Bende dün cok aşağıda hissettim bide kasigima bir ağırlık binmiş gibiydi çok korktum ağladım bebeğim aşağılara mi indi birşey mi oldu diye... Esim de çok korktu karnimi sevdi bebegimle konuştu .. Sesin yönüne doğru hareket edermiş sonra ağrı geçti rahatladik çok şükür :)Ben de bi dahaki randevuda dr.a sormayı düşünüyordum benim bebeğim çok mu aşağıda diye, ama hepiniz böyle hissediyorsanız normal sanırım yukarı çıkmasına var daha galiba.
slm canım ferromatı yemeklerden 30 dk önce yada yemekten 2 saat sonra iç ac karnına.eleviti tok karnına içmerhaba kızlar.. eile hekiminden decavit ve vifer ilaçlarını almıştım. hemşire ikisinide tok karnına kullan dedi ama önceki haplarımın elevit ve ferromat olanların birini aç karnına birini tok karnına içiyordum kafam karıştıu. bu haplardan kullanan arkadaşlar sizler nasıl kullanıyorsunuz aç mı tok mu?
O NASIL TERBİYESİZLİK YAA BU İNSANLAR NERELERİYLE DÜŞÜNÜYO ÇOK MERAK EDİYORUMKızlar Günaydın
Benim moralim cok bozuk. Eşimle tartıştım kızımın ismi konusunda. Bekar benden 2 yaş küçük bir görümcem, bide 2 yaş büyük evli bir görümcem var. büyük görümcem başka bi şehirde bazı seylerden dolayı aramız soğuk .küçük görümcemle aynı işyerinde çalışıyoruzonlada aramızda mesafe var. neyse küçük görümcem daha öncede cocuğun ismini kendisinin koyacagını yoksa elini daha cocuga sürmeyeceğini söylemişti. çokta önemsememiştim.ama dün akşam Gülbike ve Gülnihal diye kızım için iki isimden birini seçmemi soyledi.benim daha başka isim düşüncelerim var tabii.msj olarak yazdı bende bikenin ingilizcede bisiklet anlamına geldiğini söyledim. oda ahlakı güzel olan kız dedek dedi. sonrada bişey yazmadık ikimizde.Ama benim sinirlendiğim bunu bi öneri olarak değil direk seçmem için şık sunmuş olması. yada senin düşündüğün isimler neler diye sormamasıydı. benimkileride sorar ortak bi karar verebilirdik sonuçta. neyse bugün eşime msjla beğendiğim tüm kız isimlerini ve anlamlarını yolladım. cvp olarak "askım kızın ismini halası verir" dedi şok oldum tartışmaya başladık. şuan konuşmuyorum eşimle çok kırıldım. sonuçta 9 ay ben taşıycam karnımda tüm zahmeti çeken ben ismini veremiyorumhaksız mıyım sizce?benimde 2 erkek bi kız kardeşim var onlarda isim söylediler ama ben benim ilk çocuğum. ben koyucam ismini dedim ama eşim ailesine bole bişey demiyor. çok üzgünüm.
kaç kilosun canım ? zayıfsan çıkması lazımdı şimdiye kadar ben öyle biliyorumİLK 3 ay hiç almadım canım 14. haftadan sonra bugüne kadar 2 ilo almış oldum karnım çok gergin ve sert ama belli olmuyor hiç.Her doktor ranevusunda aklım çıkıyor bebekte gelişim geriliği mi var niye görünmüyor diye ama şu ana kadar doktorumuz Allaha şükür hep haftasıyla uyumlu dedi. 8 aralıkta ayrıntılı renkli doplerimiz var dilerim o gün de hayırlı haberler alırız. Sanırı benim karnım 6. ay bittikten sonra ortaya çıkacak gibi şöyle 25. haftadan sonra falan.
Allah sabır versin. Hadi görümce cadılık yapacak anladık da kocana ne oluyor?Kızlar Günaydın
Benim moralim cok bozuk. Eşimle tartıştım kızımın ismi konusunda. Bekar benden 2 yaş küçük bir görümcem, bide 2 yaş büyük evli bir görümcem var. büyük görümcem başka bi şehirde bazı seylerden dolayı aramız soğuk .küçük görümcemle aynı işyerinde çalışıyoruzonlada aramızda mesafe var. neyse küçük görümcem daha öncede cocuğun ismini kendisinin koyacagını yoksa elni daha cocuga sürmeyeceğini söylemişti. çokta önemsememiştim.ama dün akşam Gülbike ve Gülnihal diye kızım için iki isimden birini seçmemi soyledi.benim daha başka isim düşüncelerim var tabii.msj olarak yazdı bende bikenin ingilizcede bisiklet anlamına geldiğini söyledim. oda ahlakı güzel olan kız dedek dedi. sonrada bişey yazmadık ikimizde.Ama benim sinirlendiğim bunu bi öneri olarak değil direk seçmem için şık sunmuş olması. yada senin düşündüğün isimler neler diye sormamasıydı. benimkileride sorar ortak bi karar verebilirdik sonuçta. neyse bugün eşime msjla beğendiğim tüm kız isimlerini ve anlamlarını yolladım. cvp olarak "askım kızın ismini halası verir" dedi şok oldum tartışmaya başladık. şuan konuşmuyorum eşimle çok kırıldım. sonuçta 9 ay ben taşıycam karnımda tüm zahmeti çeken ben ismini veremiyorumhaksız mıyım sizce?benimde 2 erkek bi kız kardeşim var onlarda isim söylediler ama ben benim ilk çocuğum. ben koyucam ismini dedim ama eşim ailesine bole bişey demiyor. çok üzgünüm.
