2015 Nisan Anneleri

bugünlerde kabuslar hiç yakamı bırakmıyor yaa sürekli doğurduğumu, doğumla iligli şeyler görüyorum
Hayırdır inşallah canım, bilinç altımız bebişlerle dolu o yüzden böyle rüyalar görüyoruz. Bende iki gündür gece iç sıkıntısı ve korkuyla uyanıyorum yarım saat sürüyor sonra tekrar yatıyorum

aslında hiç doğumla iligli korkularım düşüncelerim olmuyor ama sürekli bebeği düşündüğümden oluyor sanırım.

Merhaba bende uzun süredir var koşu bandı.Ama hamilelikte kullanmayı düşünmedim ben çünkü elektronik bi alet ve etrafa yaydığı bi akım var.Ayrıca normalde bile yürürken bacak ağrısı yapıyordu özellikle diz kapaklarında.Benimki salon tipi baya büyük hatta bebişin odasında yer var sadece ve dev gibi duruyor katlanınca bile bu da beni sinir ediyor.satalım diyorum, eşim de kullanırım ben diye sattırmıyor.Gerçekten alırsanız küçük bir modeli tercih edin.Umarım istediğiniz gibi bir şey bulabilirsiniz.

evet ben hep kasıkalrıma yakın yerde hissediyorum.. hiç göbeğimde karnımın başka yerinde hissetmiyorum.. 17. haftamda göbeğimde minik dokunuşlar hissederdim ama artık sadece kasıkmalrımda sert tekmeler var..

merhaba kızlar.. eile hekiminden decavit ve vifer ilaçlarını almıştım. hemşire ikisinide tok karnına kullan dedi ama önceki haplarımın elevit ve ferromat olanların birini aç karnına birini tok karnına içiyordum kafam karıştıu. bu haplardan kullanan arkadaşlar sizler nasıl kullanıyorsunuz aç mı tok mu?

Mutlu günlerde kullanın.Acaba hangi bebek arabasını aldınız biz de kararsısız.Ama ben chicconun liteway i beğeniyorum.Hatta son çıkan 3 lü modeli ( puset, ana kucağı, port bebe)+ bakım çantası baya hoşuma gidiyor.

Günaydın kızlar ve minik meleklerr .. Yeni bir hafta yoğun bir pazartesiye basladık herkesin günü,haftası güzel geçsin inş.Bu hafta çabuk geçsinn C.tesi ayrıntılı ultrasonumuz var sabırsızlanıyorum oğlusumu görmek için.Bugün gidecek olanlar güzel haberlerle dönün inş. :)

Zaten daha odada yatamaz canım 2 yaşı doldurunca anca... O yüzden hic acele etme yaptigin oda da eminim çok güzel olacaktır bn oda yapmicam park yatakta kendi odamizda yatircam. İnş bir iki seneye oda yaparım diyorum. :)

Çok güzel güle güle kullanın.

Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım park yatak alcam 2 yaşını doldursun öyle oda yapcam daha çok minik olacaklar yanımızda uyusunlar :)

canım o üçlü seti bende düşünüyodutdum ama baya kötü yorumlar okudum moralim bozuldu. Britax römer gördüm hafta sonu o fena değildi ama kararsızım hala

canım o üçlü seti bende düşünüyodutdum ama baya kötü yorumlar okudum moralim bozuldu. Britax römer gördüm hafta sonu o fena değildi ama kararsızım hala
Ya üzüldüm bak çünkü içime siniyordu fiyatı da geçen haftaya göre düşmüş.999,00 dı e bebekte sanırım.Ben pek olumsuz bir şey duymadım canım acaba neyinden memnun değiller hatırlıyor musun?

park yatak nedir? beşik nedir? ben çok tecrübesizim bebek eşyaları konusunda :S
Park yatak tepesinde oyincaklar sallanıyor yandan da alt açma yeri çıkıyor. Hem sonrasında rahatlıkla katlayıp kaldiriyorsun. Ebatları değişiyor genellikle 2 yaşına kadar içinde yatabilecek şekilde oluyor. Beşik çok küçük ilk 6 ay için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…