Cnm Özel İzmit Kadın Doğum merkezi var oraya sormuştum 250 dediler Marmarada 200 tl ye yapıyormuş neden arada 50 tl fark var anlamadım ben 200 e yaptırcamkaç tl yapıyor ?
90 tl çok pahalı .. instagramda 60 tlye gördüm ama kayınvalidenin dediği en mantıklısı :)Kızlar bakın çok hosuma gittii nasıl sizce taçla berabrr ikisi 90 tlmiş kayınvalideme gösterdim dün akşam o havlu terliklerden alırız süslerinden de alıp bizde yapabiliriz dedi 2 de ayıcık alırız onlarıda üstüne koyarız tac alıp incilerle ve kurdele tüllerle süsleyip yapabiliriz dedii ayy çok hosuma gitti
aynen cnm bende terlık alıp kendım yapıcam tac konusunda kararsızımKızlar bakın çok hosuma gittii nasıl sizce taçla berabrr ikisi 90 tlmiş kayınvalideme gösterdim dün akşam o havlu terliklerden alırız süslerinden de alıp bizde yapabiliriz dedi 2 de ayıcık alırız onlarıda üstüne koyarız tac alıp incilerle ve kurdele tüllerle süsleyip yapabiliriz dedii ayy çok hosuma gitti
Ya banada biraz pahalı geldi bunuda instagramda gördüm bende ama bölee şirinini görmemiştim :) banada mantıklı geldi yapabilirsek çok ii olur çok az maliyetle :)90 tl çok pahalı .. instagramda 60 tlye gördüm ama kayınvalidenin dediği en mantıklısı :)
Şaka yapıyor olmalısın canım çok az almışsın ya ben 20 haftalık hamileyim ve tam 4.5 kilo aldım sen ne kadar az kilo almışsın öle duyunca gerçekyen çok şaşırdım. Ama önemli olan ikinizinde sağlıklı olması değil mi :)kızlar kaç kilo aldınız ben 22 haftalık 1.5 kilo aldım sizler
Hadi ya off bu doktorlar neden hep birbirlerinden farklı konuşuyorlarki peki aşının vurulması için belirli bir hafta var mı yani doktorun kesinlikle şu haftada vurulman gerek felan dedi mi canım yaben sordum yaptırayım mı dedım.yaptır hatta bır ay sonra 2.doz ıcın cagırdıklarında onu da yaptır dedı.
ben 5 kilo verdim ama 66 başladım şuan 67 68 kiloŞaka yapıyor olmalısın canım çok az almışsın ya ben 20 haftalık hamileyim ve tam 4.5 kilo aldım sen ne kadar az kilo almışsın öle duyunca gerçekyen çok şaşırdım. Ama önemli olan ikinizinde sağlıklı olması değil mi :)
saol canım fiyat 690 2 parçalı normal arabanın puseti yatıyor ve o şekilde oluyorGüle güle kullanın canım.Sorması ayıp kaça aldınız ve bu da 3 parçalı mı bana mı öyle geldi?
haa şimdi oldu canım benim, ben hiç zayıflamadım ya hep kilo aldım ilk başta 49 kiloyla hamile kaldım şimdi 54 kiloya doğru istikrarlı bir şekilde gidiyorum :)ben 5 kilo verdim ama 66 başladım şuan 67 68 kilo
Hoşgeldin aramıza canım:)Ben yeniyim bi saattir msj yazamadimm puhhatelden giriyorum acayip zor oluyo bende nisan annesiyimm allah izin verirse benide alin araniza
Ayy çoğumuzun cumartesi pazartesi uzun uzun yazarız artık inşallah güzel haberler alırız...
Ben çok heyecanlıyım 1 ay oldu görmeyeli bebişi sabırsızlıkla bekliyorum...
bu arada hastane çıkışları falan ne kadar pahalı öyle Eminönün de byük bir bebek mağazası var diyorlar giden var mı aranızda?
Havuzlu han diye koca bir han var ben gidicem bikaç ay sonra orada daha uygun oluyo fiyatlar
Cnm Özel İzmit Kadın Doğum merkezi var oraya sormuştum 250 dediler Marmarada 200 tl ye yapıyormuş neden arada 50 tl fark var anlamadım ben 200 e yaptırcam
ya bu arada birseyler sormak istiyorum.ben bu hafta tetanoz asısı yaptıracagım da sonrasında kolda cok agrı yapıyor mu? çalışıyorum ya olmazsa diyorum cuma yaptırayım sadece cumartesi zorlanırım en azından.
bır de sunu sormak ısterım.pantalon gıyıyorum hala da cok degıl ama kemer kısmı karnımı azıcık sıkıyor.sızce zararı olur mu? henuz alısverıs yapmaya pek fırsat bulamadım etek gıymeye de korkuyorum usutmeyım dıye
haa şimdi oldu canım benim, ben hiç zayıflamadım ya hep kilo aldım ilk başta 49 kiloyla hamile kaldım şimdi 54 kiloya doğru istikrarlı bir şekilde gidiyorum :)
benim ilk aylarım çok zorlu geçti ondan şimdi bebişte bende iyiyiz :))
Rica ederim cnm :)aslında haklısın yaptırmak lazım cnm araştırayım ben saolasın :)
bende yarın yaptıracağım inşallahBen çarşamba yaptırdım sadece hafif ağrı oldu o kadar hiç bir engeli olmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?