aynen canımben 2 dr a gidiyorum birinde cuma kontrolum var acaba gitmesem mi diyordum ama sırf bunun için gidecektim...dememkki yavruşlar daha yukarı cıkmadılar.Ben de bi dahaki randevuda dr.a sormayı düşünüyordum benim bebeğim çok mu aşağıda diye, ama hepiniz böyle hissediyorsanız normal sanırım yukarı çıkmasına var daha galiba.
Bu da çok güzelmiş cnm güle güle kullan. Bebeğin kız mı?alıntı yapamadım kızlar anca cevap yazabiliyorum bizim bebek arabası için ayırdığımız limit 500 tl idi her yere araba ile gidip geliyoruz küçük bi şehirdeyiz çok da gezecek bi yer yok sadece eşimin memleketi 12 saat uzaklıkta ve temmuzda gitmeyi düşünüyoruz o yüzden travel sistem aldık benim beğendiklerim 700-800 tl civarında idi ama sonradan çok da kullanmayacağımız için ben de limiti düşürdüm:) e bebekte joie markası var normalde 599 dan 449 a inmiş nette yüzde 10 hediye çeki vardı bize 405 tl ye gelmiş oldu mağazadan gidip baktık hoşumuza gitti netten de aldık linki şöyle http://www.e-bebek.com/joie-extoura-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-T0941LDB000
Kızlar Günaydın
Benim moralim cok bozuk. Eşimle tartıştım kızımın ismi konusunda. Bekar benden 2 yaş küçük bir görümcem, bide 2 yaş büyük evli bir görümcem var. büyük görümcem başka bi şehirde bazı seylerden dolayı aramız soğuk .küçük görümcemle aynı işyerinde çalışıyoruzonlada aramızda mesafe var. neyse küçük görümcem daha öncede cocuğun ismini kendisinin koyacagını yoksa elini daha cocuga sürmeyeceğini söylemişti. çokta önemsememiştim.ama dün akşam Gülbike ve Gülnihal diye kızım için iki isimden birini seçmemi soyledi.benim daha başka isim düşüncelerim var tabii.msj olarak yazdı bende bikenin ingilizcede bisiklet anlamına geldiğini söyledim. oda ahlakı güzel olan kız dedek dedi. sonrada bişey yazmadık ikimizde.Ama benim sinirlendiğim bunu bi öneri olarak değil direk seçmem için şık sunmuş olması. yada senin düşündüğün isimler neler diye sormamasıydı. benimkileride sorar ortak bi karar verebilirdik sonuçta. neyse bugün eşime msjla beğendiğim tüm kız isimlerini ve anlamlarını yolladım. cvp olarak "askım kızın ismini halası verir" dedi şok oldum tartışmaya başladık. şuan konuşmuyorum eşimle çok kırıldım. sonuçta 9 ay ben taşıycam karnımda tüm zahmeti çeken ben ismini veremiyorumhaksız mıyım sizce?benimde 2 erkek bi kız kardeşim var onlarda isim söylediler ama ben benim ilk çocuğum. ben koyucam ismini dedim ama eşim ailesine bole bişey demiyor. çok üzgünüm.
CANIMsen bu tartısmayı hiç kafana takma olması gerekiyordu sen sağlam dur hiç yelkenleri suya indirme sonuna kadar haklısın benimde ismimi annem koymuş babannem ve görümcesi başka baska isimler söylemişler annemlede babam kavga etmiş ama annem yumuşamamış benim dediğim olacak ben karnımda taşıyorum kim kırılırsada kırılsın demiş ki iyiki de öyle demiş halam ve babannem öyle eski demode isimler söylemişlerki anneme şimdi iyiki izin vermemişsin annecim diyorum.Hem önemsiz bir tartışma olarak kalacak hafızalarda bebek doğuncaKızlar Günaydın
sen vazgecme canım bu bebek senin.halası da sevmeyiversin önemli değil senin sevgin kızına yeter.
Ben çok atarlıyımdır.Arkadaşın yazdığı gibi sakin ve tatlılıkla halledebiliyorsan hallet bence de. Ama boyun eğme tabiki çok haklısın.
