2015 Nisan Anneleri

90 tl çok pahalı .. instagramda 60 tlye gördüm ama kayınvalidenin dediği en mantıklısı :)

aynen cnm bende terlık alıp kendım yapıcam tac konusunda kararsızım

90 tl çok pahalı .. instagramda 60 tlye gördüm ama kayınvalidenin dediği en mantıklısı :)
Ya banada biraz pahalı geldi bunuda instagramda gördüm bende ama bölee şirinini görmemiştim :) banada mantıklı geldi yapabilirsek çok ii olur çok az maliyetle :)

kızlar kaç kilo aldınız ben 22 haftalık 1.5 kilo aldım sizler
Şaka yapıyor olmalısın canım çok az almışsın ya ben 20 haftalık hamileyim ve tam 4.5 kilo aldım sen ne kadar az kilo almışsın öle duyunca gerçekyen çok şaşırdım. Ama önemli olan ikinizinde sağlıklı olması değil mi :)

ben sordum yaptırayım mı dedım.yaptır hatta bır ay sonra 2.doz ıcın cagırdıklarında onu da yaptır dedı.
Hadi ya off bu doktorlar neden hep birbirlerinden farklı konuşuyorlarki peki aşının vurulması için belirli bir hafta var mı yani doktorun kesinlikle şu haftada vurulman gerek felan dedi mi canım ya

ben 5 kilo verdim ama 66 başladım şuan 67 68 kilo

Eğer benden önce gitmiş olursan gelince mutlaka yaz olur mu?
Merak ediyorum.

kızlarr eltimde hamileymiş bugün kan testiyle kesinleştii yenge olucamm :) mis kokuluma da arkadas kardeş gelicek , ayrıca kuzenimde 10 haftalık hamilee bebişler artıyor oğlusum cok sanslı biir sürü yaşıtı olcakkk en kısa zamanda abimlerden de güzel haberi bekliyorum onlar da istiyo çalısmalar var :) belki bir de hala olurum :)​
Maşallah aile büyüyor , gelen hepsi bereketi ile gelir inş . Sağlıcakla kavuşmanızı dilerim tatlım .

Ben çarşamba yaptırdım sadece hafif ağrı oldu o kadar hiç bir engeli olmadı bana

ben hafta sonu havuzlu han a gittim. bebeklerle ilgili her şey var. Fiyatlar dışarıya göre biraz daha uygun. Hastane çıkışları gln 10 lu takımlar 40-50 tl ye vardı mesela. Bebek arabaları da biraz daha uygundu. Ama bebek arabası için saraçhaneyi de öneriyorlar.

bu da bizden göbüş fotoğrafı :)
Eki Görüntüle 1321366
Ikizler için çok minik bir karın ama çok yakışmış , ee birde zayıf ve uzun olunca süper gözüküyor .maşallah üçünüzüde ..

Bizde persembe gunu ayrintilya gidecegiz insallah guzel haberlerle doneriz

İnş cnm inş , Aralık ta herkesin bitmiş olur ve inş hepimiz güzel haberlerle geliriz .​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…