2015 Nisan Anneleri

="efsax, post: 36562527, member: 485340"]Doktoruna Daniş canm o daha saglikli cevap verir bildigim kadariyla ilk aylar oldukça onemli[/QUOTE]
Anladm canım ozaman dra gitmeden kullanmayım,geçen hafta çaydanlik suyu döküldü,yanık lekesini geçiriyormuş.Bebisin kalp atışlar ini duydun mu canım sen?

Kızlar gecenn cumartesi dr.a gittim ilk kez, ikinci oldugu icin acele etmedim bekledim, 6+2 gösterdi ultrason, hem keseyi, hem bebeği gördük, kalp atışlarını da duyduk çok şükür, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah...
Ultrason cihazlarının yanılma payı var sonucta kızlar, cok acele etmeyin, inşallah zamanı gelince duyarsınız pıtpıtları...

koşu bandı ve spor ssalonları boş ben ilk çocuğumda denedim olmadı.. en son herballife kullandım zayıflama ürünü bitkisel aynı zamanda o şekilde zayıfladım.. muhteşem bir ürün tavsiye ederim arkadaşlar..

="efsax, post: 36562527, member: 485340"]Doktoruna Daniş canm o daha saglikli cevap verir bildigim kadariyla ilk aylar oldukça onemli
Anladm canım ozaman dra gitmeden kullanmayım,geçen hafta çaydanlik suyu döküldü,yanık lekesini geçiriyormuş.Bebisin kalp atışlar ini duydun mu canım sen?[/QUOTE]
Bende 2 gün üst üste sol ekimi yaktım. Canım çok yaniyo kantaron surdum . anestol, silverdin hepsini surdum. Banamisin demedi. En son elma sirkeli buzlu suya koydum o iyi geldi.

bence şekerden ziyade kokulu taşlarda foto çok güzel oluyor.. tavsiye ederim..

Maşallah hayirli olsun,biz de p.tesi gidecez inşallah kalp atışlarını duyarız

Anladm canım ozaman dra gitmeden kullanmayım,geçen hafta çaydanlik suyu döküldü,yanık lekesini geçiriyormuş.Bebisin kalp atışlar ini duydun mu canım sen?
Bende 2 gün üst üste sol ekimi yaktım. Canım çok yaniyo kantaron surdum . anestol, silverdin hepsini surdum. Banamisin demedi. En son elma sirkeli buzlu suya koydum o iyi geldi.[/QUOTE]
Acısı kalmadı ama leke olmaması için düşündüm de hamileyken sakıncalı mı bilmiyorum.

evet cnm sendemi kütahyalisin yoksa:)
Evet canm bende kutahyaliyim ama istanbula gelin geldim
="efsax, post: 36562527, member: 485340"]
çok geçmiş olsun cnm sor da öyle kullan belki daha başka bisey oneriri yok canm daha dun ilk keseyi gorduk 3 mm atislari 2 hafta sonra ins

Bende 2 gün üst üste sol ekimi yaktım. Canım çok yaniyo kantaron surdum . anestol, silverdin hepsini surdum. Banamisin demedi. En son elma sirkeli buzlu suya koydum o iyi geldi.
Acısı kalmadı ama leke olmaması için düşündüm de hamileyken sakıncalı mı bilmiyorum.[/QUOTE]
Doktora sor genede canim

efsax, post: 36563417, member: 485340"]Evet canm bende kutahyaliyim ama istanbula gelin geldim
çok geçmiş olsun cnm sor da öyle kullan belki daha başka bisey oneriri yok canm daha dun ilk keseyi gorduk 3 mm atislari 2 hafta sonra ins[/QUOTE]
Evet canm bende kutahyaliyim ama istanbula gelin geldim
çok geçmiş olsun cnm sor da öyle kullan belki daha başka bisey oneriri yok canm daha dun ilk keseyi gorduk 3 mm atislari 2 hafta sonra ins
Saol canım,insallah pıt pıtlarıni duyarsiniz,Allah saglicakla bebişlerimizi kucağimiza versin.

Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağsalim kucağına almayı sana ve hepimize nasip etsin amiiiiiiin
Saol canım benim amin inşallah
kayın validem birşeyler örmeye başladı sizde şimdiden bişeyler örmeye başlayabiliriniz bende başladım duruyor :)
Melike:)) bak Kasım annesi olamadık birlikte nisan annesi oluruz inşallah. Nasılsın canım benim

Kalp atislarini duyan anneler kaçıncı haftada duydunuz acaba? Dün Dr a gittiğimde miniminnak kese gördük ama Dr ne ölçtü ne hafta hesabı yaptı. 2 hafta snra gel kalp atislarini duyarım dedi. 10 gün içinde muayene ücretsiz olacak diye ben 9 gün sonra gidicem duyulur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…