze göre olur :) siz nereye baktınız biz modokoya gittik ordan aldık eğer istanbuldaysan tavsiye ederim bikaç mağaza :) bu arada gezerken birşey farkettim ufak değişikliklikler hemen havasını değşştiriyor mobilyanın. Mesela bizimki erke k modeli gibiydi kulpları altın sarısı porselenliydi ama biz onları pembe kristale çevirince direk değişti. Öyle farklılıklar yapanilrsn süper olur :)merhaba annisler
biz bu pazar gununu mobilyacilari gezerek gecirdik. Bebegimiz de bizim odamizda yatacagi icin tek yatak ve yaninda ince uzun bi dolap dusunuyoruz.
yatak modeli olarak usttekinin beyazini, cibinlik ve nevresim olarak ise alttakinin beyazini almayi planladik. Fransiz dantel dedi adam.ithalmis.. hepsi toptan 1000Tl. Bunun icinde dolap yok. Dolap da sanirim 400-500 tl bisey tutar.
sallanir ozellikli istiyoruz,bilmiyorum gerek var mi yok mu ama huysuz bi bebek olursa da kurtarir diye dusundum.
bebegim erkek olucak. Baktigimiz magaza cicili bicili degil de daha agir modeller satiyor. Oglusuma uygun olur mu ne dersiniz :) sehzade yatagi gibi ..
Bunlar çok hoş benimde bebek olasım geldimerhaba annisler
biz bu pazar gununu mobilyacilari gezerek gecirdik. Bebegimiz de bizim odamizda yatacagi icin tek yatak ve yaninda ince uzun bi dolap dusunuyoruz.
yatak modeli olarak usttekinin beyazini, cibinlik ve nevresim olarak ise alttakinin beyazini almayi planladik. Fransiz dantel dedi adam.ithalmis.. hepsi toptan 1000Tl. Bunun icinde dolap yok. Dolap da sanirim 400-500 tl bisey tutar.
sallanir ozellikli istiyoruz,bilmiyorum gerek var mi yok mu ama huysuz bi bebek olursa da kurtarir diye dusundum.
bebegim erkek olucak. Baktigimiz magaza cicili bicili degil de daha agir modeller satiyor. Oglusuma uygun olur mu ne dersiniz :) sehzade yatagi gibi..
Bebek nerde kuzumHerkesr merhaba fazla belli olmasak da göbüş modasına biz de katılalım dedik :)
Kayseri ne yazikkiSen nerdesin Canım
Sanırım öyle canım ben de karnı çıkmayanlara moral olsun diye resmimi attım zaten :) zaten üstümdeki kazak oldukça dar s beden strech bir kazak geniş bişey giysem kimse anlamıyo hebes edip de bi hamile bluzu giyemedim kısmet 6. Aya artıksağlıcakla olsun inşallah. demek bünyeden bünyeye farklılık oluyor benm göbek baya dışarda an itibariyle şaşırdım görünce
Çok teşekkürler güzel teyzemiz inşallahGeçmiş olsun yavrucum , bol şifa diliyorum , inş hemen atlatırsınız ..
Cok sagol canim, hepimizin gonlune gore olsun :) evet istanbuldayiz. Bugun eyup mobilyacilar sitesinde gezindik. Ne cok bebe magazasi var. Kesinlikle katiliyorum soylediklerine. Biz de bugun farkettik. Mesela erkek icin kral taci ya da denizci aksesuarlari filan var. Kizlar icin secenek daha fazla tabi suslu suslu..canım gayet güzel :) inşallah gönlünüze göre olur :) siz nereye baktınız biz modokoya gittik ordan aldık eğer istanbuldaysan tavsiye ederim bikaç mağaza :) bu arada gezerken birşey farkettim ufak değişikliklikler hemen havasını değşştiriyor mobilyanın. Mesela bizimki erke k modeli gibiydi kulpları altın sarısı porselenliydi ama biz onları pembe kristale çevirince direk değişti. Öyle farklılıklar yapanilrsn süper olur :)
Bunlar çok hoş benimde bebek olasım geldi)
Olsun canım napalım bizde burdan kuvvetli tutarız bağları adaşların yolu kesişir belki biryerlerde kısmet dünya küçük canım".Kayseri ne yazikki
canım ben andolu yakaısnda olduğum için modokoya gittim ama maskoda da vardır belki şubeler. Biz mutlu bebe mobilyadan aldık satış yapanlarda çok ilgili malzemelerin kalitesi ve fiyatıda çok güzel.Cok sagol canim, hepimizin gonlune gore olsun :) evet istanbuldayiz. Bugun eyup mobilyacilar sitesinde gezindik. Ne cok bebe magazasi var. Kesinlikle katiliyorum soylediklerine. Biz de bugun farkettik. Mesela erkek icin kral taci ya da denizci aksesuarlari filan var. Kizlar icin secenek daha fazla tabi suslu suslu..
tavsiye magazalarini bekliyorumm canim :)
Merhaba teyzoşlar biz çok hastayızbabamız işe gitmedi bize bakıyo kahvaltı ya zor kalktık. Dikkat edin kendinize öpüyoruz
canım çok güzel bunlar iyi günlerde kullandın bebeğin :) arabaya bizde bakıyoruz sen hangisinden aldınmerhaba kızlar haftasonu takip edemedim beşik- yatak alanlara hayırlı olsun Allah bebişlerinizle sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin biz de bebek arabamızı aldık bugün e bebekten aldık internet mağazasından birkaç güne gelir büyük bi dert gitti eşimle anlaşamıyorduk araba konusunda sonunda hallettik bir de boynerin sitesinden şunları aldım bugün artık 0-3 ayda alınacak pek bişeyim kalmamıştı yazlıklara ve 6-9 aylıklara geçtim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?