- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
canım benim cok gecmiş olsun Ayetel kürsi ihlas oku bol bol.sirkeli su ile yıkan evi sirkeli su ile sil nazar falan gitsin üstünden.gülüm kanama olmadıgı sürece korkma ama icin rahat etsin diye bir gidip bebişini gör,agrın artarsa mutlaka git.dinlen uzan bol bolkızlar merhaba bu aralar üzerimde sıkıntılar bitmiyor çok şükür atlatıyoruz epsini dün yoldaydım evime geliyordum otobüsümüz kaza yaptı ani korkuyla çenem falan titredi çok hızlı olmasa da çarptım karnımı şimdi sağ tarafım göbek hizamdan ağrıyor ne yapsam bilemedim
bende arabalara yavaş yavaş bakmak isityorum ama nasıl araba seçimi yapmalıyım bilmiyorum. bize de araç için kullanılanlardan lazım .. diğer büyük araba içinde nasıl seçim yapmak lazım. bunların yazlık kışlık olanı var mı? kaç aylıktan itibaren kullanılabiliyor arabalar?alıntı yapamadım kızlar anca cevap yazabiliyorum bizim bebek arabası için ayırdığımız limit 500 tl idi her yere araba ile gidip geliyoruz küçük bi şehirdeyiz çok da gezecek bi yer yok sadece eşimin memleketi 12 saat uzaklıkta ve temmuzda gitmeyi düşünüyoruz o yüzden travel sistem aldık benim beğendiklerim 700-800 tl civarında idi ama sonradan çok da kullanmayacağımız için ben de limiti düşürdüm:) e bebekte joie markası var normalde 599 dan 449 a inmiş nette yüzde 10 hediye çeki vardı bize 405 tl ye gelmiş oldu mağazadan gidip baktık hoşumuza gitti netten de aldık linki şöyle http://www.e-bebek.com/joie-extoura-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-T0941LDB000
bu ne saçmalık ya, böyle bir şey olabilir mi gitsin kendi çocuğuna koysun beğendiği ismi sana nasıl karışabilir!! sakın ama skaın buna izin verme canım sen onun annesisin ya cnaından bir parça sana nsl bunu yapabilirlerKızlar Günaydın
Benim moralim cok bozuk. Eşimle tartıştım kızımın ismi konusunda. Bekar benden 2 yaş küçük bir görümcem, bide 2 yaş büyük evli bir görümcem var. büyük görümcem başka bi şehirde bazı seylerden dolayı aramız soğuk .küçük görümcemle aynı işyerinde çalışıyoruzonlada aramızda mesafe var. neyse küçük görümcem daha öncede cocuğun ismini kendisinin koyacagını yoksa elini daha cocuga sürmeyeceğini söylemişti. çokta önemsememiştim.ama dün akşam Gülbike ve Gülnihal diye kızım için iki isimden birini seçmemi soyledi.benim daha başka isim düşüncelerim var tabii.msj olarak yazdı bende bikenin ingilizcede bisiklet anlamına geldiğini söyledim. oda ahlakı güzel olan kız dedek dedi. sonrada bişey yazmadık ikimizde.Ama benim sinirlendiğim bunu bi öneri olarak değil direk seçmem için şık sunmuş olması. yada senin düşündüğün isimler neler diye sormamasıydı. benimkileride sorar ortak bi karar verebilirdik sonuçta. neyse bugün eşime msjla beğendiğim tüm kız isimlerini ve anlamlarını yolladım. cvp olarak "askım kızın ismini halası verir" dedi şok oldum tartışmaya başladık. şuan konuşmuyorum eşimle çok kırıldım. sonuçta 9 ay ben taşıycam karnımda tüm zahmeti çeken ben ismini veremiyorumhaksız mıyım sizce?benimde 2 erkek bi kız kardeşim var onlarda isim söylediler ama ben benim ilk çocuğum. ben koyucam ismini dedim ama eşim ailesine bole bişey demiyor. çok üzgünüm.
böyle geleneğin içine ... neyyse sen çok üzülme bence kocanla çok duygusal bir konuş, canım. benm de kendi babamdan isim önerisi geldi bunu koyun dedi ama kusura bakmayın ben isme karar verdim değiştiremem dedim. eşim bile isme karışmadı benim dediğimi kabul etti sağolsun. ama senin için çok üzgünüm ve görümcene sinirliyimben görümcemle yüzgöz olmak istemediğim için eşime soledim zaten. benim annem babam kardeşlerimd var onlarda sunuyolar ama ben onlara benim çocuğum ben vericem dediğimi soledim. sen niye bole diyemiyosun diye cıkıştım. neymiş onlarda gelenekmişmiş. Halası verecekmiş ismini bende kabul edecekmişim.
