Hayırdır inşallah canım, bilinç altımız bebişlerle dolu o yüzden böyle rüyalar görüyoruz. Bende iki gündür gece iç sıkıntısı ve korkuyla uyanıyorum yarım saat sürüyor sonra tekrar yatıyorumbugünlerde kabuslar hiç yakamı bırakmıyor yaa sürekli doğurduğumu, doğumla iligli şeyler görüyorum
aslında hiç doğumla iligli korkularım düşüncelerim olmuyor ama sürekli bebeği düşündüğümden oluyor sanırım.Hayırdır inşallah canım, bilinç altımız bebişlerle dolu o yüzden böyle rüyalar görüyoruz. Bende iki gündür gece iç sıkıntısı ve korkuyla uyanıyorum yarım saat sürüyor sonra tekrar yatıyorum
Merhaba bende uzun süredir var koşu bandı.Ama hamilelikte kullanmayı düşünmedim ben çünkü elektronik bi alet ve etrafa yaydığı bi akım var.Ayrıca normalde bile yürürken bacak ağrısı yapıyordu özellikle diz kapaklarında.Benimki salon tipi baya büyük hatta bebişin odasında yer var sadece ve dev gibi duruyor katlanınca bile bu da beni sinir ediyor.satalım diyorum, eşim de kullanırım ben diye sattırmıyor.Gerçekten alırsanız küçük bir modeli tercih edin.Umarım istediğiniz gibi bir şey bulabilirsiniz.Kızlar bugün pilatese başladım her yerim ağrıyo ama çok mutluyum. Aylar sonra ilk defa hareket etti vücudum doğru dürüst bir de buna yürüyüş ekleyebilsem be güsel olur. Kilo kontrolümü de sağlayabilirim böylece ama havalar soğuyo artık dışarda çok zor olcak. Ucuzundan koşu bandı almak istiyorum hatta kullanılmış bile olabilir ama malesef bulamadım... Yer kaplamayan en basit modelinden bişi olsa yeter ama neyse araltırmaya devam edicem. Bu konuda tavsiyesi olan varsa beklerim
Kızlar tekmeyi hep aynı yerde mi hissediyosunuz. Bebişim hareketli galiba bugün babasının kulağı dayamasıyla tekme yemesi bir oldu :) şimdi hep aynı yerde bi hareketlenme var net ve kısa. Sanırım hissediyorum bende :) mobilyayı duyunca coştu bizim tospaa :)
çok tatlışlar ama bunlar güle güle giysin bebişin :)Oyy ne güzel yapmis ellerine saglik.. sen de saglikla giydir insallah.. her biri ayrı nefis...
Ben de bugün 3 kısa kollu body i 19 lira görünce aldim. Uygun gibi geldi umaRım uygundur... :)
Mutlu günlerde kullanın.Acaba hangi bebek arabasını aldınız biz de kararsısız.Ama ben chicconun liteway i beğeniyorum.Hatta son çıkan 3 lü modeli ( puset, ana kucağı, port bebe)+ bakım çantası baya hoşuma gidiyor.merhaba kızlar haftasonu takip edemedim beşik- yatak alanlara hayırlı olsun Allah bebişlerinizle sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin biz de bebek arabamızı aldık bugün e bebekten aldık internet mağazasından birkaç güne gelir büyük bi dert gitti eşimle anlaşamıyorduk araba konusunda sonunda hallettik bir de boynerin sitesinden şunları aldım bugün artık 0-3 ayda alınacak pek bişeyim kalmamıştı yazlıklara ve 6-9 aylıklara geçtim ben
Foto da isticemAmiiinnnnn canım inşallah kontrolü olan tüm annişlerin güzel haberlerini bekliyoruz. Minişine doyasıya bak annesi :)
Merhaba ben de İzmirdeyim.Hoşgeldinmerhabalar. bende aranıza yeni katıldım. oğlum 28 nisanda doğacak inşallah. izmir de olanlar varmı.
