gozun aydın tebrıkler..ıstanbulda hangı doktora gıdecektın acaba ısım verebılır mısın benım de 1.5 senedır cocugum olmuyorMerhaba arkadaşlar ben de 29 yaşındayım sanırım ve inşallah ben de sizlerdenim. İki kere kimyasal gebelik yaşadım 2 ay arayla 1.5 yıl önce.daha sonra da türlü tahlil ve testlere rağmen sorun bulunamadı bekle deyip durdu doktorlar eşim için de gerekli her şey yapıldı. 13 ağustosta adet olmam gerekiyordu akşam saat 5 olmasına rağmen olmayınca evde ta 5 ay önceden kalan gebelik testim vardı söz vermiştim gecikmeden yapmak yok diye.Hafta sonu denize gitçektik en iyisi yapayım da negatif olduğunu görünce beklentim biter adet olurum denize rahat girerim dedim.Ama yapar yapmaz ikinci çizgiyi gördüm tabi şok oldum.Hemen eczaneye koşup 2 test daha aldım onlar da pozitif çıkınca gidip kan verdim 135 çıktı. Henüz gecikmem yoktu ama değer düşük geldi bana cuma sabahı testi tekrarladım 302 çıktı.1 ay önceden bugün için iyi bir doktora randevu almıştım çocuğumuz olmuyor diye.Bugün ona gidecektim ama aradılar ameliyatı çıkmış yarın 6 buçukta gelin dediler.Ne yapsam bilmiyorum gidip kan testi versem mi.... strese girmeden sabırla beklesem mii... Yoksa doktor yaptırsaydın da hcg değerini bilseydik der miii... Kafam karışık...Korkudan hala sevinemedim habere. Bir emin olabilsem dünyalar benim olacak
canım nane kokluyorum ben midem iki gündür hep havada...inşallah işe yarar sende deKizlar mide bulantilari icin tuyolariniz var mi? Neler yapiyorsunuz? Paylasirsaniz sevinirim..
Ondan da tiksindim.. Gormek bile istemiyorum.. . ulkerin diyet biskuilerini kesfettim 2 gun once sanki biraz iyi geliyormide bulantısına en iyi şey sadece çubuk kraker yemek... ben ilk hamileliğimde sadece çubuk kraker yiyordum..mide bulantısı geçene kadar
Mutfaga giremiyorum bile.. İlk hamileligimde boyle seyler yasamamistim saka gibi gelirdi.. Bir bitseydi su asama.. Yasamdan sogudum yacanım nane kokluyorum ben migiiki gündür hep havada...inşallah işe yarar sende de
O zaman bulantilar psikojik iste.. İlk gebelikte calisiyordum daha rahat gecti.. Ama simdi saatler gun gibi.. Gece olunca seviniyorum birtek uyurken bulanmiyor.. Bulanti bilekligi varmis alayim dedim esim sen bari yapma inaniyormusun dedi :) inaniyorum valla ne bileyimpsikolojik değil dışarı çıktığında kendini dinlemiyorsun.. dışarıda oyalanıyorsun unutuyorsun.. kesinlikle böyle..
