2015 Nisan Anneleri

Unnado da tren vagonları şeklinde harfler var kızlar ben aldım kzıımın ismini tavsiye ederim çok tatlı :) bide uygun fiyata tulumlar vardı kaliteli gözüküyo

GAVİSGON BENDE DE VAR AMA BENDE İÇMEYE CESARET EDEMİYORUM MİDEMDEN DOLAYI AMA İYİ GELDİĞİNİ BİLİYORUM.

Geçmiş olsun canım dediğim gibi önemli olan bebeğinin sağlıklı olması zaten yarısını bitirdik şükürler olsun ki. Benimde plasenta aşağıda ama dr herhangi bi uyarıda bulunmadı ben hemen hemen her gün 40 dk yuruyus yapıyorum inşallah sorun yaratmıyordur sadece bu haftalarda normal olabileceğini söylemişti aşağıda olmasının. İnşallah ikimizinkide sorun yaratmadan normal yerine ulaşır canım

Canım ben bursada chicco'nun mağazasında gördüm
dün tesadüf eseri ben de mothercare mağazasinda gördüm, demek ki varmış :) eşim de beğenip bana gösterdi hatta, ben bişey söylemeden... Belki daha uygun fiyata bulabilirsem buna benzer bir model alırım her halükarda.. Hem anneye yakin hem de kendi yatağında, gercekten büyük rahatlik...

nasıl bişey kızlar bu dediğiniz?
resmi falan var mı?

canım bence ge kanguru faydalı bir ürün ilk aylarinda evde bile kullanirsin işlaerini yaparken... diğer yandan ilk aylarinda bebekler dışarı çıktıklarında kucakta olsun, arabada olsunn pek ses çıkarmmıyorlar sadece acıktıklarında huysuzlanıyorlar, emip doydukları taktirde arabada rahat bir şekilde uyuma imkanları da oluyor bence.... sonuç olarak her ikisi de faideli birer gereç ama dediğin gibi arabayı çok aceleye getirmene gerek yok, doğumdan sonra da birkaç ay içinde gidip alabillirsin, maddi durumun elveriyorsa şimdiden alıp kenara da koyabilirsin...

Insallah canim. Ben daha once ameliyat falan oldum benim durum seninkinden daha farkli herhalde. Umarim sag salim aliriz bebeklerimizi zamaninda kucagimiza!

Allahım yarabbim ya neden 5 dakika sürdü ne kadar vermiştin kuzum. konuş tabi kuzum nasıl iş ben de anlamadım

nerde oturuosun canım

Merhabalar bütün anneler ve bebişleri..
Bugün benim diş çekilecek, bilenler vardır, sol üstteki tam çıkmış ve dörtte biri kırılan geçen haftalarda ağrıdan ağlatan, ne hikmetse dr a gittiğimden beri çıtı çıkmayan sevgili dişim..
Hamile olmasam ağrıyana kadar ertelerdim Ama ileri aylarda ağrıma ihtimalini göze alamıyorum. İnşallah kolayca atlatırım dualarınızı bekliyorum...

günaydın annişler ve bebişlerrr... rüyasında bebeğini gören var mı aranızda? ben bazen kabus bazen de güzel şekilde görüyorum ama kabusu bile güzel geliyor..
Ben bugün gördüm kuzumu emziriyodum yeşil gözlüydü kıyamam ya çok etkilendim hala düşünüyorum :)

Geçmiş olsun canım.Benim şimdilik iyi çok şükür.Korkularla kaygılarla bu haftaya kadar geldik. Ama senin için internet ve kitaplar baya oyalayıcı olacaktır. Burda da güzel bir ortam var. Sağsalim bebeğini kucağına al canım, tabi hepimiz Meşakkatli bir yol gerçekten Allah sana emeklerinin sonunda hayırlı güzel bir evlat nasip etsin inşallah...

inşallah agrısız sızısız atlatırsın canım.dönunce haberlerını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…