2015 Nisan Anneleri

Ben de bi dahaki randevuda dr.a sormayı düşünüyordum benim bebeğim çok mu aşağıda diye, ama hepiniz böyle hissediyorsanız normal sanırım yukarı çıkmasına var daha galiba.
Bende dün cok aşağıda hissettim bide kasigima bir ağırlık binmiş gibiydi çok korktum ağladım bebeğim aşağılara mi indi birşey mi oldu diye... Esim de çok korktu karnimi sevdi bebegimle konuştu .. Sesin yönüne doğru hareket edermiş sonra ağrı geçti rahatladik çok şükür :)

slm canım ferromatı yemeklerden 30 dk önce yada yemekten 2 saat sonra iç ac karnına.eleviti tok karnına iç

O NASIL TERBİYESİZLİK YAA BU İNSANLAR NERELERİYLE DÜŞÜNÜYO ÇOK MERAK EDİYORUM SAKIN İZİN VERME TATLIMMM KENDİN NE İSTİYOSAN ONU KOY KIZINA

kaç kilosun canım ? zayıfsan çıkması lazımdı şimdiye kadar ben öyle biliyorum

Allah sabır versin. Hadi görümce cadılık yapacak anladık da kocana ne oluyor?

alıntı yapamadım kızlar anca cevap yazabiliyorum bizim bebek arabası için ayırdığımız limit 500 tl idi her yere araba ile gidip geliyoruz küçük bi şehirdeyiz çok da gezecek bi yer yok sadece eşimin memleketi 12 saat uzaklıkta ve temmuzda gitmeyi düşünüyoruz o yüzden travel sistem aldık benim beğendiklerim 700-800 tl civarında idi ama sonradan çok da kullanmayacağımız için ben de limiti düşürdüm:) e bebekte joie markası var normalde 599 dan 449 a inmiş nette yüzde 10 hediye çeki vardı bize 405 tl ye gelmiş oldu mağazadan gidip baktık hoşumuza gitti netten de aldık linki şöyle http://www.e-bebek.com/joie-extoura-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-T0941LDB000

Ben de bi dahaki randevuda dr.a sormayı düşünüyordum benim bebeğim çok mu aşağıda diye, ama hepiniz böyle hissediyorsanız normal sanırım yukarı çıkmasına var daha galiba.
aynen canımben 2 dr a gidiyorum birinde cuma kontrolum var acaba gitmesem mi diyordum ama sırf bunun için gidecektim...dememkki yavruşlar daha yukarı cıkmadılar.
içimi rahatlattınız tşkr ederim.

Bu da çok güzelmiş cnm güle güle kullan. Bebeğin kız mı?
Bir de arkadaşlar erkek bebeğe bordo/ siyah puset çok mu abes olur sizce benim hep hoşuma o gidiyor da

Bu konuda taviz verme ve kendini üzme. Nasıl insanlar var anlamıyorum. Bizim ailelerimiz bize bıraktı, isim bile önermediler. Bu konuyu eşin açana kadar açma ve sular durulsun. Sana da bir sürü öneri geldiğini, ama ismi eşinle birlikte koymak istediğini ve eşinin de bu konuda yanında olmasını istediğini söyle. Kendi ailenin önerilerine bile taviz vermediğini söyle. Soran olursa da isim araştırıp birlikte karar vereceğiz diye söylersin. İnsanlar bu süreçte destek olacaklarına daha da üzerimize gelebiliyorlar anlamıyorum.

CANIMsen bu tartısmayı hiç kafana takma olması gerekiyordu sen sağlam dur hiç yelkenleri suya indirme sonuna kadar haklısın benimde ismimi annem koymuş babannem ve görümcesi başka baska isimler söylemişler annemlede babam kavga etmiş ama annem yumuşamamış benim dediğim olacak ben karnımda taşıyorum kim kırılırsada kırılsın demiş ki iyiki de öyle demiş halam ve babannem öyle eski demode isimler söylemişlerki anneme şimdi iyiki izin vermemişsin annecim diyorum.Hem önemsiz bir tartışma olarak kalacak hafızalarda bebek doğunca ama senin dediğin de olmuş olacak vazgeçme biraz tavırlı ol ki değerli ol

sen vazgecme canım bu bebek senin.halası da sevmeyiversin önemli değil senin sevgin kızına yeter.

tabiki ole ben tatsızlık çıksında istemem eşim tek erkek kardeşleri eşime düşkündür eşimde kardeşlerine. ama madem ole iki isimli olsun tekini versinler ama tekide benim istediğim olsun. ama gülnihal'in yanına başka isim olmazki. zaten 2 isim gibi.

Ben çok atarlıyımdır.Arkadaşın yazdığı gibi sakin ve tatlılıkla halledebiliyorsan hallet bence de. Ama boyun eğme tabiki çok haklısın.

akşamda kayınvalidemlerde olucaz bakalım eşi,m yada görümcem konu açacak mı..

ya çocuk erkek olsa zaten onlar demeden benim 2 isimden birini kayınpederimin ismini vericektim. kayıpederimi severim aynı zamanda kardeşiminde ismi zaten ama kız olunca kendim vermek istedim

O NASIL TERBİYESİZLİK YAA BU İNSANLAR NERELERİYLE DÜŞÜNÜYO ÇOK MERAK EDİYORUM SAKIN İZİN VERME TATLIMMM KENDİN NE İSTİYOSAN ONU KOY KIZINA
kendi aynı durumda olsa görümcelerine isim verdirirmiydi acaba?

Allah sabır versin. Hadi görümce cadılık yapacak anladık da kocana ne oluyor?

inat olsun iştee. ben atarlandım yaa üste cıkacak beyefendi

canım bence asla yumusama bende esimle cok kavga ettim isim yüzünden simdiş anlastık baktı ben sert davranıyorum.vazgecmedimde asla.ilk isim elif olacak ikinci adı ben koyucam.elifide zorla begendi eski isimlerden söylüyodu ben istemedim ozaman elif olsun dedi tamam dedim 2. adıda ben koycam ozaman dedim.hatta dünde sen ilk adı koydun 2. ciyi ben koycam benim begendim olcak oda dedim karısmıyacaksın dedim tamam dedi.yani vazgecme asla.tavrını koy bence.

Tavırlı ol değerli ol çok doğru valla, çok tuttum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…