- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
ay cok gecmış olsun.umarım hafıf atlatırsınGrip olmuyorum derken grip oldumAnneme geldim bende ahbu annelrr olmassaa :)
Aynen canm bende fazla giremiyorum sayfalar su gibi akıyor yarim yamalak okuyorum :)oh maşallah kızlar almış başını gitmiş işler yogundu biraz hiç fırsat bulamadım girmeye kızlar nasılsınız bakalım :)
Geçmiş olsun canım dediğim gibi önemli olan bebeğinin sağlıklı olması zaten yarısını bitirdik şükürler olsun ki. Benimde plasenta aşağıda ama dr herhangi bi uyarıda bulunmadı ben hemen hemen her gün 40 dk yuruyus yapıyorum inşallah sorun yaratmıyordur sadece bu haftalarda normal olabileceğini söylemişti aşağıda olmasının. İnşallah ikimizinkide sorun yaratmadan normal yerine ulaşır canımSagol canim. Benim plasentam asagida oldugu icin erken dogum riski tasiyorum canim o yuzden dr yatmami soyledi. Zaten ben daha once zor bir ameliyat gecirmistim o yuzden hamileligimin bastan beri cok hareket etmemeye ozen gosteriyordum, ama ozaman okula gidip derslerimi verebiliyordum. Artik evdeyim bebegimi bekliyorum. Cok sukur bebegim saglikli, o yuzden evde yatmayi pek sorun etmiyorum. Ayrica surekli yattigim icin hareketlerini cok net hissediyorum. Bende boyle mutlu oluyorum iste! Bir de buraya tasinali iki yil oldu pek arkadasimda yok. Artik kizimla konusarak geciriyorum zamanimi! Senin nasil geciyor canim hamileligin?
dün tesadüf eseri ben de mothercare mağazasinda gördüm, demek ki varmış :) eşim de beğenip bana gösterdi hatta, ben bişey söylemeden... Belki daha uygun fiyata bulabilirsem buna benzer bir model alırım her halükarda.. Hem anneye yakin hem de kendi yatağında, gercekten büyük rahatlik...Canım ben bursada chicco'nun mağazasında gördüm
nasıl bişey kızlar bu dediğiniz?dün tesadüf eseri ben de mothercare mağazasinda gördüm, demek ki varmış :) eşim de beğenip bana gösterdi hatta, ben bişey söylemeden... Belki daha uygun fiyata bulabilirsem buna benzer bir model alırım her halükarda.. Hem anneye yakin hem de kendi yatağında, gercekten büyük rahatlik...
canım bence ge kanguru faydalı bir ürün ilk aylarinda evde bile kullanirsin işlaerini yaparken... diğer yandan ilk aylarinda bebekler dışarı çıktıklarında kucakta olsun, arabada olsunn pek ses çıkarmmıyorlar sadece acıktıklarında huysuzlanıyorlar, emip doydukları taktirde arabada rahat bir şekilde uyuma imkanları da oluyor bence.... sonuç olarak her ikisi de faideli birer gereç ama dediğin gibi arabayı çok aceleye getirmene gerek yok, doğumdan sonra da birkaç ay içinde gidip alabillirsin, maddi durumun elveriyorsa şimdiden alıp kenara da koyabilirsin...ya arkadaşlar kafam çok karışmış durumda... özellikle de deneyimli annelerden bir fikir ve yardım istiyorum...
şimdi şöyle ki kesin olarak almak istediğim bir kanguru var. ve bu kangurunun yeni doğan aparatı falan da var hatta kolik bebeklerde bile çok rahat ettiren bir ürün. bacak yapısı bebekler için uygun vs vs... ben de bebeğin anneye yakın olması taraftarıyım, kokuyu alsın vs diye.. bu yüzden bu ürünü kesin olarak almak istiyorum...
diğer yandan araba baktım araştırdım.. chicco lite way ürününü beğendim. ilk sebebi ana kucağı oto koltğu vs aslında birçok masraf ve ihtiyaç da aradan çıkmış oluyor.. ama kendi yeğenimden de biliyorum, bazı bebekler araba kullanamıyor, istemiyor yani..
e bir yandan diyorum ki, dışarısı için kanguru var zaten. e arabada da hep benim kucağımda olacak.. o yüzden arabayı aceleye getirmeyim, ihtiyaç olursa da kafamda model belli zaten gidip alayım diyorum...
diğer yandan da diyorum ki yaz sıcağında kanguru bebeğe ve bana eziyet mi olur hem oto koltuğu daha mı emniyetli olur?
ne dersiniz deneyimli anneler? nasıl yaklaşmalı duruma sizce? deneyimleriniz ne doğrultuda?
