ben hafta sonu havuzlu han a gittim. bebeklerle ilgili her şey var. Fiyatlar dışarıya göre biraz daha uygun. Hastane çıkışları gln 10 lu takımlar 40-50 tl ye vardı mesela. Bebek arabaları da biraz daha uygundu. Ama bebek arabası için saraçhaneyi de öneriyorlar.Ayy çoğumuzun cumartesi pazartesi uzun uzun yazarız artık inşallah güzel haberler alırız...
Ben çok heyecanlıyım 1 ay oldu görmeyeli bebişi sabırsızlıkla bekliyorum...
bu arada hastane çıkışları falan ne kadar pahalı öyle Eminönün de byük bir bebek mağazası var diyorlar giden var mı aranızda?
Havuzlu han diye koca bir han var ben gidicem bikaç ay sonra orada daha uygun oluyo fiyatlar
Canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde detaylı ultrasonum çarşamba günü ve ben sabırsızlıkla onu bekliyorum, ben bide bebişimin hala cinsiyetini öğrenemedim göstermedi kendini ufaklığım. Şimdi hem onun sağlığı açısından çok endişeliyim hemde cinsiyetini öğreneceğim için heyecanlıyım. İnş herşey yolundadır ve hepimiz iyi haberlerle döneriz :)Günaydın kızlarr
cumartesi ayrıntılı ultrasonum var îple çekmeye başladım kuzumu çok özledim
inşallah hepimiz güzel haberler alırızz
Canim benimde cumartesi randevum benide bi korku sardi ya kotu bisey soylerlerse diye.Hayirlisiyla iyi hsberlerle donelim insallah:)
Cnm Eray Beye yaptırıcam sen yaptırdınmı ?canım kime yaptıracaksın ayrıntılıyı ?
inşallah hayırlı guzel haberlerle gel bizleri de sevindir canımmmCanım benim seni çok iyi anlıyorum benimde detaylı ultrasonum çarşamba günü ve ben sabırsızlıkla onu bekliyorum, ben bide bebişimin hala cinsiyetini öğrenemedim göstermedi kendini ufaklığım. Şimdi hem onun sağlığı açısından çok endişeliyim hemde cinsiyetini öğreneceğim için heyecanlıyım. İnş herşey yolundadır ve hepimiz iyi haberlerle döneriz :)
Cnm valla ben salı günü yaptırdım 11 kasımda hiç ağrım olmadı bi kaç gün sonra hafifden dokunca acıdı okadar...ya bu arada birseyler sormak istiyorum.ben bu hafta tetanoz asısı yaptıracagım da sonrasında kolda cok agrı yapıyor mu? çalışıyorum ya olmazsa diyorum cuma yaptırayım sadece cumartesi zorlanırım en azından.
bır de sunu sormak ısterım.pantalon gıyıyorum hala da cok degıl ama kemer kısmı karnımı azıcık sıkıyor.sızce zararı olur mu? henuz alısverıs yapmaya pek fırsat bulamadım etek gıymeye de korkuyorum usutmeyım dıye
Sağol canım benim. inş hepimiz güzel haberlerle döneriz:)inşallah hayırlı guzel haberlerle gel bizleri de sevindir canımmm
Ya bende bir şeyi merak ettim benim doktorum tetanoz aşısını son 6 yıl içinde yaptıysan yaptırmana gerek yok dedi. Ayrıca genellikle evde doğum için gerekli olan bir uygulamaydı eskiden günümüzde yaptırmana gerek yok dedi bende o yüzden hiç yaptırma düşüncesine kapılmadım. Acaba yaptırmasam bir sıkıntı olur mu şimdi kafam karıştı yaya bu arada birseyler sormak istiyorum.ben bu hafta tetanoz asısı yaptıracagım da sonrasında kolda cok agrı yapıyor mu? çalışıyorum ya olmazsa diyorum cuma yaptırayım sadece cumartesi zorlanırım en azından.
bır de sunu sormak ısterım.pantalon gıyıyorum hala da cok degıl ama kemer kısmı karnımı azıcık sıkıyor.sızce zararı olur mu? henuz alısverıs yapmaya pek fırsat bulamadım etek gıymeye de korkuyorum usutmeyım dıye
yok cnm yaptırmadım karar veremiyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı diye .. hangi hastanede eray bey ?Cnm Eray Beye yaptırıcam sen yaptırdınmı ?
hım bende yaptırayım umarım bende de sonradan agrı yapmaz.Cnm valla ben salı günü yaptırdım 11 kasımda hiç ağrım olmadı bi kaç gün sonra hafifden dokunca acıdı okadar...
Herzaman giydiğin pantolonlar oluyomu ben çoktan hamile pantolonlarına gectim çokta rahat bence giyme cnm bebişi sıkma
hala normal pantolonlarını giyebiliyorsan çok şanslısın sen.. ben 4. ayımda artık hiç bir pantolonu giyemiyodum giriyordum ama çalıştığım için oturduğumda sıkıyordu karnımı kasıkalrımı. bence sende ya tayt falan giyin beli lastikli ya da hamile pantolonu edin.. bebeği sıkma hareket alanını daraltma bence.artık bu haftalarda boyları 20 cm den fazla oldu küçük değiller canım :)ya bu arada birseyler sormak istiyorum.ben bu hafta tetanoz asısı yaptıracagım da sonrasında kolda cok agrı yapıyor mu? çalışıyorum ya olmazsa diyorum cuma yaptırayım sadece cumartesi zorlanırım en azından.
ben sordum yaptırayım mı dedım.yaptır hatta bır ay sonra 2.doz ıcın cagırdıklarında onu da yaptır dedı.Ya bende bir şeyi merak ettim benim doktorum tetanoz aşısını son 6 yıl içinde yaptıysan yaptırmana gerek yok dedi. Ayrıca genellikle evde doğum için gerekli olan bir uygulamaydı eskiden günümüzde yaptırmana gerek yok dedi bende o yüzden hiç yaptırma düşüncesine kapılmadım. Acaba yaptırmasam bir sıkıntı olur mu şimdi kafam karıştı ya
Bnde düşünmüyordum yaptırmayı ama enazından Allah göstermesin bişey olsa bile doğumdan sonra önlem alınıyor oyzden bende karar verdim yaptırmaya cnm Eray beyin Dolpingde muayanesi var her gün farklı hastanelere gidiyormuş bu cumartesi marmaradaymışyok cnm yaptırmadım karar veremiyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı diye .. hangi hastanede eray bey ?
aaa taytım vardı kalın.ay sen soyleyınce aklıma geldiiii.yuppi yasasın onu giyerimmmmhala normal pantolonlarını giyebiliyorsan çok şanslısın sen.. ben 4. ayımda artık hiç bir pantolonu giyemiyodum giriyordum ama çalıştığım için oturduğumda sıkıyordu karnımı kasıkalrımı. bence sende ya tayt falan giyin beli lastikli ya da hamile pantolonu edin.. bebeği sıkma hareket alanını daraltma bence.artık bu haftalarda boyları 20 cm den fazla oldu küçük değiller canım :)
Güle güle kullanın canım.Sorması ayıp kaça aldınız ve bu da 3 parçalı mı bana mı öyle geldi?kızlar bebek arabamızı aldık bebek doğana kadar taksiti bitmiş olur
kaç tl yapıyor ?Bnde düşünmüyordum yaptırmayı ama enazından Allah göstermesin bişey olsa bile doğumdan sonra önlem alınıyor oyzden bende karar verdim yaptırmaya cnm Eray beyin Dolpingde muayanesi var her gün farklı hastanelere gidiyormuş bu cumartesi marmaradaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?