2015 Nisan Anneleri

Ben de almayı düşünüyorum da canım çok pahalı geçici bir beşik için 650 tl şuanda az daha üzerine koysak buyuyebilen karyola alınır çocuğa.
Park yatak düşünüyorum canım. Oda yapmicam şuan çok erken 3 yaşına kadar park yatakta yatabiliyor zaten. Ancak o zaman oda yaparım. Park yataklar da 500 civarinda chicco dan bakmistim.

Gunaydinlaaar minislerle güzel.bir gün olsun :) bugun saat 14.30 da randevumuz var ayrıntılı olcaz inş güzel haberlerle geliriZzz
Amiiinnnnn canım inşallah kontrolü olan tüm annişlerin güzel haberlerini bekliyoruz. Minişine doyasıya bak annesi :)

Günaydın Teyzoşlar, babamız gece Eskişehir e gitti, dedemiz yani kendi babam da Konya ya gitti. Babamız akşam gelecek, dedemiz 3 gün sonra çok özlücem babişkomu oğlumla başbaşa kaldık, öğleden sonra dersimiz var. Sizi kocaman öpüyoruz Giray bey in selamı var tüm teyzelerine :)

kabızlık için bol su içmelisin ve meyvede rahatlatıyor...

günaydın kızlar, dün biraz oda baktık ama rakamlar şaka gibi 4000 den başlıyorlarr!! neyseki biz karyolasını kuzenden aldık, odasında zaten 1 tane dolap, 1 tek kişilik yatak ve bir tane daha çekmeceli şifonyer tarzı bir dolap daha vardı sorun şu ki hepsi kendinden bağımsız farklı renklerdeler şuan ama biz diğer bütün mobilyaları yapışkanlı kağıtla kaplayacağız üzerine de stickerlar alacağız http://www.bebekulpdekor.com/k-dolap__stIker-73.html daki gibi. perdesini değiştireceğiz bir de avize+abajur alacağız.denizci konsepti yapıcaz. inş. becerebiliriz böyleleikle az masrafla odasını tamamlayacağız.

Ben de almayı düşünüyorum da canım çok pahalı geçici bir beşik için 650 tl şuanda az daha üzerine koysak buyuyebilen karyola alınır çocuğa.

beşik bence çok gereksiz bir masraf, görünüş çok güzel ama yazık o paraya. çocuk onda sadece mak. ay yatabilecek bunu da unutmayın derim.

bugünlerde kabuslar hiç yakamı bırakmıyor yaa sürekli doğurduğumu, doğumla iligli şeyler görüyorum

Gunaydin kizlar
Alisveris yapanlar gule gule uyusun bebisleriniz :)
Ben oda yapmyacagim suanlik onun icin sepet besiklerden alicam onu zaten bi sure kullandiktan sonrada odasni yaparim kuzumun :)
Ben de ilk başta sepet beşik diye düşünmüştüm ama boyutuna göre fiyatı uygun gelmedi.Sanırım en fazla 6 ay kullanılıyormuş.En sonunda şimdilik park yatak alayım, odanın da şifonyer ve dolabını alırım 1 yaşında da büyüyebilen karyolasını alırım diye düşündüm.Ama tabi fikir daha bunlar.Sepet beşik çok tatlı çok şık, içinde mutlulukla büyür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…