Insallah canim. Ben daha once ameliyat falan oldum benim durum seninkinden daha farkli herhalde. Umarim sag salim aliriz bebeklerimizi zamaninda kucagimiza!Geçmiş olsun canım dediğim gibi önemli olan bebeğinin sağlıklı olması zaten yarısını bitirdik şükürler olsun ki. Benimde plasenta aşağıda ama dr herhangi bi uyarıda bulunmadı ben hemen hemen her gün 40 dk yuruyus yapıyorum inşallah sorun yaratmıyordur sadece bu haftalarda normal olabileceğini söylemişti aşağıda olmasının. İnşallah ikimizinkide sorun yaratmadan normal yerine ulaşır canım
Allahım yarabbim ya neden 5 dakika sürdüMaalesef canım foto falan vermediler. Hatta ayrıntılı demeye bin şahit lazım.çok sinir olduk ya hic abartısız 5 dk surdu. Benim ozeldeki doktor daha iyi bakıyordu. Ne diye ayrıntılı için illaki araştıtlrmaya gideceksiniz oradan rapor istirlyorum dedi anlamadik. 5 dakika ayrıntılı mi olur ya hem renkli 3 boyutlu falan da değil kız bildiğimiz siyah beyaz ultrason. Haftaya seker yüklemesi için doktoruna gitcem ına dicm bu nasıl is diye. Kendi tekrardan bi baksın cocuguma... Renkli foto da ondan isterim :)
RENKLİ ULTURASON OLUYOR SADECE renkli dopler.Ayrıntılıda ise bebeğin tüm organlarna bakılıyor bebek sağlıklı mı diye bir nevi organ taraması.Hadi ya ben bilmiyordum onu detaylı ultrason diye randevu aldım hastaneden
Renkli Dopler ne oluyor peki
nerde oturuosun canımSagol canim. Benim plasentam asagida oldugu icin erken dogum riski tasiyorum canim o yuzden dr yatmami soyledi. Zaten ben daha once zor bir ameliyat gecirmistim o yuzden hamileligimin bastan beri cok hareket etmemeye ozen gosteriyordum, ama ozaman okula gidip derslerimi verebiliyordum. Artik evdeyim bebegimi bekliyorum. Cok sukur bebegim saglikli, o yuzden evde yatmayi pek sorun etmiyorum. Ayrica surekli yattigim icin hareketlerini cok net hissediyorum. Bende boyle mutlu oluyorum iste! Bir de buraya tasinali iki yil oldu pek arkadasimda yok. Artik kizimla konusarak geciriyorum zamanimi! Senin nasil geciyor canim hamileligin?
Ben bugün gördüm kuzumu emziriyodum yeşil gözlüydü kıyamam ya çok etkilendim hala düşünüyorum :)günaydın annişler ve bebişlerrr... rüyasında bebeğini gören var mı aranızda? ben bazen kabus bazen de güzel şekilde görüyorum ama kabusu bile güzel geliyor..
Geçmiş olsun canım.Benim şimdilik iyi çok şükür.Korkularla kaygılarla bu haftaya kadar geldik. Ama senin için internet ve kitaplar baya oyalayıcı olacaktır. Burda da güzel bir ortam var. Sağsalim bebeğini kucağına al canım, tabi hepimizSagol canim. Benim plasentam asagida oldugu icin erken dogum riski tasiyorum canim o yuzden dr yatmami soyledi. Zaten ben daha once zor bir ameliyat gecirmistim o yuzden hamileligimin bastan beri cok hareket etmemeye ozen gosteriyordum, ama ozaman okula gidip derslerimi verebiliyordum. Artik evdeyim bebegimi bekliyorum. Cok sukur bebegim saglikli, o yuzden evde yatmayi pek sorun etmiyorum. Ayrica surekli yattigim icin hareketlerini cok net hissediyorum. Bende boyle mutlu oluyorum iste! Bir de buraya tasinali iki yil oldu pek arkadasimda yok. Artik kizimla konusarak geciriyorum zamanimi! Senin nasil geciyor canim hamileligin?
Ah bir de ben ismini bilsem yavrumunUnnado da tren vagonları şeklinde harfler var kızlar ben aldım kzıımın ismini tavsiye ederim çok tatlı :) bide uygun fiyata tulumlar vardı kaliteli gözüküyo
inşallah agrısız sızısız atlatırsın canım.dönunce haberlerını beklıyoruzMerhabalar bütün anneler ve bebişleri..
Bugün benim diş çekilecek, bilenler vardır, sol üstteki tam çıkmış ve dörtte biri kırılan geçen haftalarda ağrıdan ağlatan, ne hikmetse dr a gittiğimden beri çıtı çıkmayan sevgili dişim..
Hamile olmasam ağrıyana kadar ertelerdim Ama ileri aylarda ağrıma ihtimalini göze alamıyorum. İnşallah kolayca atlatırım dualarınızı bekliyorum...
Sağol canımkarar vermedin mi daha :)Ah bir de ben ismini bilsem yavrumunGüle güle kullan cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?