- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Geçmiş olsun canım. Limon bal karışımı yap ilik suyla iç ..Merhaba teyzoşlar biz çok hastayızbabamız işe gitmedi bize bakıyo kahvaltı ya zor kalktık. Dikkat edin kendinize öpüyoruz
Park yatak düşünüyorum canım. Oda yapmicam şuan çok erken 3 yaşına kadar park yatakta yatabiliyor zaten. Ancak o zaman oda yaparım. Park yataklar da 500 civarinda chicco dan bakmistim.Ben de almayı düşünüyorum da canım çok pahalı geçici bir beşik için 650 tl şuanda az daha üzerine koysak buyuyebilen karyola alınır çocuğa.
Sağol teyzemiz teşekkür ediyoruz denedik yaptık biraz daha iyiyiz dualarınız sayesindeGeçmiş olsun canım. Limon bal karışımı yap ilik suyla iç ..
Amiiinnnnn canım inşallah kontrolü olan tüm annişlerin güzel haberlerini bekliyoruz. Minişine doyasıya bak annesi :)Gunaydinlaaar minislerle güzel.bir gün olsun :) bugun saat 14.30 da randevumuz var ayrıntılı olcaz inş güzel haberlerle geliriZzz
Ben de 4.5 kilo aldım
aynı şekilde nasıl bu kadar hızlandı alışım bilmiyorum. şimdi de sanki bu alımı durduramayacakmışım gibi geliyor. her seferinde daha fazla çıkıyorum ki gerçekten çok abarttığımı düşünmüyorum... kabızlık başladı bende 2 haftadır çok fena onun etkisi olabilir mi acaba? bir de malesef hareketim çok az gün içerisinde. yürüyüş yapmak istiyorum ama bazı nedenlerden dolayı onu da yapamıyorum... ama şimdiden bu kadar olursa son aylarda napıcam bilmiyorum...
benim gibi başka kabızlık sorunu yaşayan var mı acaba?
Ben de almayı düşünüyorum da canım çok pahalı geçici bir beşik için 650 tl şuanda az daha üzerine koysak buyuyebilen karyola alınır çocuğa.
Ben de ilk başta sepet beşik diye düşünmüştüm ama boyutuna göre fiyatı uygun gelmedi.Sanırım en fazla 6 ay kullanılıyormuş.En sonunda şimdilik park yatak alayım, odanın da şifonyer ve dolabını alırım 1 yaşında da büyüyebilen karyolasını alırım diye düşündüm.Ama tabi fikir daha bunlar.Sepet beşik çok tatlı çok şık, içinde mutlulukla büyür inşallah.Gunaydin kizlar
Alisveris yapanlar gule gule uyusun bebisleriniz :)
Ben oda yapmyacagim suanlik onun icin sepet besiklerden alicam onu zaten bi sure kullandiktan sonrada odasni yaparim kuzumun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?