bende ctesi ayrıntılıya girdıkten sonra baslıcam yavas yavas. sona dogru hem agırlasıcaz hemde daha soguk olacak. hemde ben cok sabırsızım bı an once almak ıstıyorumAlışverişe başladınız mi ben henüz birşey almadım önümüzdeki hafta başliycam artik cok da sona birakmamak lazim.
illaki iki isim olmak zorunda yani isim vermek zorunda bebiş senin canım. sorun cıkarsa da cıksın boşversene bebeğine her seslenişinse sinir olursun istemediğin bir isim olursa.tabiki ole ben tatsızlık çıksında istemem eşim tek erkek kardeşleri eşime düşkündür eşimde kardeşlerine. ama madem ole iki isimli olsun tekini versinler ama tekide benim istediğim olsun. ama gülnihal'in yanına başka isim olmazki. zaten 2 isim gibi.
akşamda kayınvalidemlerde olucaz bakalım eşi,m yada görümcem konu açacak mı..
ya çocuk erkek olsa zaten onlar demeden benim 2 isimden birini kayınpederimin ismini vericektim. kayıpederimi severim aynı zamanda kardeşiminde ismi zaten ama kız olunca kendim vermek istedim
kendi aynı durumda olsa görümcelerine isim verdirirmiydi acaba?
inat olsun iştee. ben atarlandım yaa üste cıkacak beyefendi
yaa ben de henüz hiç bir şey almadım ama önce odasını tamamladıktan sonra alayım diyorm bi de bizim kzuenelr çok fazla yeni doğan zıbın,tulum getirmiş az almam lazım ve çabuk büyüdükleri için büyüdükçe alırım diyorum bir de her çocuk gelişimi aynı olmuyor bazıları 4 aylıkken 6 aylık bebek kıyafeti giyebiliyor bunu da düşünmek lazım. bu arada baston tipler daha büyüdüklerinde kullanılıyor 2 yaşında filan kullanılıyor canım buna da dikkate etKIZLAR SELAMLAR
Bebek arabasi icin sanirim en kullanisli olanlari travel sistem ve baston tipi olanlar. Bastonlar kapandiginda cok az yer kapliyor ve bagaja da kolay sigiyorlar. Ben kendi adima dogduktan sonra almayi dusunuyorum zaten arabamiz var ve bulundugumuz yer geregi her yere arabayla gidiyoruz. Ama su an hicbir sey almadigim icin icim rahat da degil.sizleri okudukca cok imreniyorum. Acaba benim hevesim mi yokbir corap dahi almadim henuz. Bebegim icin yaptigim tek sey beslenmek ve ilaclari kullanmak.
evet canım net daha uygun oluyor hem 9 taksite kadar yapıyolarkuzum hiç bilmiyom googla handen park yatak yazdım bu resimler cıktı birini burda örnek olsun diye kopyaladım.ama buluruz mutlaka ya netten alırız yada magazalardan bakarız fiyatlarıda uygun 250-300 arası nette.gittigidiyorda VAR
beşikler 3 aylığa kadar kullanılıabiliyor maalesef, biz de kuzenden aldık onun kızı da 5 aylık ama 2 aydan sonra sığamamış kolları çarpıyormuş hep.Çok güzel ya bir şeyler almaya başlamışsınız eminim çok heyecanlıdır güle güle kullansın bebişleriniz...
Bizim de beşiğimiz var eşimin patronu vermişti 1 yaşına kadar kullanır mı bilmiyorum ama sonrasında alacağım odaya artık..
Arabalara baktım cuma akşam çok hoş modeller var ama bir o kadar da pahalı nasıl bir şey alacağız henüz hiç karar vermedik
güzel olmuş güzel günlerde kullanın..Merhaba kizlar nasilsiniz..biz kizimla bugun dolap süslerimizi bitirdik..sira kapi süsümüzde..beğenirsiniz sizde ins.
kızlar bebek arabamızı aldık bebek doğana kadar taksiti bitmiş olur
,
çok güzel canım nerden ne kadara aldınız
cok begendım güle güle kullanın..kızlar bebek arabamızı aldık bebek doğana kadar taksiti bitmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?