2015 Nisan Anneleri

ben daha erken ama park beşik düşünüyorum mobilya beşik yerine hem heryere taşımasıda kolay bazen yatak odasına bazen oturma odasına bazen salona taşınırız :)

Benımde cocuk odası yapıcagım yerde koşu bandı var ne etsem bılemedım cocuk uyurken koşabılırmıyız kı :)

umudum o yönde uoksa nasıl zayıflarız geri.ben birde beden eğitimi öğretmeniyim vallaha alay konusu olurum :) zaten ne zaman kilo alsam hemen laf eder etrafımdakiler birde bedenci olacan diye :) zaten kilolu hamile kaldım deliricem

ben daha erken ama park beşik düşünüyorum mobilya beşik yerine hem heryere taşımasıda kolay bazen yatak odasına bazen oturma odasına bazen salona taşınırız :)

bende aynı şekilde düşünüyorum.bebek odasının gereksiz bir masraf oldugunu düşünüyorum zaten sıpalar orayı pek kulanmıyor birde kıyafet dolabı lazım minnaklara tabi :) mini mini kıyafetlerini koymaya ayyyy

hazırlıklara bir iki parça örgüyle mi başlasak zaman da geçer bizlere elde bir uğraş iyi olur ben pek bilmiyorum ama örgü istiyorum kendi emeğimle birşeyler yapmak
benimde örgüyle aram yok haroşayla renkli bir iple başladım hem kıza hem erkeğe gidecek renkler var kayın validem ne zamandır örüyor yaşı var diyor elden ayaktan düşmeden örüp atım kenara :) bende aldım ona mavi, su yeşili, bide yavru ağzı renk ipler yelek ve hırka ördü hırkaya birde şapka örücek hızlı sağolsun ilk gebeliğimden beri ördü birsürü

bu arada ben izmirdeyim ,izmirde olupta gebiş olan varsa bilmek isterim.hangi doktora gidiyorsunuz falan gibi

koçtaştan yada netten güzel dolaplar var öyle biey alırım bebişe yada güzel bi şifonyerde olur aslında hele bi ilerlesin göbişim büyüsün baya kapı süsleri, oyun halısı yapıcam kendim nasipse. daha doğduğunda dağıtmalık şekerlerinide kendim hazırlim diyorum düğünden beyazlı sepetim duruyor onun içine koyarım şimdiden başladım planlara :)

bana da bir gösteren olsa yapabilirim diyorum ama annem bu konuda yeterince yapar zaten de oda yanım da değil kendi el emeğim olsa ne güzel olur

23 Edirne .4 temmuz .beklenen tarih 18 nisan

bende paspas yapmayı istiyorum ponpon lu rengarenk senin düşündüğün halı nasıl

bana da bir gösteren olsa yapabilirim diyorum ama annem bu konuda yeterince yapar zaten de oda yanım da değil kendi el emeğim olsa ne güzel olur
daha yaparsın hayırlısıyla bende bi haroşayı becerebiliyorum düz örgü modelli örgüymüş beceremiyorum pek bende şimdiden hastane çıkışlarına zıbınlarına bakıyorum önceki hamileliğimde hemen almıştım bi iki parça bu sefer geç alim diyorum eşyaları havaya girmim hemen :) ama bebek sitelerinide incelemeye başladım

yanında annesi olanlar çok şanslı.benim annem maalesef vefat etti 2000 yılında.bir ablam vardı o da yurtdışına yerleşti abimin yanına.sap gibi kaldım.bakalım kayınvalideyle nasıl olacak

bende paspas yapmayı istiyorum ponpon lu rengarenk senin düşündüğün halı nasıl
hani böyle oyuncak asılan modeller var ya onlardan kendim yapım iyorum facebookta bir kaç grupta gördüm bayanlar kendileri yapmışlar hoşuma gitti ama daha erken tabi biraz daha büyüyelim ozaman başlim diyorum nasipse :)

yanında annesi olanlar çok şanslı.benim annem maalesef vefat etti 2000 yılında.bir ablam vardı o da yurtdışına yerleşti abimin yanına.sap gibi kaldım.bakalım kayınvalideyle nasıl olacak

Al bendede aynı. Annem yurtdısında ben burda tekım bakalım dedıgın gıbı nasıl olcak

bende erken biliyorum ama bebeğime bir hediye almak istiyorum ilk hediyesini ama çarşıya çıkamiyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…