2015 Nisan Anneleri

Merhaba kizlar umarim iyisinizdir babami gördüm evime gidiyorum babam moral olarak cok iyi yarin biyopsi yapılacak dua edin lutfen
inşallah güzel souçlar çıkar canım tüm hastalara Allahım şifa versin.

Kizlar rabbim utandirmasin insallah bizde bu aksam park yatak siparisimizi verdik ortopedik yataginida aldik memlekete annemlerin evine teslimi yapilacak
iyi günlerde sağlıkla kullanın canım :) çok beğendim pembe beyaz olması daha da tatlı yapmış :)

Renkler ve modeller süper tam kızceler için kıyafet hanım hanımcık çok şirin ..

Herkese iyi geceler.Ne güzel alışverişler yapılmış.Güzel günlerde kullansın inşallah bütün bebişler.Ben fazla birşey almayacağım, ilk oğlumda fazlasıyla almıştım.İkinci de erkek olunca abimizin eşyalarını kullanacağız artık.

Almıştım canım hatta sana cevap yazmıştım gelmedi mi ki?
Benim oğlum da ondört.kg, çok ağır değil ama ağladığı zaman illa benim kucağıma gelecek ancak öyle teselli buluyor, eskiye nazaran azalttık ama yine de mecbur kalıyorum aynen...

Kızlar beşik almayı düşünüyorum chicco next2me internette videosunu izledim çok hoşuma gitti sizler ne düşünüyorsunuz beşikle ilgili

Kızlar beşik almayı düşünüyorum chicco next2me internette videosunu izledim çok hoşuma gitti sizler ne düşünüyorsunuz beşikle ilgili
Ben de almayı düşünüyorum da canım çok pahalı geçici bir beşik için 650 tl şuanda az daha üzerine koysak buyuyebilen karyola alınır çocuğa.

burda bir arkadaş paylaşmıştı benim de çok hoşuma gitmişti, türkcesi başucu beşiğiydi galiba değil mi? hatta yabancı bir siteden göstermişti, Türkiyede yok mu acaba, sen nerden bakıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…