2015 Nisan Anneleri

[Canim "BenimAskPastam, post: 36569923, member: 544416"]Evet yaaa hatta öncesindenberi bunu iciriyo pazartesi kese iiçingoruscez iinşbi ssorim çünkü b12 de eksikti bnde hayirlisiyla kalbini duyalimda bebislerimizin gerisi kolay ha bu arada bBNpprotestan ve coraspirinde kullaniyorumm[/QUOTE]
canım b12 eksikse onu iç doktoruna sor yinede.insallah keseyide görürsün kalp atısınıda duydukmu rahat olcaz insallah.bende ecopirin içiyodum içmiyorum simdi ben uzun yıllar dogum kontrol ilaçı içtiğim için doktorum vermişti.[/QUOTE]
Canim k bkm çokfena uyumusum bu hap bböle yapıyo sanirim b12 hemen soliyim doktoruma valla pazartesi yıiple cekiyirum iinşallahh hepimiz için her sşey yolunda gider bu arada benim ssümüksü akintim var ssözlerde akinti durumu nedir???

canım b12 eksikse onu iç doktoruna sor yinede.insallah keseyide görürsün kalp atısınıda duydukmu rahat olcaz insallah.bende ecopirin içiyodum içmiyorum simdi ben uzun yıllar dogum kontrol ilaçı içtiğim için doktorum vermişti.[/QUOTE]
Canim k bkm çokfena uyumusum bu hap bböle yapıyo sanirim b12 hemen soliyim doktoruma valla pazartesi yıiple cekiyirum iinşallahh hepimiz için her sşey yolunda gider bu arada benim ssümüksü akintim var ssözlerde akinti durumu nedir???[/QUOTE]
o akıntı bendede var canım beyazımsı kremsi.2 haftadır var.bende cuma gidicem Allah yüzümüzü güldürsün amin

Slm herkese arkadaşlarım. Dün batim di şükür ki gelmedi. 6 gun öncede deegerim 47ydi. Yarın kana baktirmaya gideceğim. Ama bugün bel ağrım cok fazla ve baştaki su gibi akintim azaldı . Moralim bozuk ama yersiz mi. Bebeğimi kaybetmek istemiyorhm. Bebeğim benimledir degil mi benimledir

[QUOTst: 36571374, member: 283406"]ben folbiol kullanıyorum günde 1 adet...[/QUOTE]
BN baska vvitaminleri de sorcam ssanırım ggittiğimde

[QUOTen010, post: 36574460, member: 606906"]Slm herkese arkadaşlarım. Dün batim di şükür ki gelmedi. 6 gun öncede deegerim 47ydi. Yarın kana baktirmaya gideceğim. Ama bugün bel ağrım cok fazla ve baştaki su gibi akintim azaldı . Moralim bozuk ama yersiz mi. Bebeğimi kaybetmek istemiyorhm. Bebeğim benimledir degil mi benimledir[/QUOTE]
Evet Allahin izniyle oyle caniim hic takilma bak kac gun once 47 mis simdiuc kati insallah bnm 28. Gunde 108 di bidaha baktirmadi kana ama nekadar pozitif okadar iyi galibaaa

Canim k bkm çokfena uyumusum bu hap bböle yapıyo sanirim b12 hemen soliyim doktoruma valla pazartesi yıiple cekiyirum iinşallahh hepimiz için her sşey yolunda gider bu arada benim ssümüksü akintim var ssözlerde akinti durumu nedir???[/QUOTE]
o akıntı bendede var canım beyazımsı kremsi.2 haftadır var.bende cuma gidicem Allah yüzümüzü güldürsün amin[/QUOTE]
Amiiiin insallah caniiiiiiim oh rahatladim bi kaçyerde rahimin biseyini enfeksiyona kkarşı kapatiyo bebis diyordu ggüzelde bbişi sanirimmmm hatta
Bu arada telden neden girilmiyo bilen varmiii ya da benim telde galiba problemm

[QUOTE="yesil08, post: 36570407, member: 61et iyi dusunelim iyi olsun. Ben pazartesi gidicem umarım gorucem keseyi artık. Bıde sımdı idrar yollarımda enfeksıyon varmıs aradı doktor antibiyotık verdı zaten pimpirikliym bi bu eksikti :)

Bende senin dedigin folik asiti kullandım hamıle kalana kadar hamıle kaldıgımda doktorum cok agır bu gerek yok dedı ve degıstırdık folik asiti

Alıntı yapmadan yazmısım [/QUOTE]

Sende pazartesi gitceksin ne guzeeel bnde pazartesiyi iple cekiyoruuum hatta bazen inanamiyorum bu arada bnmde yumurtaliklarimda enfeksiyon vardi merak etme kontrolle atlatirsin

Evet Allahin izniyle oyle caniim hic takilma bak kac gun once 47 mis simdiuc kati insallah bnm 28. Gunde 108 di bidaha baktirmadi kana ama nekadar pozitif okadar iyi galibaaa[/QUOTE]
Insallah cnm ya ne kadar pozitif olmaya çalışsamda korkuyorum. Allahim bebeklerimize kavuştursun insallah. O sağlıklı olsun da geçer bu günler insallah

inşallh canm ben geçen hafta gördüm kalp atışını ama duymadım henüz inşllh bir sorun olmadan duyarız da salı günü ta randevum ama gidesim bile gelmiyor kotu bitşey duycam die
Mrb canım senşnle doğum tarihlerimiz yakın bende gecen hafta keseyi gördüm amambaşka birşey demedimeger bu hafta cagırdı kalp atışı için benim de hiç gidesim yok kötü birşey duyarım diye çok korkuyorum birde gec döllenmeyse belki 9 haftada kalbi atabilir boşuna üzülürüm diye korkuyorum bugün öğlene doğru dr a gidim dedim dayanamadım meger dr un ameliyat gğnüymüş bundada var bir hayır dedim önümüzdeki hafta gidecegim inşallah bebişlerimiz gelişir kalpleri atar

selam kızlar .. ben bu havada nası başardıysam grip oldum.. ıhlamur ve limon haricinde iyi gelen ne olabilir ? :)

Bn seminerlere falan giderim diye dusunuyorum annem yakin olunca 12ye kadar annem bakar ins. Dogsun da miniklerimiz kolay orasi

yaptığım temızlıgın ceremesı bel ağrısı olarak gerı dondu kızlar bana otururken bıle cok fena ağrıyor mıde bulantısıda cabası

Cnm gozukmez bi 15 gun snra gdersen cok dha i olur. Kusura bkma gec gordum

Snnledir btanem bebegn hcc ama hc bozma moralini. Dua dua dua..

Kizlar akintisi olanlarda biraz koku da var mi bnm dunden beri basladi yoktu hic buarada yarin dr a gitcem ins bebisi gorurum cok heyecanliyim bi oncekinde 3 hafta falan bebis gorcez diye cok beklemistik ama nasip olmadi asil bebis gorunce anlicam galiba

Sende pazartesi gitceksin ne guzeeel bnde pazartesiyi iple cekiyoruuum hatta bazen inanamiyorum bu arada bnmde yumurtaliklarimda enfeksiyon vardi merak etme kontrolle atlatirsin[/QUOTE]

Yaz boyu aylar nasıl geçti gitti anlamadım bile ama bi türlü pazartesi olmuyo ya heyecanla bekliyorum bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…