2015 Nisan Anneleri

canım benim cok gecmiş olsun Ayetel kürsi ihlas oku bol bol.sirkeli su ile yıkan evi sirkeli su ile sil nazar falan gitsin üstünden.gülüm kanama olmadıgı sürece korkma ama icin rahat etsin diye bir gidip bebişini gör,agrın artarsa mutlaka git.dinlen uzan bol bol

bende arabalara yavaş yavaş bakmak isityorum ama nasıl araba seçimi yapmalıyım bilmiyorum. bize de araç için kullanılanlardan lazım .. diğer büyük araba içinde nasıl seçim yapmak lazım. bunların yazlık kışlık olanı var mı? kaç aylıktan itibaren kullanılabiliyor arabalar?

aymina:
çok güzel şeffaf ve parlak olan
ayın cok güzel şeffaf ve parlak olması nur gibi olması
mekkede mina dagında görülen parlak ve nurlu ay
cennetteki en güzel hurinin adı

kızlar bebişime isim buldum ve cok begendim ELİF AYMİNA olacak insallah​

Cok güzel iki isim. Adıyla yaşasın inşallah...

Çok güzel ya bir şeyler almaya başlamışsınız eminim çok heyecanlıdır güle güle kullansın bebişleriniz...

Bizim de beşiğimiz var eşimin patronu vermişti 1 yaşına kadar kullanır mı bilmiyorum ama sonrasında alacağım odaya artık..
Arabalara baktım cuma akşam çok hoş modeller var ama bir o kadar da pahalı nasıl bir şey alacağız henüz hiç karar vermedik

Kizlar merabaa giremedim bayadir hatiler nasil gidiyor bitirenler yszarsa iyi olur..

Alışverişe başladınız mi ben henüz birşey almadım önümüzdeki hafta başliycam artik cok da sona birakmamak lazim.

bu ne saçmalık ya, böyle bir şey olabilir mi gitsin kendi çocuğuna koysun beğendiği ismi sana nasıl karışabilir!! sakın ama skaın buna izin verme canım sen onun annesisin ya cnaından bir parça sana nsl bunu yapabilirler

böyle geleneğin içine ... neyyse sen çok üzülme bence kocanla çok duygusal bir konuş, canım. benm de kendi babamdan isim önerisi geldi bunu koyun dedi ama kusura bakmayın ben isme karar verdim değiştiremem dedim. eşim bile isme karışmadı benim dediğimi kabul etti sağolsun. ama senin için çok üzgünüm ve görümcene sinirliyim

illaki iki isim olmak zorunda yani isim vermek zorunda bebiş senin canım. sorun cıkarsa da cıksın boşversene bebeğine her seslenişinse sinir olursun istemediğin bir isim olursa.

yaa ben de henüz hiç bir şey almadım ama önce odasını tamamladıktan sonra alayım diyorm bi de bizim kzuenelr çok fazla yeni doğan zıbın,tulum getirmiş az almam lazım ve çabuk büyüdükleri için büyüdükçe alırım diyorum bir de her çocuk gelişimi aynı olmuyor bazıları 4 aylıkken 6 aylık bebek kıyafeti giyebiliyor bunu da düşünmek lazım. bu arada baston tipler daha büyüdüklerinde kullanılıyor 2 yaşında filan kullanılıyor canım buna da dikkate et

evet canım net daha uygun oluyor hem 9 taksite kadar yapıyolar

beşikler 3 aylığa kadar kullanılıabiliyor maalesef, biz de kuzenden aldık onun kızı da 5 aylık ama 2 aydan sonra sığamamış kolları çarpıyormuş hep.

Bende hafta sonu baktim hastane cikislarina ama cok pahali hersey.detayli olmayan bi hastane cikisi alicam.gerisini. indirimleri beklicem.kizimdan kalma birsuru sey var evde onlari cikarip bi bakmam lszim ise yarar nelwr var.

Kızlar Günaydın
Benim moralim cok bozuk. Eşimle tartıştım kızımın ismi konusunda. Bekar benden 2 yaş küçük bir görümcem, bide 2 yaş büyük evli bir görümcem var. büyük görümcem başka bi şehirde bazı seylerden dolayı aramız soğuk .küçük görümcemle aynı işyerinde çalışıyoruzonlada aramızda mesafe var. neyse küçük görümcem daha öncede cocuğun ismini kendisinin koyacagını yoksa elini daha cocuga sürmeyeceğini söylemişti. çokta önemsememiştim.ama dün akşam Gülbike ve Gülnihal diye kızım için iki isimden birini seçmemi soyledi.benim daha başka isim düşüncelerim var tabii.msj olarak yazdı bende bikenin ingilizcede bisiklet anlamına geldiğini söyledim. oda ahlakı güzel olan kız dedek dedi. sonrada bişey yazmadık ikimizde.Ama benim sinirlendiğim bunu bi öneri olarak değil direk seçmem için şık sunmuş olması. yada senin düşündüğün isimler neler diye sormamasıydı. benimkileride sorar ortak bi karar verebilirdik sonuçta. neyse bugün eşime msjla beğendiğim tüm kız isimlerini ve anlamlarını yolladım. cvp olarak "askım kızın ismini halası verir" dedi şok oldum tartışmaya başladık. şuan konuşmuyorum eşimle çok kırıldım. sonuçta 9 ay ben taşıycam karnımda tüm zahmeti çeken ben ismini veremiyorum haksız mıyım sizce?benimde 2 erkek bi kız kardeşim var onlarda isim söylediler ama ben benim ilk çocuğum. ben koyucam ismini dedim ama eşim ailesine bole bişey demiyor. çok üzgünüm.​
gercekten çok üzücü bir durum, görümcenin sana o şekilde dayatma yapmaya hic hakkı yok, onsanlar ne kadar tuhaf yaa, bazı aileler örf adete çok önem veriyorlar, eşin de bu yüzden mi öyle söylüyor acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…