Ben de 5. haftada görmüştüm 5+0 da ama benimki de tam yuvarlak değildi kuru fasülye gibiydi hatta 11mm demişti drKızlar gebelik keseniz ne zman gozuktu ve yuvarlak mi bnmki yuvarlak deil ama dr bsy demedi. 4+4ken bakmsti en son. Şimdi de 5+2yim
neden vazgeçtin mesut beyden bir problem mi oldu?
Sorn yoktr ins smdi nasl. Ne blym korktm kendmde hemsireym ama kfam kendm olnca heryere gdyo. Bnmkide oyle aynen. Beta hcgm duznli artmyor ama blmyorm. Korkuyrm baktrmaya baktrmicm hatta. Ama kesem 4+2ken 5.1 mm di. 4+4ken 6.5 olmstu.Ben de 5. haftada görmüştüm 5+0 da ama benimki de tam yuvarlak değildi kuru fasülye gibiydi hatta 11mm demişti dr
Vallla bsy oluck die korkuyrm butn gn hastanedr ayaktaym dinlenemiorm kosustrmaktan ama belim asiri agryo kzlar. Suan5+2yim. Sizde yasadnzmi5+3 te gördüm ben cnm 3 mm dedi karindan gordu
Bende buralarda okuyunca kesem herkesinkinden büyük demiştim ama herkeste farklı olabilşyormuş canım o yüzden çok da kafaya takmamak lazım aslında. Perşembe gidip kalp atışlarını duyucam Allah nasip ederse o zaman içim daha rahat edecek. Bence çok stres yapıp kendini üzme bebeği en çok etkileyen şey stres biliyorsun canım Allaha emanetler inşallah hiçbirine birşey olmayacak Allah bize bağışlayacakSorn yoktr ins smdi nasl. Ne blym korktm kendmde hemsireym ama kfam kendm olnca heryere gdyo. Bnmkide oyle aynen. Beta hcgm duznli artmyor ama blmyorm. Korkuyrm baktrmaya baktrmicm hatta. Ama kesem 4+2ken 5.1 mm di. 4+4ken 6.5 olmstu.
Bel ağrısı bende de çok vardı ama şimdi hafifledi normal yani olması. Bi de fırsat buldukça otur dinlen 2 3 dk bile olsa dinlenir vücudun sonra devam edersin ama çok atlayıp zıplamadıktan sonra bişey olmazmış bi dr yazısını okumuştumVallla bsy oluck die korkuyrm butn gn hastanedr ayaktaym dinlenemiorm kosustrmaktan ama belim asiri agryo kzlar. Suan5+2yim. Sizde yasadnzmi
kiyamam canm benim ya Rabbim YARDIMCINIZ olsun sen içini ferah tut Rabbim ol derse olmayacak şey yokamiin amiin inş. şimdi üzülmüyor açıkladık bebeklerde sıkıntı vardı ayakta kaldım için düşmediğini söyledik. zaten yine yanıma geliceği günün sabahında bebekleri kaybettim geldiğinde diyemedik birden bebekler nasıl diye sorup durmuştu sonra dedim yorgunluğunu atınca hatta inanmamıştı ayaklanmışytım hemen geldi geçti şükür inş. şimdi hayırlısıyla nasip olur bebeğimizi kucağımıza sağlıkla almak
çok ayakta kaldigimda benimde oluyor canim korkma bazen agridan oturma şeklini degistiriyorumVallla bsy oluck die korkuyrm butn gn hastanedr ayaktaym dinlenemiorm kosustrmaktan ama belim asiri agryo kzlar. Suan5+2yim. Sizde yasadnzmi
topiği göremedim ben baktım amaKizlar orgulerimiz için bi topik actim :) güzel fikirlerinizi bekliyorumkiyamam canm benim ya Rabbim YARDIMCINIZ olsun sen içini ferah tut Rabbim ol derse olmayacak şey yok
Ben de perşembe gidicem dr 10 gün sonra duyulur dedi ama ben 12 gün geçtikten sonra gideyim garanti olsun dedim haber veririm sana da gittikten sonraKizlar maşallah sayfa nezaman ilerledi bukadarr yeni hamisler hg bebisleriniz hayırlı olsun insallah
ben doktordan geliyorm simdi 6+3um kalp atislarimizi duyamadik daha erkenmi acaba siz nezaman duydunuz
benim içime kız doğuyor bu sefer ilkinde erkek doğuyordu içime ama erkek olursa eşimin ismine yakın kız olursa benim ismime yakın isimler düşünüyoruz bir kaç isim var aklımda çift isim düşünüyorum erkek olursa yusuf taha ismi var şu aralar aklımda :) ilkinde kız olursa fatma betül erkek olursa mehmet emin diyordum vazgeçtik o isimlerden :) fatma kayın validemin mehmet benim babamın ismiydi ama babam benim ismimi koydurmam ilerde çocuğa kızarsınız istemem diyor :)bu arada isim fikri olan var mı?kız olursa ne erkek olursa ne olacak.benim eskiden fikirlerim vardıhamile kalınca hepsi uçtu gitti :)
canım ben 6+4 de gıttım vajınal bakıldı duyduk. sana akrındanmı baktı ondna gorunmemıstırKizlar maşallah sayfa nezaman ilerledi bukadarr yeni hamisler hg bebisleriniz hayırlı olsun insallah
ben doktordan geliyorm simdi 6+3um kalp atislarimizi duyamadik daha erkenmi acaba siz nezaman duydunuz
evet haklisin gunluk ped ideal cok garip hamileyiz icimizde birsey var ama nail foguracaz yaEvet hem akıntı artıyo hemde tuvalete gitme sayısı artıyo :) Gunluk ped kullanıyorum ben akıntı için can kurtaran resmen
Slmlar kızlar bende geçen pazartesiden sonra dayanamayip bhcg baktirdim bugün geçen hafta adet gecikmeden 244 çıkmıştı bu hafta 3625 çıktı bnm.hesabima göre normal az düşük bile ama doktorumu aradım çok yüksek çıkmış dedi yarın ilk kontrole çağırdı strese girdim umarım sagsalim görürüm bebisimi sorun olmaz
Teşekkür ederim cnm bnm inşallah yarın göreyim sıkıntı olmadığını duyayim biraz rahatlıcam inşTatlm bnm canini hc skma. Bnmde oyleydi ama kesem gozuktu sonunda canini hiç skma.
bende cuma gidicem canım daha kücüktür kese gelişimi yerindeyse merak etme gec döllenmeye baglı 1-2 haftaya duyarsın insallah 10-12. haftaya kadar net duyulurmus benim doktor 7-8 haftalıkken duyuluyo demiştiKizlar maşallah sayfa nezaman ilerledi bukadarr yeni hamisler hg bebisleriniz hayırlı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?