2015 Nisan Anneleri

mide bulantısına en iyi şey sadece çubuk kraker yemek... ben ilk hamileliğimde sadece çubuk kraker yiyordum..mide bulantısı geçene kadar

Psikolojik oldugunuda dusunmuyor degilim.. Gecenlerde surundugum gunlerden birinde zorla kalkip kayinvalideye gittim orda tursu yemistim ondan mi acik havadan mi bir anda iyi oldum.. son gunlerde bol bol disari cikiyorum daha iyiyim sanki.. Ev sanirim beni kotu yapan

gozun aydın tebrıkler..ıstanbulda hangı doktora gıdecektın acaba ısım verebılır mısın benım de 1.5 senedır cocugum olmuyor

psikolojik değil dışarı çıktığında kendini dinlemiyorsun.. dışarıda oyalanıyorsun unutuyorsun.. kesinlikle böyle..

psikolojik değil dışarı çıktığında kendini dinlemiyorsun.. dışarıda oyalanıyorsun unutuyorsun.. kesinlikle böyle..
O zaman bulantilar psikojik iste.. İlk gebelikte calisiyordum daha rahat gecti.. Ama simdi saatler gun gibi.. Gece olunca seviniyorum birtek uyurken bulanmiyor.. Bulanti bilekligi varmis alayim dedim esim sen bari yapma inaniyormusun dedi :) inaniyorum valla ne bileyim

gozun aydın tebrıkler..ıstanbulda hangı doktora gıdecektın acaba ısım verebılır mısın benım de 1.5 senedır cocugum olmuyor
Canım maltepede bir doktor adı bülent kars internetten araştır okuyacakların seni zaten ikna edecektir bir çok yakın arkadaşımın doktoru da o randevu almak çok zor her yerden gelen var ama şansını dene

bende de kussam rahatlıcam psikolojisi var midem hep dolu gibi hiçbirşey yiyesim yok bulanıyo gibi ama kusmuyorum ... Ama demin yemekten kalktım kkusacak gibi oldum misafirlikteyiz ama dayanamadım uzandım şu an diğer odada ... Bu ararsa Dilara ne yaptı acaba bilgisi olan var mı

bi hafta vardı arada canm 900 lerde olması gerekıyodu kese 5+4 te gözüktü
Anladım canım ben zaten her türlüsüne hazırladım kendimi 135 ten 2 gün sonra 302 olunca çok sevinmiştim ama 4 gün sonra 865 çıkması üzdü beni. Eşim bile inancını yitirdi çünkü 1.5 yıl önce düşük yapmıştım ne yapalım hayırlısı değilmiş diyor ben de fikre çok kapılmak istemiyorum yarınki hcg sonucum her şeyi anlatacak zaten ne olacaksa dilerim az üzüntülü bol sabırlı olur

Bugün mide bulantısı bende de aşırı halde arttı sürekli bişeyler atıştırıp bastırmaya çalıştım ama olmadı sonunda limon yedim o biraz iyi geldi kolonyada iyi gelir diyorlar denemek lazım tabi. Bu arada yarın öğleden sonra dr gidicem miniğimin kalp atıışları için inşallah

inşallh canm ben geçen hafta gördüm kalp atışını ama duymadım henüz inşllh bir sorun olmadan duyarız da salı günü ta randevum ama gidesim bile gelmiyor kotu bitşey duycam die

Artislariniz iyi aslinda kotu seyler dusunmeyin.. İns. Hayirlisi olur.. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Surekli bol tuzlu eksili seyler yiyorum.. Cumartesi memlekete gidecegiz ins. Temiz hava iyi gelir

inşallh canm ben geçen hafta gördüm kalp atışını ama duymadım henüz inşllh bir sorun olmadan duyarız da salı günü ta randevum ama gidesim bile gelmiyor kotu bitşey duycam die
Benim ilk randevudna sonra 12 gün doldu o yüzden yarın gitmek istiyorum ama inşallah duyarız canım ve inşallah sen de bu sefer gittiğimde sağsalim duyarsında ama bence gördüyseniz duyma da sorun olmaz

canım dilarayı bende merak ediyorum baktım yazmamış bişey ben göremedim:)

Allah ol derse olur canım inşallah bebeğin seninledir sakın umutsuzluğa kapılma emi...

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin miniğinin pıtpıtlarını bol bol duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…