canım b12 eksikse onu iç doktoruna sor yinede.insallah keseyide görürsün kalp atısınıda duydukmu rahat olcaz insallah.bende ecopirin içiyodum içmiyorum simdi ben uzun yıllar dogum kontrol ilaçı içtiğim için doktorum vermişti.[/QUOTE][Canim "BenimAskPastam, post: 36569923, member: 544416"]Evet yaaa hatta öncesindenberi bunu iciriyo pazartesi kese iiçingoruscez iinşbi ssorim çünkü b12 de eksikti bnde hayirlisiyla kalbini duyalimda bebislerimizin gerisi kolay ha bu arada bBNpprotestan ve coraspirinde kullaniyorumm
İyiymisss ozaman bnde acaba folik asit oraniylami alakalı vucuddaki falan diyee kuruluyoduumvalla kan testlerimde aksi birşey çıkmadı bütün değerler normal görünüyor ondna gerek görmedi heralde
Canim k bkm çokfena uyumusum bu hap bböle yapıyo sanirim b12 hemen soliyim doktoruma valla pazartesi yıiple cekiyirum iinşallahh hepimiz için her sşey yolunda gider bu arada benim ssümüksü akintim var ssözlerde akinti durumu nedir???[/QUOTE]canım b12 eksikse onu iç doktoruna sor yinede.insallah keseyide görürsün kalp atısınıda duydukmu rahat olcaz insallah.bende ecopirin içiyodum içmiyorum simdi ben uzun yıllar dogum kontrol ilaçı içtiğim için doktorum vermişti.
Evet Allahin izniyle oyle caniim hic takilma bak kac gun once 47 mis simdiuc kati insallah bnm 28. Gunde 108 di bidaha baktirmadi kana ama nekadar pozitif okadar iyi galibaaa[QUOTen010, post: 36574460, member: 606906"]Slm herkese arkadaşlarım. Dün batim di şükür ki gelmedi. 6 gun öncede deegerim 47ydi. Yarın kana baktirmaya gideceğim. Ama bugün bel ağrım cok fazla ve baştaki su gibi akintim azaldı . Moralim bozuk ama yersiz mi. Bebeğimi kaybetmek istemiyorhm. Bebeğim benimledir degil mi benimledir
Mrb canım senşnle doğum tarihlerimiz yakın bende gecen hafta keseyi gördüm amambaşka birşey demedimeger bu hafta cagırdı kalp atışı için benim de hiç gidesim yok kötü birşey duyarım diye çok korkuyorum birde gec döllenmeyse belki 9 haftada kalbi atabilir boşuna üzülürüm diye korkuyorum bugün öğlene doğru dr a gidim dedim dayanamadım meger dr un ameliyat gğnüymüş bundada var bir hayır dedim önümüzdeki hafta gidecegim inşallah bebişlerimiz gelişir kalpleri atarinşallh canm ben geçen hafta gördüm kalp atışını ama duymadım henüz inşllh bir sorun olmadan duyarız da salı günü ta randevum ama gidesim bile gelmiyor kotu bitşey duycam die
Him evet canim iyiymis o zaman ins sorunsuz bisekilde devam eder hamileliklerimiz de aliriz bebislerimizi kucagimizamarttan sonra donemi kapatıyoruz canım sanırım iyi bir tarih oldu iniallh devam ederse gebeliğimiz :)
bende adanalıyım ama son 1,5 yıldır tarsusta yasıyorumsayılır canım :) amacım adana ve çevresinde olan nisan anneleri ile buluşma ayarlamak ve her zaman haberleşmek :)
Bn seminerlere falan giderim diye dusunuyorum annem yakin oluncaEvet canım doğum sonrası 8 hafta oluyor gerekirse seminerlere falan da rapor aliriz
Çok çok saol canım daha çok yeniyim diye doçent olsn Dr tenezzül etmedi olcmeye
ücretsiz falan da alırsak hatta yaşını çoktan doldurir
Ben de doğum öncesi 8 hafta kullanırım direk inşallah gebeliğim devam ederse kazasız belasiz. 2 yıl sıkılır ım belki ama yaşına girene kadar izin kullanırım inşallah. Annem var çok yakın o bakar inşallah
ayyy çok güzellll tekrar çok saol.bisey daha sorabilir miyim ? Ben o kese görüntüsünden 10 gün sonra kalp atışı duyabilir miyim? Ilk 10 gün ücretsiz ya şansımı denemek istiyorum ama çok mu erken olur ki
Slm herkese arkadaşlarım. Dün batim di şükür ki gelmedi. 6 gun öncede deegerim 47ydi. Yarın kana baktirmaya gideceğim. Ama bugün bel ağrım cok fazla ve baştaki su gibi akintim azaldı . Moralim bozuk ama yersiz mi. Bebeğimi kaybetmek istemiyorhm. Bebeğim benimledir degil mi benimledir
[QUOTE="yesil08, post: 36570407, member: 61et iyi dusunelim iyi olsun. Ben pazartesi gidicem umarım gorucem keseyi artık. Bıde sımdı idrar yollarımda enfeksıyon varmıs aradı doktor antibiyotık verdı zaten pimpirikliym bi bu eksikti :)
Bende senin dedigin folik asiti kullandım hamıle kalana kadar hamıle kaldıgımda doktorum cok agır bu gerek yok dedı ve degıstırdık folik asiti
Alıntı yapmadan yazmısım
Canimmm.cook sağol yaa. Cok.dua edelim birbirimize. Ağrılarım hala dev.ediyor. namazları oturarak kılarken bile zorlanıyorum. Allahim yavrumuzu bağışlasın.Snnledir btanem bebegn hcc ama hc bozma moralini. Dua dua dua..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?