Evet aynen öle oluyo gün içinde okulda çok hareket ediyorum çocuklarla filan ilgilenince bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.. akşamları çok yoğun hissediyordum bi kaç akşamdirda hissetmeyince korkmuştum ama bu aralar azalma normalmiş... çok teşekkür ederim :)Bende de aynı his var ama akşamları eve gidince hafif eğimli yatıp ayaklarımı uzatınca mutlaka hissediyorum işte o zaman içim rahatlıyor sana da tavsiye ederim gün içinde hareket etmekten hissetmiyor olabilirsin. Benimde ilk zamanlarda daha fazlaydı şimdi azaldı gibi hareketleri ama normalmiş bu durum :)
günaydınnnnn kızlarrrr ve tospalarrrrr :):) nasılsınızzz bakalımmmm? bnm akşamları çok fena mide yanmam ve ekşimem oluyo uyuyana kadar bir hayli zorlanıyorummm sizlerde de var mı?[/QUOTE
Günaydın canım. bende de aynı sıkıntı var akşamları mide yanmasından uzanamıyorum bile bazen. Doktorum gaviscon şurup verdi iyi gelir diye onunda tadı çok kötü içince midem bulanıyor napacağımı bilmiyorum şimdiden böyleyse dahada büyüyünce napacaz bilemiyorum
günaydın herkese
bu ara mesajlarıma pek yorum alamadım burada ama yinede heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim ilk 23 haftaya girdik ve dün gece ilk defa bebeğimin tekmelerini hissettik oda babamız elini karnıma koydu arka arkaya pıtpıtları gönderdi ikimizde çok heyecanlandık ben uyuyamadım uzun süre rabbim dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin içimizde birer mucize var
RENKLİ DOPLER LE AYRINTILI ULTURASONU KARIŞTIRMAYIN KIZLAR İKİSİ FARKLİ SEYLER.
Geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun.Sormamda bir sakınca yoksa neden doğuma kadar yatmak zorundasınız?Gunaydin anneler ve tatli yavrulari. Son birkac gundur bakiyorum da herkes bebeklerine ne guzel seyler almis, gule gule kullansinlar hayirli olsun. Aramiza yeni katilanlar olmus onlarda hosgelmisler. Ayrica bazilarimizin midesi kotu olmus onlara da acil sifalar diliyorum. Benim doguma kadar yatmam gerektigi icin yaklasik iki hafta once isi biraktim, evdeyim kalkmadan dinleniyorum. Bu yuzden biz daha alisveris yapmadik hic, gerci ben 7. Ayi beklemek istiyordum zaten. Sizin aldiklariniza bakmak bile hosuma gidiyor, tekrardan iyi gunlerde kullanin. Ayrica calisan tum annelere allah kolayliklar versin. Doktora gidenler de iyi haberlerle gelsin insallah. Herkese iyi gunler dilrim.
Annem olmasa naparım bilmiyorum akşam 6 da çıkıyorum işten eve gidene kadar 6buçuk 7 yi buluyor saolsun hergün yemeğe onlardayız herşeyi fazla fazla yapar ah cnm annem hakkını ödeyemem ben seninGrip olmuyorum derken grip oldumAnneme geldim bende ahbu annelrr olmassaa :)
geçmiş olsun çok dikkat et kendine..inş çabucak geçer bugün senin içinGünaydın arkadaslar ve melekleerDün geceden beri boğazım ağrımaya başladı yutkunurken bile ağrıyo gece uyandıgımda da baya terlemiştim ateşlendim mi acaba bilmiyorum sabahın 6 sında kalkıp işe gelmek te cok zor geldii bugün çabuk bitsinnn
Gunaydin anneler ve tatli yavrulari. Son birkac gundur bakiyorum da herkes bebeklerine ne guzel seyler almis, gule gule kullansinlar hayirli olsun. Aramiza yeni katilanlar olmus onlarda hosgelmisler. Ayrica bazilarimizin midesi kotu olmus onlara da acil sifalar diliyorum. Benim doguma kadar yatmam gerektigi icin yaklasik iki hafta once isi biraktim, evdeyim kalkmadan dinleniyorum. Bu yuzden biz daha alisveris yapmadik hic, gerci ben 7. Ayi beklemek istiyordum zaten. Sizin aldiklariniza bakmak bile hosuma gidiyor, tekrardan iyi gunlerde kullanin. Ayrica calisan tum annelere allah kolayliklar versin. Doktora gidenler de iyi haberlerle gelsin insallah. Herkese iyi gunler dilrim.
Grip olmuyorum derken grip oldumAnneme geldim bende ahbu annelrr olmassaa :)
Annem olmasa naparım bilmiyorum akşam 6 da çıkıyorum işten eve gidene kadar 6buçuk 7 yi buluyor saolsun hergün yemeğe onlardayız herşeyi fazla fazla yapar ah cnm annem hakkını ödeyemem ben senin
Gunaydin anneler ve tatli yavrulari. Son birkac gundur bakiyorum da herkes bebeklerine ne guzel seyler almis, gule gule kullansinlar hayirli olsun. Aramiza yeni katilanlar olmus onlarda hosgelmisler. Ayrica bazilarimizin midesi kotu olmus onlara da acil sifalar diliyorum. Benim doguma kadar yatmam gerektigi icin yaklasik iki hafta once isi biraktim, evdeyim kalkmadan dinleniyorum. Bu yuzden biz daha alisveris yapmadik hic, gerci ben 7. Ayi beklemek istiyordum zaten. Sizin aldiklariniza bakmak bile hosuma gidiyor, tekrardan iyi gunlerde kullanin. Ayrica calisan tum annelere allah kolayliklar versin. Doktora gidenler de iyi haberlerle gelsin insallah. Herkese iyi gunler dilrim.
ay cnm benim kıyamam Allah kolaylık versinOh ne güzel ya annelerin yakın olması ne iyi benim annem toplu taşıma ile 1 saat uzak ve iki vesait değiştiriyoruz ayrıca çalışıyor
Sagol canim. Benim plasentam asagida oldugu icin erken dogum riski tasiyorum canim o yuzden dr yatmami soyledi. Zaten ben daha once zor bir ameliyat gecirmistim o yuzden hamileligimin bastan beri cok hareket etmemeye ozen gosteriyordum, ama ozaman okula gidip derslerimi verebiliyordum. Artik evdeyim bebegimi bekliyorum. Cok sukur bebegim saglikli, o yuzden evde yatmayi pek sorun etmiyorum. Ayrica surekli yattigim icin hareketlerini cok net hissediyorum. Bende boyle mutlu oluyorum iste! Bir de buraya tasinali iki yil oldu pek arkadasimda yok. Artik kizimla konusarak geciriyorum zamanimi! Senin nasil geciyor canim hamileligin?Geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun.Sormamda bir sakınca yoksa neden doğuma kadar yatmak zorundasınız?
Kizlar cok tesekkur ederim. Allah hasta olan ve sifa bekleyen herkese acil sifalar versin. Benim gibi yatmak zorunda olanlara ve bebeklerine kolayliklar, ferahliklar ve saglik versin.ay cnm benim kıyamam Allah kolaylık versin
ben yeni basladım.yani sanırım.uf ya benim kızımı ben niye hiç hisedemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?