- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
canım bende interntteki yorumlarda okumuştum. Malzemesi kötü fln yazmışlardı. Gidip test etmek lazım tabii yoksa o fiyata çok uygun gerçektenYa üzüldüm bak çünkü içime siniyordu fiyatı da geçen haftaya göre düşmüş.999,00 dı e bebekte sanırım.Ben pek olumsuz bir şey duymadım canım acaba neyinden memnun değiller hatırlıyor musun?
bende sabahları bir iç sıkıntısıyla uyanıyorum 1 saati buluyor uyanmam normalde pozitif bir insanımdır ama sebebini bilmiyorum bu duygununHayırdır inşallah canım, bilinç altımız bebişlerle dolu o yüzden böyle rüyalar görüyoruz. Bende iki gündür gece iç sıkıntısı ve korkuyla uyanıyorum yarım saat sürüyor sonra tekrar yatıyorum
canım çok güzelmiş güzel günlerde sağlıkla kullansın bebeğin :)Günaydın kızlar hafta sonu bizde park yatağımızı aldık yatak odamıza bazamızın yanına kurduk her sabah o beşiği görerek uyanmak inanılmaz bi duygu inş. sağ salim içinide doldurur prensesimiz :)
canım çok güzelmiş güzel günlerde sağlıkla kullansın bebeğin :)
Masallah cok guzelmis gule gule binsin prenses bizde aldik canim acik pembe beyazli benimk de rabbim saglicakla yatirmayi nasip etsinGünaydın kızlar hafta sonu bizde park yatağımızı aldık yatak odamıza bazamızın yanına kurduk her sabah o beşiği görerek uyanmak inanılmaz bi duygu inş. sağ salim içinide doldurur prensesimiz :)
Masallah cok guzelmis gule gule binsin prenses bizde aldik canim acik pembe beyazli benimk de rabbim saglicakla yatirmayi nasip etsin
Park yatak normal yatagin ahsap olmayani kenarlari kumasli tullu sallanabilme ozelligi var tekerlekleri var baska odalara tasiyabiliyorsun 2.3 yasina kadar kullaniliyor.besikler sallanabiliyor elektrikli olanlari var daha kucuk oldugu icin 6 ay kullanilabiliyorpark yatak nedir? beşik nedir? ben çok tecrübesizim bebek eşyaları konusunda :S
Arkadaşım bu yazdığın şey fıkra gibi.Sinirimden deli oldum ben.Ne münasebet ya.Az tırnağını göster bence, sen çok sessiz kalmışsın sanırımKızlar Günaydın
Benim moralim cok bozuk. Eşimle tartıştım kızımın ismi konusunda. Bekar benden 2 yaş küçük bir görümcem, bide 2 yaş büyük evli bir görümcem var. büyük görümcem başka bi şehirde bazı seylerden dolayı aramız soğuk .küçük görümcemle aynı işyerinde çalışıyoruzonlada aramızda mesafe var. neyse küçük görümcem daha öncede cocuğun ismini kendisinin koyacagını yoksa elini daha cocuga sürmeyeceğini söylemişti. çokta önemsememiştim.ama dün akşam Gülbike ve Gülnihal diye kızım için iki isimden birini seçmemi soyledi.benim daha başka isim düşüncelerim var tabii.msj olarak yazdı bende bikenin ingilizcede bisiklet anlamına geldiğini söyledim. oda ahlakı güzel olan kız dedek dedi. sonrada bişey yazmadık ikimizde.Ama benim sinirlendiğim bunu bi öneri olarak değil direk seçmem için şık sunmuş olması. yada senin düşündüğün isimler neler diye sormamasıydı. benimkileride sorar ortak bi karar verebilirdik sonuçta. neyse bugün eşime msjla beğendiğim tüm kız isimlerini ve anlamlarını yolladım. cvp olarak "askım kızın ismini halası verir" dedi şok oldum tartışmaya başladık. şuan konuşmuyorum eşimle çok kırıldım. sonuçta 9 ay ben taşıycam karnımda tüm zahmeti çeken ben ismini veremiyorumhaksız mıyım sizce?benimde 2 erkek bi kız kardeşim var onlarda isim söylediler ama ben benim ilk çocuğum. ben koyucam ismini dedim ama eşim ailesine bole bişey demiyor. çok üzgünüm.