Canım maltepede bir doktor adı bülent kars internetten araştır okuyacakların seni zaten ikna edecektir bir çok yakın arkadaşımın doktoru da o randevu almak çok zor her yerden gelen var ama şansını denegozun aydın tebrıkler..ıstanbulda hangı doktora gıdecektın acaba ısım verebılır mısın benım de 1.5 senedır cocugum olmuyor
Anladım canım ben zaten her türlüsüne hazırladım kendimi 135 ten 2 gün sonra 302 olunca çok sevinmiştim ama 4 gün sonra 865 çıkması üzdü beni. Eşim bile inancını yitirdi çünkü 1.5 yıl önce düşük yapmıştım ne yapalım hayırlısı değilmiş diyor ben de fikre çok kapılmak istemiyorum yarınki hcg sonucum her şeyi anlatacak zaten ne olacaksa dilerim az üzüntülü bol sabırlı olurbi hafta vardı arada canm 900 lerde olması gerekıyodu kese 5+4 te gözüktü
inşallh canm ben geçen hafta gördüm kalp atışını ama duymadım henüz inşllh bir sorun olmadan duyarız da salı günü ta randevum ama gidesim bile gelmiyor kotu bitşey duycam dieBugün mide bulantısı bende de aşırı halde arttı sürekli bişeyler atıştırıp bastırmaya çalıştım ama olmadı sonunda limon yedim o biraz iyi geldi kolonyada iyi gelir diyorlar denemek lazım tabi. Bu arada yarın öğleden sonra dr gidicem miniğimin kalp atıışları için inşallah
Artislariniz iyi aslinda kotu seyler dusunmeyin.. İns. Hayirlisi olur.. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinAnladım canım ben zaten her türlüsüne hazırladım kendimi 135 ten 2 gün sonra 302 olunca çok sevinmiştim ama 4 gün sonra 865 çıkması üzdü beni. Eşim bile inancını yitirdi çünkü 1.5 yıl önce düşük yapmıştım ne yapalım hayırlısı değilmiş diyor ben de fikre çok kapılmak istemiyorum yarınki hcg sonucum her şeyi anlatacak zaten ne olacaksa dilerim az üzüntülü bol sabırlı olur
Surekli bol tuzlu eksili seyler yiyorum.. Cumartesi memlekete gidecegiz ins. Temiz hava iyi gelirBugün mide bulantısı bende de aşırı halde arttı sürekli bişeyler atıştırıp bastırmaya çalıştım ama olmadı sonunda limon yedim o biraz iyi geldi kolonyada iyi gelir diyorlar denemek lazım tabi. Bu arada yarın öğleden sonra dr gidicem miniğimin kalp atıışları için inşallah
Benim ilk randevudna sonra 12 gün doldu o yüzden yarın gitmek istiyorum ama inşallah duyarız canım ve inşallah sen de bu sefer gittiğimde sağsalim duyarsında ama bence gördüyseniz duyma da sorun olmazinşallh canm ben geçen hafta gördüm kalp atışını ama duymadım henüz inşllh bir sorun olmadan duyarız da salı günü ta randevum ama gidesim bile gelmiyor kotu bitşey duycam die
Ben de öyle yapıyorum turşu yiyorum ama onlarda geçici bi süre idare ediyor yeniden başlıyor kalıcı çözümü yok sanırım :)Surekli bol tuzlu eksili seyler yiyorum.. Cumartesi memlekete gidecegiz ins. Temiz hava iyi gelir
canım dilarayı bende merak ediyorum baktım yazmamış bişey ben göremedim:)bende de kussam rahatlıcam psikolojisi var midem hep dolu gibi hiçbirşey yiyesim yok bulanıyo gibi ama kusmuyorum ... Ama demin yemekten kalktım kkusacak gibi oldum misafirlikteyiz ama dayanamadım uzandım şu an diğer odada ... Bu ararsa Dilara ne yaptı acaba bilgisi olan var mı
Allah ol derse olur canım inşallah bebeğin seninledir sakın umutsuzluğa kapılma emi...Anladım canım ben zaten her türlüsüne hazırladım kendimi 135 ten 2 gün sonra 302 olunca çok sevinmiştim ama 4 gün sonra 865 çıkması üzdü beni. Eşim bile inancını yitirdi çünkü 1.5 yıl önce düşük yapmıştım ne yapalım hayırlısı değilmiş diyor ben de fikre çok kapılmak istemiyorum yarınki hcg sonucum her şeyi anlatacak zaten ne olacaksa dilerim az üzüntülü bol sabırlı olur
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin miniğinin pıtpıtlarını bol bol duyarsınBugün mide bulantısı bende de aşırı halde arttı sürekli bişeyler atıştırıp bastırmaya çalıştım ama olmadı sonunda limon yedim o biraz iyi geldi kolonyada iyi gelir diyorlar denemek lazım tabi. Bu arada yarın öğleden sonra dr gidicem miniğimin kalp atıışları için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?