2015 Nisan Anneleri

kızlar sabahtan beri tuvalete taşınıyorum çok sıkışığım niye böyle oldu üşütme falan da yok var mı bu zamanda böyle durumla karşılaşan bebeğin hareketlerini de duyamadım sabahtan beri

KIZLAR SELAMLAR

Bebek arabasi icin sanirim en kullanisli olanlari travel sistem ve baston tipi olanlar. Bastonlar kapandiginda cok az yer kapliyor ve bagaja da kolay sigiyorlar. Ben kendi adima dogduktan sonra almayi dusunuyorum zaten arabamiz var ve bulundugumuz yer geregi her yere arabayla gidiyoruz. Ama su an hicbir sey almadigim icin icim rahat da degil.sizleri okudukca cok imreniyorum. Acaba benim hevesim mi yok bir corap dahi almadim henuz. Bebegim icin yaptigim tek sey beslenmek ve ilaclari kullanmak.

Olsun canım napalım bizde burdan kuvvetli tutarız bağları adaşların yolu kesişir belki biryerlerde kısmet dünya küçük canım".

İns canim benim..istanbula sık sık gelirdim hamilelikten önce..bir sonraki sefere adaşlari tanıştırma şansımız olur inş..

Bu da çok güzelmiş cnm güle güle kullan. Bebeğin kız mı?
Bir de arkadaşlar erkek bebeğe bordo/ siyah puset çok mu abes olur sizce benim hep hoşuma o gidiyor da

Tatlim ben de erkek bebeğe kırmızı bordo renkleri severim. hic de abes degil. Tüm renkler kızlara diye birşey yok ki.. zaten kizlar süslü püslü oluyor erkeğe renkli takım bile bulmak zor :)

tabiki ole ben tatsızlık çıksında istemem eşim tek erkek kardeşleri eşime düşkündür eşimde kardeşlerine. ama madem ole iki isimli olsun tekini versinler ama tekide benim istediğim olsun. ama gülnihal'in yanına başka isim olmazki. zaten 2 isim gibi.

akşamda kayınvalidemlerde olucaz bakalım eşi,m yada görümcem konu açacak mı..

ya çocuk erkek olsa zaten onlar demeden benim 2 isimden birini kayınpederimin ismini vericektim. kayıpederimi severim aynı zamanda kardeşiminde ismi zaten ama kız olunca kendim vermek istedim

kendi aynı durumda olsa görümcelerine isim verdirirmiydi acaba?

inat olsun iştee. ben atarlandım yaa üste cıkacak beyefendi​
Canim sen hiç takma. Ama ters birsey de yapıp haksız konuma düşme.. eşinle tatlı tatlı konuş düşündüğün isimleri falan söyle ikimiz seçelim, böyle olunca çok üzüldüm bizim bebeğimiz falan de ama tüm bunlari güzellikle tatlı tatlı anlat. sabırlı ol..
Küsmek yada ters cevaplar seni haksız çıkarır... elbette emrivaki bir şekilde seçenek sunulması hoş degil. Gereksiz bir müdahal.. ama onlar gibi olma hic. senin farkın bu

Selam Kızlar iyi haftalar herkese...

Ben de haftasonu bebişi hiç hissetmedim ama sabah hissettim rahatladım...Bu hafta da bitsinde hayırlısı ile cumartsi detaylımız var sonra bizde isim telaşına düşeceğiz...

Benim hep içim de korku var isme karışırlar diye ama şimdilik ses yok kimseden
Eltimin kızı 4 yaşında eltim hep n.... şu ismi diyo bunu diyo deyip durdu bir ara bende güldüm geçtim daha söylemiyor
Ben ablasının kızına isim düşünülürken bir ortamda "herkes çocuğunun ismini kendi koymak ister sorulursa aklına gelenleri sayarsın ama bu olcak diye diretmek nedir çok isteyen olursa yapsın bir tane koysun" demiştim sanırım ondan kimse karışmıyor ya da fırtına öncesi sessizlik mi desem...

KV memlekette yılbaşında gelecek gelince fikir söylemeye kalkar mı bilmiyorum diğer çocuklarına karışmamış

kardeşim bende isim düşüneyim demişti bende takmamıştım eşim de söylesin fikrini çocuğun hevesini kırma dedi sağolsun ama bakalım hayırlısı olsun ne derin mevzular bunlar insan işin içinden çıkamıyor resmen

bende bundan istiyorum canım baby2go 8432 ye baktım bunun markası ne
kuzum hiç bilmiyom googla handen park yatak yazdım bu resimler cıktı birini burda örnek olsun diye kopyaladım.ama buluruz mutlaka ya netten alırız yada magazalardan bakarız fiyatlarıda uygun 250-300 arası nette.gittigidiyorda VAR

Çok şeker olmuş elinize sağlık​
Tesekkur ederim begenmenize sevindim:)

iyi haftalar bayanlar nasılsınız? inşallah hepinizin hafta sonu çok güzel geçmiştir... Benim midem berbat durumda kızlar sizde de aynı olan varmı? bulantısı ayrı yanması daha da beter

canım o üçlü seti bende düşünüyodutdum ama baya kötü yorumlar okudum moralim bozuldu. Britax römer gördüm hafta sonu o fena değildi ama kararsızım hala​
Ben de normalde mamas papas urbo 2 begenmistim bebek arabasi olarak ama hafta sonu britax romer in affinity modeli de hosuma gitti. Renk secenekleri cok guzeldi. Hatta iskelet rengi bile seciliyor. O modele de bakabilirsin.

kızlar merhaba bu aralar üzerimde sıkıntılar bitmiyor çok şükür atlatıyoruz epsini dün yoldaydım evime geliyordum otobüsümüz kaza yaptı ani korkuyla çenem falan titredi çok hızlı olmasa da çarptım karnımı şimdi sağ tarafım göbek hizamdan ağrıyor ne yapsam bilemedim

kızlar merhaba bu aralar üzerimde sıkıntılar bitmiyor çok şükür atlatıyoruz epsini dün yoldaydım evime geliyordum otobüsümüz kaza yaptı ani korkuyla çenem falan titredi çok hızlı olmasa da çarptım karnımı şimdi sağ tarafım göbek hizamdan ağrıyor ne yapsam bilemedim
Gecmis olsun canım bnce doktora görün. Hem için rahat eder...

çok geçmiş olsun canım benim allah korumuş inşallah önemli bir durum yoktur... bence biraz zaman geçsin korktun ya kasmış da olabilirsin kendini eğer ağrın devam ederse doktora hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…