Dede nineyi anladık da görünce nerden cikiyormus yırtık sondan çıkar gibi.... Gelenek falan mi var bu nerden çıkmis kafalarına gore uydurmuşlar canları öyle istemiş. Bence ipi eline verme sakin. Çocuğunun ismne karışan yarin başka şeylere el atmaya çalışır yüz bulmasin. Bnm 6 tane görünce var o zaman her biri isim demeye kalksa is çok... Kayinpederimin ismiyle iki isim vercem ama eşim tek erkek diye onu kırmak istemiyorum zaten adam da 80 yasında eşim çok geç olmuş. Yazık hakkıdır bunca yıl ummuştur dedim. Ama görünce isi olacak is değil arkadaşım. Bosver cizginden sapma dediğini güzellikle eşine kabul ettirkendin sakın parlama suçlu sen olursun ne yapp et eşini devreye sok..
kendi aynı durumda olsa görümcelerine isim verdirirmiydi acaba?O NASIL TERBİYESİZLİK YAA BU İNSANLAR NERELERİYLE DÜŞÜNÜYO ÇOK MERAK EDİYORUMSAKIN İZİN VERME TATLIMMM KENDİN NE İSTİYOSAN ONU KOY KIZINA
Allah sabır versin. Hadi görümce cadılık yapacak anladık da kocana ne oluyor?
canım bence asla yumusama bende esimle cok kavga ettim isim yüzünden simdiş anlastık baktı ben sert davranıyorum.vazgecmedimde asla.ilk isim elif olacak ikinci adı ben koyucam.elifide zorla begendi eski isimlerden söylüyodu ben istemedim ozaman elif olsun dedi tamam dedim 2. adıda ben koycam ozaman dedim.hatta dünde sen ilk adı koydun 2. ciyi ben koycam benim begendim olcak oda dedim karısmıyacaksın dedim tamam dedi.yani vazgecme asla.tavrını koy bence.ben görümcemle yüzgöz olmak istemediğim için eşime soledim zaten. benim annem babam kardeşlerimd var onlarda sunuyolar ama ben onlara benim çocuğum ben vericem dediğimi soledim. sen niye bole diyemiyosun diye cıkıştım. neymiş onlarda gelenekmişmiş. Halası verecekmiş ismini bende kabul edecekmişim.
Bu konuda taviz verme ve kendini üzme. Nasıl insanlar var anlamıyorum. Bizim ailelerimiz bize bıraktı, isim bile önermediler. Bu konuyu eşin açana kadar açma ve sular durulsun. Sana da bir sürü öneri geldiğini, ama ismi eşinle birlikte koymak istediğini ve eşinin de bu konuda yanında olmasını istediğini söyle. Kendi ailenin önerilerine bile taviz vermediğini söyle. Soran olursa da isim araştırıp birlikte karar vereceğiz diye söylersin. İnsanlar bu süreçte destek olacaklarına daha da üzerimize gelebiliyorlar anlamıyorum.
evet açmıycam konuyu onlar açana kadar bakalım neler olacak
CANIMsen bu tartısmayı hiç kafana takma olması gerekiyordu sen sağlam dur hiç yelkenleri suya indirme sonuna kadar haklısın benimde ismimi annem koymuş babannem ve görümcesi başka baska isimler söylemişler annemlede babam kavga etmiş ama annem yumuşamamış benim dediğim olacak ben karnımda taşıyorum kim kırılırsada kırılsın demiş ki iyiki de öyle demiş halam ve babannem öyle eski demode isimler söylemişlerki anneme şimdi iyiki izin vermemişsin annecim diyorum.Hem önemsiz bir tartışma olarak kalacak hafızalarda bebek doğuncaama senin dediğin de olmuş olacak vazgeçme biraz tavırlı ol ki değerli ol
işte ben istemezdim problem çıksın. insanlar kırılsın ama demekki bole yapmak gerekiyo. hayır bide hamileyim 5,5 ay olmus benim hiçbişeyimle ilgilenmediler. doktora giderim sormazlar ne dedi doktor nasıl falan. merak edipte istemezler bakim ultrasonuna falan diye. bide hak sahibi oluyolarrr...
canım bence asla yumusama bende esimle cok kavga ettim isim yüzünden simdiş anlastık baktı ben sert davranıyorum.vazgecmedimde asla.ilk isim elif olacak ikinci adı ben koyucam.elifide zorla begendi eski isimlerden söylüyodu ben istemedim ozaman elif olsun dedi tamam dedim 2. adıda ben koycam ozaman dedim.hatta dünde sen ilk adı koydun 2. ciyi ben koycam benim begendim olcak oda dedim karısmıyacaksın dedim tamam dedi.yani vazgecme asla.tavrını koy bence.
hayır kendi bi isimde önermiyoki eşim bi iisim solese en azından neyse dicemmmm..
Tavırlı ol değerli ol çok doğru valla, çok tuttum :)CANIMsen bu tartısmayı hiç kafana takma olması gerekiyordu sen sağlam dur hiç yelkenleri suya indirme sonuna kadar haklısın benimde ismimi annem koymuş babannem ve görümcesi başka baska isimler söylemişler annemlede babam kavga etmiş ama annem yumuşamamış benim dediğim olacak ben karnımda taşıyorum kim kırılırsada kırılsın demiş ki iyiki de öyle demiş halam ve babannem öyle eski demode isimler söylemişlerki anneme şimdi iyiki izin vermemişsin annecim diyorum.Hem önemsiz bir tartışma olarak kalacak hafızalarda bebek doğuncaama senin dediğin de olmuş olacak vazgeçme biraz tavırlı ol ki değerli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?