sağol canım evet kız ben de bordo istiyordum hatta bordo mor arası bence bordo erkek ve kıza gayet uygunBu da çok güzelmiş cnm güle güle kullan. Bebeğin kız mı?
Bir de arkadaşlar erkek bebeğe bordo/ siyah puset çok mu abes olur sizce benim hep hoşuma o gidiyor da
aynen canımben 2 dr a gidiyorum birinde cuma kontrolum var acaba gitmesem mi diyordum ama sırf bunun için gidecektim...dememkki yavruşlar daha yukarı cıkmadılar.
içimi rahatlattınız tşkr ederim.
ben de cok asagıda hıssedıyorum gıdınce sorucaktım dr a ama ya bebekler dık duruyor ayaklarını hısseıdyrz yada normalı bu . hepımız aynıysak problem yok
bende bundan istiyorum canım baby2go 8432 ye baktım bunun markası nekızlar bende hanedan park yatak istiyorum bundan
Merhaba kizlar nasilsiniz..biz kizimla bugun dolap süslerimizi bitirdik..sira kapi süsümüzde..beğenirsiniz sizde ins.
kuzum hiç bilmiyom googla handen park yatak yazdım bu resimler cıktı birini burda örnek olsun diye kopyaladım.ama buluruz mutlaka ya netten alırız yada magazalardan bakarız fiyatlarıda uygun 250-300 arası nette.gittigidiyorda VARbende bundan istiyorum canım baby2go 8432 ye baktım bunun markası ne
kızlar bende hanedan park yatak istiyorum bundan
Merhaba kizlar nasilsiniz..biz kizimla bugun dolap süslerimizi bitirdik..sira kapi süsümüzde..beğenirsiniz sizde ins.
ayyy hepisi birbirinden güzel bunların ama yaaaBen bu aralar avizelerr taktım çok tatlı şeyler var ya :)Eki Görüntüle 1321165 Eki Görüntüle 1321167
çok geçmiş olsun canım benimkızlar merhaba bu aralar üzerimde sıkıntılar bitmiyor çok şükür atlatıyoruz epsini dün yoldaydım evime geliyordum otobüsümüz kaza yaptı ani korkuyla çenem falan titredi çok hızlı olmasa da çarptım karnımı şimdi sağ tarafım göbek hizamdan ağrıyor ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?