- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
yas 28 1. bebek sehır ızmıt sat 7 temmuz 2014 dogum tarıhı 14 nısan 2015 kızlar benıdeeeeeeee
küçük küçük uğraşsak da zamanımız geçse diyorumKizlar bu ne biz örgüye hemen baslamissiniz masallah imrendim valla
Al bendede aynı. Annem yurtdısında ben burda tekım bakalım dedıgın gıbı nasıl olcak
kaçıncı bebek23 Edirne .4 temmuz .beklenen tarih 18 nisan
bende erken biliyorum ama bebeğime bir hediye almak istiyorum ilk hediyesini ama çarşıya çıkamiyorum bu aralar
basin sağolsun canm benim iki annemde uzakta benim İstanbul da eşimin ablalariyla abisi var ama onlarda çok uzaktalar anlicaniz benimde yanliz geçecek bi hamilelik donemi basliyoryanında annesi olanlar çok şanslı.benim annem maalesef vefat etti 2000 yılında.bir ablam vardı o da yurtdışına yerleşti abimin yanına.sap gibi kaldım.bakalım kayınvalideyle nasıl olacak
madem hepiniz biseyler yapiyor bebislerimiz için kendi yaptiklarimizi yada aldiklarimizi da ya buradan paylasalim yada bi topikte onlar için acalim hem fikir alisverisi olur bizim icindebenim kayın validem sağolsun örgüde gaza getiriyor ben önceki düşen gebeliğimde başlamıştım kenarda duruyorda ona devam edicem :)
basin sağolsun canm benim iki annemde uzakta benim İstanbul da eşimin ablalariyla abisi var ama onlarda çok uzaktalar anlicaniz benimde yanliz geçecek bi hamilelik donemi basliyor
madem hepiniz biseyler yapiyor bebislerimiz için kendi yaptiklarimizi yada aldiklarimizi da ya buradan paylasalim yada bi topikte onlar için acalim hem fikir alisverisi olur bizim icinde
Yani ufak tefek şeyler yapılabilir elbette cnnmküçük küçük uğraşsak da zamanımız geçse diyorum
biz en iyisi birbirimize bakalım :) ben başkente gidiyorum mesut beye sen kimse gidiyorsun?
Yani ister burada paylasalim ister bi tipik altında toplayalim yaptiklarimizi buradanda normal sohbetimizi gerçekleştirir izsüper fikir :)
ikiside uzakta babannemiz pek bilmiyor ama annanemiz hamarattır yapar inşaallah yeterki bebeklerimiz sağlıkla büüyüsünönceki gebeliğimde 14 şubatta öğrenmiştik eşime gibi hediye almıştım pakette babam beni çok seviyo yazan zıbın, alt üst badi, küçük 3lü çorap ve önlük vardı eşim kendine sanıp açmıştı :) bu sefer içim gidiyor bebek cicilerine ama acele etmim diyorum bu sefer annelere henüz demedik iyice büyüyelim haber vericez daha anane babane ne ciciler yapar alır acaba :)
neden vazgeçtin mesut beyden bir problem mi oldu?Mesut beye ben daha önce gitmiştim bi kaç kere iyi bi doktor. Şuan özel muayneneye gidiyorum ben Recai diye bir doktora alsancakta. hangi hastaneye baglı calısıyo hala sormadımda :)
basin sağolsun canm benim iki annemde uzakta benim İstanbul da eşimin ablalariyla abisi var ama onlarda çok uzaktalar anlicaniz benimde yanliz geçecek bi hamilelik donemi basliyor
madem hepiniz biseyler yapiyor bebislerimiz için kendi yaptiklarimizi yada aldiklarimizi da ya buradan paylasalim yada bi topikte onlar için acalim hem fikir alisverisi olur bizim icinde
amınnnn ınsallah senın ılk bebekmı?Evettt :) Bende tebrik ederimm senii hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. :)
aynen canm bende gurbetteyimBiz de gurbet elde yanlızızz
olucaklarin önüne geçmek mümkün değil CNN anneciğim yazik suclamasin kendini benmde kendi annem kütahya da babaannemizde sinopta ikisinde oldukça uzaklar Rabbim bubsefer kucağına almayi nasip etsin insbenim kendi annemde akrabalarımda eskişehirde kayın validem tarafı buradalar ama annem hamile oldumu bilmiyo öğrenirse kurbandan sonra yanıma gelir :) öncekinde sağolsun yalnız bırakmadı beni babaanneme bakıcak diye gitmişti geri çok üzülmüştü ben sonrta düşük yapınca ben olsam düşük olmazdı belki diye bu sefer gelir kuzucum inş. Allah izin verirse
Ilkim olucak inşallahkaçıncı bebek
5+3 te gördüm ben cnm 3 mm dedi karindan gorduKızlar gebelik keseniz ne zman gozuktu ve yuvarlak mi bnmki yuvarlak deil ama dr bsy demedi. 4+4ken bakmsti en son. Şimdi de 5+2yim
aynen canm bende gurbetteyim
olucaklarin önüne geçmek mümkün değil CNN anneciğim yazik suclamasin kendini benmde kendi annem kütahya da babaannemizde sinopta ikisinde oldukça uzaklar Rabbim bubsefer kucağına almayi nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?