2015 Nisan Anneleri

Kizlar maşallah sayfa nezaman ilerledi bukadarr yeni hamisler hg bebisleriniz hayırlı olsun insallah
ben doktordan geliyorm simdi 6+3um kalp atislarimizi duyamadik daha erkenmi acaba siz nezaman duydunuz
bende cuma gidicem canım daha kücüktür kese gelişimi yerindeyse merak etme gec döllenmeye baglı 1-2 haftaya duyarsın insallah 10-12. haftaya kadar net duyulurmus benim doktor 7-8 haftalıkken duyuluyo demişti

bu arada isim fikri olan var mı?kız olursa ne erkek olursa ne olacak.benim eskiden fikirlerim vardıhamile kalınca hepsi uçtu gitti :)
Ben hic düşünmedim canm erkek olursa evlenmeden önce kayra koyarim diyordum koz olursada berre diye ama şuan kararsizim
Kizlar maşallah sayfa nezaman ilerledi bukadarr yeni hamisler hg bebisleriniz hayırlı olsun insallah
ben doktordan geliyorm simdi 6+3um kalp atislarimizi duyamadik daha erkenmi acaba siz nezaman duydunuz
hoşgeldin hemşerim diğer Formula birlestik cnm o yüzden birden ilerledi sayfalar

topiği göremedim ben baktım ama
linki vereyim canm hemen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lari-burda-paylasalimmi-güzel-anneler.746911/

6+3ken göbeğimden net duyulmadı vajinal ultrasonda duyuldu canım ama kimisinde 8. haftada bile duyuluyor doktorum doplerinin hassaslığıda etkili haftaya duyarsınız endişe etme canım

Canım hiç zararı olmaz hatta yararı oluyor rahim içi kanamayı önlüyor benegin tutunmasını saglıyor ben kanalı düşükler yaşadıgım için hamileliğimi öğrendiğim gğnden beri dr unda tavsiyesiyle sabah akşam 200 lük progestan alıyorum işyeride akşama kadar başım dönüyor olsun bebişlerimiz saglıkla gelsin inşallah için rahat olarak kullan canım 4 ay kadar kullanan var bir riski yok

merhaba güzel anneler
kısmetse ben de nisan annesi olucam inşallah, hem de ikinci kez. ilk çocuğum 28 aylık bir oğlan :)
benim için biraz erken oldu ama hayırlısı...
istanbuldayım yaşım27
sat 26 haziran
beklenen doğum tarihi bir hafta gecikmeli olabilir... dedi dr.um, ultrasona göre bir hafta gerideymiş ama zamanla netleşecek sanırim, netteki hesaplamaya göre 2 nisandı aslında...

beni de listeye eklerseniz sevinirim

Ben de perşembe gidicem dr 10 gün sonra duyulur dedi ama ben 12 gün geçtikten sonra gideyim garanti olsun dedim haber veririm sana da gittikten sonra
tmm cnm ikimizde bdt 12nisanmis birbirimizi takip ederiz insallah hayirlisiyla bebislerimiz gelişir:))

canım ben 6+4 de gıttım vajınal bakıldı duyduk. sana akrındanmı baktı ondna gorunmemıstır
Benimde alttan bakuldi ama duyulmadi daga cnm küçük oldugundan dedi doktor10gun sonea ttekrar çağırdı

bende cuma gidicem canım daha kücüktür kese gelişimi yerindeyse merak etme gec döllenmeye baglı 1-2 haftaya duyarsın insallah 10-12. haftaya kadar net duyulurmus benim doktor 7-8 haftalıkken duyuluyo demişti

insallah cnm doktorda öyle dedi kese buyumus ikiye katlamis nerdeyse dedi iyi bi gelisme yani demi

hoşgeldin canm aramiza kuzucuklarini Rabbim bagislasin

kızlar kafamkarıstı sımdı burdanmı devam edecek topic dıgerınden mı

Ben hic düşünmedim canm erkek olursa evlenmeden önce kayra koyarim diyordum koz olursada berre diye ama şuan kararsizim
hoşgeldin hemşerim diğer Formula birlestik cnm o yüzden birden ilerledi sayfalar
Hosbulduk cnm ii olmamis ya cok sey kacirmisim gibi hissediyorum
:-D

6+3ken göbeğimden net duyulmadı vajinal ultrasonda duyuldu canım ama kimisinde 8. haftada bile duyuluyor doktorum doplerinin hassaslığıda etkili haftaya duyarsınız endişe etme canım
insallah cnm 10gun sonra 7.haftamiza girmis olcaz insallah duyariz hepimiz

Kızlar gülmeyin ama bişey sorcam yan yatınca karnımın içinde top yuvarlanıyormuş bir his oluyor her zaman değil rahimin hareket etmesi diye bisey yok dimi bu ne olabilir acaba.

Kızlar SAT sekiz Temmuz p.tesi dra gitsek kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…