Kizlar bizim izin olayi nasil oluyo simdi biliyo musunuz bn hic arastirmadim nisanda dogum oldugunda izinle donemi kapatiyoruz galiba dimiHehe sorma yamudurle daha tanismadim ama beni sevmicegi kesin
valla iyi cesaret etmişsin ben korkumdan pek iş yapmıyorum ellerine sağlık çok yorma yine de kendini2 odayi temizledim sonunda ama canim cikti diye bilirim dip bucak girdim yarinda yatak odasi banyo ve mutfagi halledicem ins
Canm mrhblar muhtmln 6 mm civarındaKızlar biliyorum saçma gelecek ama Dr ölçüm yapmadığı için içim hiç rahat değil. Bu benim kesem. Pazartesi alttan baktı Dr değerim 800lerdeydi sizce büyüklük nasıl. Siz deki resimlerle kiyaslarmisiniz. Üstten büyütme oranı gibi rakamlar falan da yazıyor
marttan sonra donemi kapatıyoruz canım sanırım iyi bir tarih oldu iniallh devam ederse gebeliğimiz :)Kizlar bizim izin olayi nasil oluyo simdi biliyo musunuz bn hic arastirmadim nisanda dogum oldugunda izinle donemi kapatiyoruz galiba dimi
napim canm el mahkum korksamda yapilmasi lazimvalla iyi cesaret etmişsin ben korkumdan pek iş yapmıyorum ellerine sağlık çok yorma yine de kendini
Ben de öğretmenim of ...Benim sat 10 temmuz ama adetlerim 35 günü bulur benim adetim bi de geç döllenme olunca günümü öyle hesapladim. Benim Dr kesemi ölçmedi bile
Maşallah.darisi bize inşallah
sen de mi öğretmensin canım.? Ben de bu sene okul değiştirdim adamlara bi gidicem hamile sinir olacaklar ama napoyim
Evet canım doğum sonrası 8 hafta oluyor gerekirse seminerlere falan da rapor alirizKizlar bizim izin olayi nasil oluyo simdi biliyo musunuz bn hic arastirmadim nisanda dogum oldugunda izinle donemi kapatiyoruz galiba dimi
Çok çok saol canım daha çok yeniyim diye doçent olsn Dr tenezzül etmedi olcmeyeC
Canm mrhblar muhtmln 6 mm civarında
ücretsiz falan da alırsak hatta yaşını çoktan doldurirmarttan sonra donemi kapatıyoruz canım sanırım iyi bir tarih oldu iniallh devam ederse gebeliğimiz :)
Kızlar En vahim benim amaBen de öğretmenim of ...
eşlere kalsa evde asla iş yok ev tertemiz. benımkıde oyle cok ısım var desem ne ısın var der ev tertemız der. :Seşime kalsa ev tertemiz:)) bugün yapma diyor bana doktor dinlenin diyor haklida ama evinde bi yandan toplanip temizlenmesi lazim bizden başka kimsede yok yapacak yani is basa dusuyor
Evet ikinci dönem hiç yokuz diye hesapladim ben de. 9 Şubatta açılıyor okul. Doğumdan 4 hafta önce izninizi kullanmak isterseniz şubatta direkt ayrilabiliriz. Benim riskli gebelik sayıldığı için ayrılmayı düşünüyorum. Ilk 2 yaş da ayliksiz izne ayrılmayı istiyorum. Hayırlısı. ..Kızlar En vahim benim amail içinde yer değiştirdim okula ilk 1 eylülde baslicam v3 2. Dönem yokum ceeee:)
Evet canım doğum sonrası 8 hafta oluyor gerekirse seminerlere falan da rapor aliriz
Çok çok saol canım daha çok yeniyim diye doçent olsn Dr tenezzül etmedi olcmeye
ücretsiz falan da alırsak hatta yaşını çoktan doldurir
aynen cnm benim esimde öyle diyor evde bisey yok tertemiz :))eşlere kalsa evde asla iş yok ev tertemiz. benımkıde oyle cok ısım var desem ne ısın var der ev tertemız der. :S
Banada bugun doktor ondan verdiFolbiol kullanan yok muuuu 5 mg normalden biraz fazla folik asidi ama?
bende seneye artık düşünüyorum ücretsiz izin ama kararsızım çok eve kapanmış olurup yabancı şehir kimsem yok :\Evet ikinci dönem hiç yokuz diye hesapladim ben de. 9 Şubatta açılıyor okul. Doğumdan 4 hafta önce izninizi kullanmak isterseniz şubatta direkt ayrilabiliriz. Benim riskli gebelik sayıldığı için ayrılmayı düşünüyorum. Ilk 2 yaş da ayliksiz izne ayrılmayı istiyorum. Hayırlısı. ..
sayılır canım :) amacım adana ve çevresinde olan nisan anneleri ile buluşma ayarlamak ve her zaman haberleşmek :)Bebeğin hayırlı olsun inşallah. Adanalı değilim ama Adana geliniyim bu sayılır mı?:))
Ben de doğum öncesi 8 hafta kullanırım direk inşallah gebeliğim devam ederse kazasız belasiz. 2 yıl sıkılır ım belki ama yaşına girene kadar izin kullanırım inşallah. Annem var çok yakın o bakar inşallahEvet ikinci dönem hiç yokuz diye hesapladim ben de. 9 Şubatta açılıyor okul. Doğumdan 4 hafta önce izninizi kullanmak isterseniz şubatta direkt ayrilabiliriz. Benim riskli gebelik sayıldığı için ayrılmayı düşünüyorum. Ilk 2 yaş da ayliksiz izne ayrılmayı istiyorum. Hayırlısı. ..
ayyy çok güzellll tekrar çok saol.bisey daha sorabilir miyim ? Ben o kese görüntüsünden 10 gün sonra kalp atışı duyabilir miyim? Ilk 10 gün ücretsiz ya şansımı denemek istiyorum ama çok mu erken olur kiBsy dil ne demk.. hemsireym ultrasonda calisiorm ordan blyorm bende :)
Kizlar bizim izin olayi nasil oluyo simdi biliyo musunuz bn hic arastirmadim nisanda dogum oldugunda izinle donemi kapatiyoruz galiba dimi
kızlar ben ilk gebeliğimde nöbetlerde vs. sorun yaşadım hep ayakta öğretmen olunca hatta bir perşembe nöbette hiç unutmuyorum öyle yorulmuşum ki hiç anlamadım akşamı kanamam başladıEvet canım doğum sonrası 8 hafta oluyor gerekirse seminerlere falan da rapor aliriz
Çok çok saol canım daha çok yeniyim diye doçent olsn Dr tenezzül etmedi olcmeye
ücretsiz falan da alırsak hatta yaşını çoktan doldurir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?