canım halası olmayan çocuk isimsiz mi kalıyomuş. Bilmiyorum ama görmcene çok sinir oldum. Sen yüzyüze eşinle güzel güzel konuşup ikna edersin merak etme. Biraz duugısal gir oda dayanamaaz zaten merak etmeKızlar Günaydın
Benim moralim cok bozuk. Eşimle tartıştım kızımın ismi konusunda. Bekar benden 2 yaş küçük bir görümcem, bide 2 yaş büyük evli bir görümcem var. büyük görümcem başka bi şehirde bazı seylerden dolayı aramız soğuk .küçük görümcemle aynı işyerinde çalışıyoruzonlada aramızda mesafe var. neyse küçük görümcem daha öncede cocuğun ismini kendisinin koyacagını yoksa elini daha cocuga sürmeyeceğini söylemişti. çokta önemsememiştim.ama dün akşam Gülbike ve Gülnihal diye kızım için iki isimden birini seçmemi soyledi.benim daha başka isim düşüncelerim var tabii.msj olarak yazdı bende bikenin ingilizcede bisiklet anlamına geldiğini söyledim. oda ahlakı güzel olan kız dedek dedi. sonrada bişey yazmadık ikimizde.Ama benim sinirlendiğim bunu bi öneri olarak değil direk seçmem için şık sunmuş olması. yada senin düşündüğün isimler neler diye sormamasıydı. benimkileride sorar ortak bi karar verebilirdik sonuçta. neyse bugün eşime msjla beğendiğim tüm kız isimlerini ve anlamlarını yolladım. cvp olarak "askım kızın ismini halası verir" dedi şok oldum tartışmaya başladık. şuan konuşmuyorum eşimle çok kırıldım. sonuçta 9 ay ben taşıycam karnımda tüm zahmeti çeken ben ismini veremiyorumhaksız mıyım sizce?benimde 2 erkek bi kız kardeşim var onlarda isim söylediler ama ben benim ilk çocuğum. ben koyucam ismini dedim ama eşim ailesine bole bişey demiyor. çok üzgünüm.
Arkadaşım bu yazdığın şey fıkra gibi.Sinirimden deli oldum ben.Ne münasebet ya.Az tırnağını göster bence, sen çok sessiz kalmışsın sanırım
evet ben hep kasıkalrıma yakın yerde hissediyorum.. hiç göbeğimde karnımın başka yerinde hissetmiyorum.. 17. haftamda göbeğimde minik dokunuşlar hissederdim ama artık sadece kasıkmalrımda sert tekmeler var..
canım halası olmayan çocuk isimsiz mi kalıyomuş. Bilmiyorum ama görmcene çok sinir oldum. Sen yüzyüze eşinle güzel güzel konuşup ikna edersin merak etme. Biraz duugısal gir oda dayanamaaz zaten merak etme
Kızlar Günaydın
göstermedimmi sanıyosun ben inatım eşimde inat. zaten ben sessiz kalmadığım için tartıştık. bunu kabullenmediğim için eşimle birbirimize girdek desek yeridir.
ben de tekmeleri genellikle kasıklarıma yakın yerde hissediyorum...
Ayy cok guldum yaa :-DGünaydın kizlaaarr güzel bir hafta olsun... randevulardan güzel haberlerle dönelim insallah...
Dede nineyi anladık da görünce nerden cikiyormus yırtık sondan çıkar gibi.... Gelenek falan mi var bu nerden çıkmis kafalarına gore uydurmuşlar canları öyle istemiş. Bence ipi eline verme sakin. Çocuğunun ismne karışan yarin başka şeylere el atmaya çalışır yüz bulmasin. Bnm 6 tane görünce var o zaman her biri isim demeye kalksa is çok... Kayinpederimin ismiyle iki isim vercem ama eşim tek erkek diye onu kırmak istemiyorum zaten adam da 80 yasında eşim çok geç olmuş. Yazık hakkıdır bunca yıl ummuştur dedim. Ama görünce isi olacak is değil arkadaşım. Bosver cizginden sapma dediğini güzellikle eşine kabul ettirben görümcemle yüzgöz olmak istemediğim için eşime soledim zaten. benim annem babam kardeşlerimd var onlarda sunuyolar ama ben onlara benim çocuğum ben vericem dediğimi soledim. sen niye bole diyemiyosun diye cıkıştım. neymiş onlarda gelenekmişmiş. Halası verecekmiş ismini bende kabul edecekmişim.
İLK 3 ay hiç almadım canım 14. haftadan sonra bugüne kadar 2 ilo almış oldum karnım çok gergin ve sert ama belli olmuyor hiç.Her doktor ranevusunda aklım çıkıyor bebekte gelişim geriliği mi var niye görünmüyor diye ama şu ana kadar doktorumuz Allaha şükür hep haftasıyla uyumlu dedi. 8 aralıkta ayrıntılı renkli doplerimiz var dilerim o gün de hayırlı haberler alırız. Sanırı benim karnım 6. ay bittikten sonra ortaya çıkacak gibi şöyle 25. haftadan sonra falan.sende hiç göbek çıkmamış canım kilo almadın heralde çok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?