2015 Nisan Anneleri

TABİ İŞTE BUNLAR BÖYLE cocuk için bişeler yapmaya gelince ilgilenmeye gelince yok ortalığı karıştıracak bi durum olduğunda fırlarlar ortaya sinir olmus durumdayım görümcene ya kesinlikle taviz verme 5,5 ay olmuş gidipte bir hastane çıkışı yada küçük çaplı bişeler almış mı bebişe bide ismini koycam diyor zilli .

Günaydın kızlarr
cumartesi ayrıntılı ultrasonum var îple çekmeye başladım kuzumu çok özledim
inşallah hepimiz güzel haberler alırızz​
Canim benimde cumartesi randevum benide bi korku sardi ya kotu bisey soylerlerse diye.Hayirlisiyla iyi hsberlerle donelim insallah:)

Merhaba bende uzun süredir var koşu bandı.Ama hamilelikte kullanmayı düşünmedim ben çünkü elektronik bi alet ve etrafa yaydığı bi akım var.Ayrıca normalde bile yürürken bacak ağrısı yapıyordu özellikle diz kapaklarında.Benimki salon tipi baya büyük hatta bebişin odasında yer var sadece ve dev gibi duruyor katlanınca bile bu da beni sinir ediyor.satalım diyorum, eşim de kullanırım ben diye sattırmıyor.Gerçekten alırsanız küçük bir modeli tercih edin.Umarım istediğiniz gibi bir şey bulabilirsiniz.​
Aynen sana katiliyorum bende koca evde sigdiracak yer bulmadim balkona attivesimde yazik odemesi bile yeni bitti ama suan balkonda yagmurlarla savasiyor

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar doktor cd veriyormu ?​
Bana verdiler canım cd ve kagıda baskılı buyuk fotoları var ama her kurum veriyomu bilmiyorum sen gideceğin yeri onceden arayıp sor

bnmde cumartesi 2.30 da cnm bakalım sorayım veriliyomu diye bi hastaneye

Ayy çoğumuzun cumartesi pazartesi uzun uzun yazarız artık inşallah güzel haberler alırız...

Ben çok heyecanlıyım 1 ay oldu görmeyeli bebişi sabırsızlıkla bekliyorum...
bu arada hastane çıkışları falan ne kadar pahalı öyle Eminönün de byük bir bebek mağazası var diyorlar giden var mı aranızda?

kızlar bebek arabamızı aldık bebek doğana kadar taksiti bitmiş olur​
Canım çok beğendim iyi günlerde kullanın ben de böyle bir model istiyorım ama markaya karar vermedim iyimiymiş bu marka

Ayy çoğumuzun cumartesi pazartesi uzun uzun yazarız artık inşallah güzel haberler alırız...

Ben çok heyecanlıyım 1 ay oldu görmeyeli bebişi sabırsızlıkla bekliyorum...
bu arada hastane çıkışları falan ne kadar pahalı öyle Eminönün de byük bir bebek mağazası var diyorlar giden var mı aranızda?​
Havuzlu han diye koca bir han var ben gidicem bikaç ay sonra orada daha uygun oluyo fiyatlar

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar doktor cd veriyormu ?
ben en son 16.haftamda gitmiştim.
uzun uzun bakmıstık ultrasonda, hem cd hem kagıda basılı fotograflar vermıstı dr.um.
eve gelip cd ye bakınca 5-6 tane video da oldugunu gormustum.ayrıntılı mı olmus oluyor bu yanı.
bu persembe de randevumuz var.bakalım neler neler gorecegız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…