2015 Nisan Anneleri

2 odayi temizledim sonunda ama canim cikti diye bilirim dip bucak girdim yarinda yatak odasi banyo ve mutfagi halledicem ins
valla iyi cesaret etmişsin ben korkumdan pek iş yapmıyorum ellerine sağlık çok yorma yine de kendini

C
Canm mrhblar muhtmln 6 mm civarında

Ben de öğretmenim of ...

Kizlar bizim izin olayi nasil oluyo simdi biliyo musunuz bn hic arastirmadim nisanda dogum oldugunda izinle donemi kapatiyoruz galiba dimi
Evet canım doğum sonrası 8 hafta oluyor gerekirse seminerlere falan da rapor aliriz
C

Canm mrhblar muhtmln 6 mm civarında
Çok çok saol canım daha çok yeniyim diye doçent olsn Dr tenezzül etmedi olcmeye
marttan sonra donemi kapatıyoruz canım sanırım iyi bir tarih oldu iniallh devam ederse gebeliğimiz :)
ücretsiz falan da alırsak hatta yaşını çoktan doldurir

eşime kalsa ev tertemiz:)) bugün yapma diyor bana doktor dinlenin diyor haklida ama evinde bi yandan toplanip temizlenmesi lazim bizden başka kimsede yok yapacak yani is basa dusuyor
eşlere kalsa evde asla iş yok ev tertemiz. benımkıde oyle cok ısım var desem ne ısın var der ev tertemız der. :S

bende ozel sektorde calısıyrm. calısabıldıgım kadar calısayım dıyorum dr eger problem yoksa son uc haftaya kdr ızın verıyomus. evım ısıme yakın ve rahat. kalan ıznımı dogumdan sonra kullanırım artık. gerıye 3 ay 1 hafta kalır bebişte bıraz buyur allahın ıznıyle

Kızlar En vahim benim ama il içinde yer değiştirdim okula ilk 1 eylülde baslicam v3 2. Dönem yokum ceeee:)
Evet ikinci dönem hiç yokuz diye hesapladim ben de. 9 Şubatta açılıyor okul. Doğumdan 4 hafta önce izninizi kullanmak isterseniz şubatta direkt ayrilabiliriz. Benim riskli gebelik sayıldığı için ayrılmayı düşünüyorum. Ilk 2 yaş da ayliksiz izne ayrılmayı istiyorum. Hayırlısı. ..

bende seneye artık düşünüyorum ücretsiz izin ama kararsızım çok eve kapanmış olurup yabancı şehir kimsem yok :\

Ben de doğum öncesi 8 hafta kullanırım direk inşallah gebeliğim devam ederse kazasız belasiz. 2 yıl sıkılır ım belki ama yaşına girene kadar izin kullanırım inşallah. Annem var çok yakın o bakar inşallah
Bsy dil ne demk.. hemsireym ultrasonda calisiorm ordan blyorm bende :)
ayyy çok güzellll tekrar çok saol.bisey daha sorabilir miyim ? Ben o kese görüntüsünden 10 gün sonra kalp atışı duyabilir miyim? Ilk 10 gün ücretsiz ya şansımı denemek istiyorum ama çok mu erken olur ki

Her yolu denedim ilac, surekli yatma ama kendimi iyice kotu hissetmeye basladim.. Bu gun sabah ictigim sutun gun boyu daha fazla bulanti ve halsizlik yaptigini fark ettim.. Sutu su donem gecene kadar gece iceyim diyorum..

Kizlar bizim izin olayi nasil oluyo simdi biliyo musunuz bn hic arastirmadim nisanda dogum oldugunda izinle donemi kapatiyoruz galiba dimi
kızlar ben ilk gebeliğimde nöbetlerde vs. sorun yaşadım hep ayakta öğretmen olunca hatta bir perşembe nöbette hiç unutmuyorum öyle yorulmuşum ki hiç anlamadım akşamı kanamam başladı ilk gebeliğimde kaybım var öyle korkuyorum ki bende bu okula il içi gelmiştim geçen yıl hamileydim 20.haftada doğum yaptım kaybettim derken aynen ceee durumu ama elimizde değil bu kadar şey yaşadıktan sonra doktorum dedi ne olur ne olmaz çalışma heyet vereyim gitme okula 2.dönem zaten kapatıyor bebeğin doğumu Allah nasip ederse dedi 1 yaşına gelene kadarda sütüm olursa emzirmek istiyorum seneye eylül ocak arası da ücretsiz izin alırım dedim 1 dönemde maddi olarak sarsmaz hem yani 3 dönem yokum en azından müdür önlemini alsın zaten yasal hakkımız var doktorda çalışma dedikten sonra öğrencilere üzülmüyor değilim ama kendi bebeğimi de düşünmem gerekmiş acı tecrübeyle öğrendim kamuda çalışanlar değerlendirebilirler bu tecrübemi fikir olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…