- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
inşallah güzel souçlar çıkar canım tüm hastalara Allahım şifa versin.Merhaba kizlar umarim iyisinizdir babami gördüm evime gidiyorum babam moral olarak cok iyi yarin biyopsi yapılacak dua edin lutfen
iyi günlerde sağlıkla kullanın canım :) çok beğendim pembe beyaz olması daha da tatlı yapmış :)Kizlar rabbim utandirmasin insallah bizde bu aksam park yatak siparisimizi verdik ortopedik yataginida aldik memlekete annemlerin evine teslimi yapilacak
Güle güle kullanın CNm , ne güzel pembiş pembiş .. İçinde fıstık hep güzel güzel uyur inş .Kizlar rabbim utandirmasin insallah bizde bu aksam park yatak siparisimizi verdik ortopedik yataginida aldik memlekete annemlerin evine teslimi yapilacak
Renkler ve modeller süper tam kızceler için kıyafet hanım hanımcık çok şirin ..merhaba kızlar haftasonu takip edemedim beşik- yatak alanlara hayırlı olsun Allah bebişlerinizle sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin biz de bebek arabamızı aldık bugün e bebekten aldık internet mağazasından birkaç güne gelir büyük bi dert gitti eşimle anlaşamıyorduk araba konusunda sonunda hallettik bir de boynerin sitesinden şunları aldım bugün artık 0-3 ayda alınacak pek bişeyim kalmamıştı yazlıklara ve 6-9 aylıklara geçtim ben
CNm inş sonuçlarında birşey çıkmaz , Rabbim bol şifa versin..Merhaba kizlar umarim iyisinizdir babami gördüm evime gidiyorum babam moral olarak cok iyi yarin biyopsi yapılacak dua edin lutfen
Grip abloşumAaanoldu benim canima ya nazar nazar.
Sağol kuzum benim aman dikkat edin çok zor oluyorGeçmiş olsun yavrucum , bol şifa diliyorum , inş hemen atlatırsınız ..
Almıştım canım hatta sana cevap yazmıştım gelmedi mi ki?Çok Nadir'de olsa alıyorum ama çok kısa süreliğine kaldırmam ile indirmem bir oluyor .. Aslında zararlı doğru ama daha küçükler ve bazen almak gerekebiliyor .benim oğlan birde öyle çok kilolu bir çoçuk değil Allah'tan tek tesellim o oluyor ne yalan söylüyüm ..
Bu arada sana özelden mesaj atmıştım aldın mı istediğin doktor ile ilgili iletişim bilgileri idi .
Çok tatlılar :) fiyatı da çok uygunmuş :)Oyy ne güzel yapmis ellerine saglik.. sen de saglikla giydir insallah.. her biri ayrı nefis...
Ben de bugün 3 kısa kollu body i 19 lira görünce aldim. Uygun gibi geldi umaRım uygundur... :)
Ben de almayı düşünüyorum da canım çok pahalı geçici bir beşik için 650 tl şuanda az daha üzerine koysak buyuyebilen karyola alınır çocuğa.Kızlar beşik almayı düşünüyorum chicco next2me internette videosunu izledim çok hoşuma gitti sizler ne düşünüyorsunuz beşikle ilgili
burda bir arkadaş paylaşmıştı benim de çok hoşuma gitmişti, türkcesi başucu beşiğiydi galiba değil mi? hatta yabancı bir siteden göstermişti, Türkiyede yok mu acaba, sen nerden bakıyorsun canım?Kızlar beşik almayı düşünüyorum chicco next2me internette videosunu izledim çok hoşuma gitti sizler ne düşünüyorsunuz beşikle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?