Herkesr merhaba fazla belli olmasak da göbüş modasına biz de katılalım dedik :)
Zaten daha odada yatamaz canım 2 yaşı doldurunca anca... O yüzden hic acele etme yaptigin oda da eminim çok güzel olacaktırgünaydın kızlar, dün biraz oda baktık ama rakamlar şaka gibi 4000 den başlıyorlarr!! neyseki biz karyolasını kuzenden aldık, odasında zaten 1 tane dolap, 1 tek kişilik yatak ve bir tane daha çekmeceli şifonyer tarzı bir dolap daha vardı sorun şu ki hepsi kendinden bağımsız farklı renklerdeler şuan ama biz diğer bütün mobilyaları yapışkanlı kağıtla kaplayacağız üzerine de stickerlar alacağız http://www.bebekulpdekor.com/k-dolap__stIker-73.html daki gibi. perdesini değiştireceğiz bir de avize+abajur alacağız.denizci konsepti yapıcaz. inş. becerebilirizböyleleikle az masrafla odasını tamamlayacağız.
Çok güzel güle güle kullanın.merhaba annisler
biz bu pazar gununu mobilyacilari gezerek gecirdik. Bebegimiz de bizim odamizda yatacagi icin tek yatak ve yaninda ince uzun bi dolap dusunuyoruz.
yatak modeli olarak usttekinin beyazini, cibinlik ve nevresim olarak ise alttakinin beyazini almayi planladik. Fransiz dantel dedi adam.ithalmis.. hepsi toptan 1000Tl. Bunun icinde dolap yok. Dolap da sanirim 400-500 tl bisey tutar.
sallanir ozellikli istiyoruz,bilmiyorum gerek var mi yok mu ama huysuz bi bebek olursa da kurtarir diye dusundum.
bebegim erkek olucak. Baktigimiz magaza cicili bicili degil de daha agir modeller satiyor. Oglusuma uygun olur mu ne dersiniz :) sehzade yatagi gibi..
Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım park yatak alcam 2 yaşını doldursun öyle oda yapcam daha çok minik olacaklar yanımızda uyusunlar :)Ben de ilk başta sepet beşik diye düşünmüştüm ama boyutuna göre fiyatı uygun gelmedi.Sanırım en fazla 6 ay kullanılıyormuş.En sonunda şimdilik park yatak alayım, odanın da şifonyer ve dolabını alırım 1 yaşında da büyüyebilen karyolasını alırım diye düşündüm.Ama tabi fikir daha bunlar.Sepet beşik çok tatlı çok şık, içinde mutlulukla büyür inşallah.
Cok tatli masalah gule gule uyusun icinde kiucuk prens . park yatak degilmi ne kadara aldin canim bende park yatak istiyorum
canım o üçlü seti bende düşünüyodutdum ama baya kötü yorumlar okudum moralim bozuldu. Britax römer gördüm hafta sonu o fena değildi ama kararsızım halaMutlu günlerde kullanın.Acaba hangi bebek arabasını aldınız biz de kararsısız.Ama ben chicconun liteway i beğeniyorum.Hatta son çıkan 3 lü modeli ( puset, ana kucağı, port bebe)+ bakım çantası baya hoşuma gidiyor.
Ya üzüldüm bak çünkü içime siniyordu fiyatı da geçen haftaya göre düşmüş.999,00 dı e bebekte sanırım.Ben pek olumsuz bir şey duymadım canım acaba neyinden memnun değiller hatırlıyor musun?canım o üçlü seti bende düşünüyodutdum ama baya kötü yorumlar okudum moralim bozuldu. Britax römer gördüm hafta sonu o fena değildi ama kararsızım hala
Park yatak tepesinde oyincaklar sallanıyor yandan da alt açma yeri çıkıyor. Hem sonrasında rahatlıkla katlayıp kaldiriyorsun. Ebatları değişiyor genellikle 2 yaşına kadar içinde yatabilecek şekilde oluyor. Beşik çok küçük ilk 6 ay için.park yatak nedir? beşik nedir? ben çok tecrübesizim bebek eşyaları konusunda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?