BENDE FORBİOL 5MG KULLANIYORUM GÜNDE 1 TANE İKİYEMİ ÇIKARSAM DEDİM O YÜZDEN SORDUM AMA GEREK YOK ZATEN 4/5 AYDIR KULLANIYORUM YETERLİ OLUR GALİBA. HEM İŞYERİ HEKİMİMİZE SORMUŞTUM FAZLASIDA ZARAR KOMAYA SOKABİLİR DEDİBende günde 1 tane folbiol kullanıyorum
Coook sevindim ins bnd yasarm snnle ayni duygulari. Bnmde cok yavas artyo ama artyoAllaha sükür canm benım kese 1 hafta önce 18mm oldu bu c.tesi kalp atısı için gidicz cok şükğr her sey normal bosuna endişe ettım
evet canım öğretmenim zaten müdürlerin korkulu rüyası hamile öğretmenler :)
Coook sevindim ins bnd yasarm snnle ayni duygulari. Bnmde cok yavas artyo ama artyo
Bel agrm vr cok.ins bebegm buyur kalbnin atsini duyarz ins snde duyarsn
Haftaya cuma cnm inşallah. Baya buyums olr. Doktr dis gebelk vs ddi ama baktk yavasta olsa yukselyo beta hcg beklicz ddik kesemide gördük cok skur. Snnde beta yavasdi sanrminşallah canım sende duyarsın kalp atıslarını senın kontrlun ne zman?
CNM BANA ÖYLE DEMİŞLERDİ KESEYİ GÖRDÜK AMA DR BİŞEY DEMEDİ BENDE SORMADIM KAÇINCI GÜN 2660Kizlar üçüncü defa kan verdim geldim.degerlerim şöyle 306-1220-2660 diye artmis ve ikiz gebelik olabilir dediler çok heyecanliyim degerlerim cokmu yüksek.10 gün sonrada ultrason icin gidicem.
OHHH MİSSS GEÇMİŞ OLSUN CNM VALLA BNM EVE DE LAZIM O TEMİZLİKTEN AMA YAPACAK ADAM YOK İŞTEN EWE GİDİYORUM PERTİM ÇIKMIŞ OLUYO CUP YATIYORUMM VALLA2 odayi temizledim sonunda ama canim cikti diye bilirim dip bucak girdim yarinda yatak odasi banyo ve mutfagi halledicem ins
Hamarat kadin masallah:)2 odayi temizledim sonunda ama canim cikti diye bilirim dip bucak girdim yarinda yatak odasi banyo ve mutfagi halledicem ins
ben folbiol kullanıyorum günde 1 adet...Folbiol kullanan yok muuuu 5 mg normalden biraz fazla folik asidi ama?
bakalım bizim müdür ne dicek :) nisandan düşükten önce sıkıntılı gebelik olduğu için 2-3 hafta kadar rapor vermişti doktorum bu sefer nisandan sonra yokum neredeyse 2.dönem bakalım ne tepki verecek başka arkadaşlarda varsa bide müdür öğretmen arama peşine koşacak bakalım :)evet canım öğretmenim zaten müdürlerin korkulu rüyası hamile öğretmenler :)
valla firmadan getirtiyorum ben eczanede satılmıyornerden aldın cnm
maşşallah biri benim evede uğrasa iyi olacak eşim yorulma yat diyor progestan iyice sarhoş yaptı beni bi mutfağa girebiliyorum hiç dermanım yok temizlikçi tutim istiyorum eşimde eve yabancı biri girsin istemez ikna edemiyorum biraz iyi olsam bi dip köşe temizlik yapsam iyi olacak gerçi doktorum yorma kendini dinlen bugünlerinin tadını çıkar dedi ama bakalım halılarımı yıkamaya göndericem eylül başı gibi o ara temizlik yapabilirim inş.2 odayi temizledim sonunda ama canim cikti diye bilirim dip bucak girdim yarinda yatak odasi banyo ve mutfagi halledicem ins
Sorma cnm ne zamndir erteliyordum bugün 2 odayla bsladim yarin kalan 3 bölgeyi halledicem insOHHH MİSSS GEÇMİŞ OLSUN CNM VALLA BNM EVE DE LAZIM O TEMİZLİKTEN AMA YAPACAK ADAM YOK İŞTEN EWE GİDİYORUM PERTİM ÇIKMIŞ OLUYO CUP YATIYORUMM VALLA
yok kiz ne hamaratligi mecburiyet aniden misafir gelir diye yapayim dedim apartmandakiler evlendigimizden beri hayirlisi olsuna gelicez diyorlardı. Bende kendimi yormadan yapmaya calistim bendeHamarat kadin masallah:)
Bukadar yorma kendini doktor bana yaparsan bi yemeğini yap baska hicbiseye el sürme yatcaksin dedi.. oyle yapiyorm bende ev herzaman temizlenir bebislerimiz iyi olsun yeterkiii
eşime kalsa ev tertemiz:)) bugün yapma diyor bana doktor dinlenin diyor haklida ama evinde bi yandan toplanip temizlenmesi lazim bizden başka kimsede yok yapacak yani is basa dusuyormaşşallah biri benim evede uğrasa iyi olacak eşim yorulma yat diyor progestan iyice sarhoş yaptı beni bi mutfağa girebiliyorum hiç dermanım yok temizlikçi tutim istiyorum eşimde eve yabancı biri girsin istemez ikna edemiyorum biraz iyi olsam bi dip köşe temizlik yapsam iyi olacak gerçi doktorum yorma kendini dinlen bugünlerinin tadını çıkar dedi ama bakalım halılarımı yıkamaya göndericem eylül başı gibi o ara temizlik yapabilirim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?