ah canım benim tüm pimpirikliğim bundan önceki boş gebeıiğim einşallh bir sorun olmadan atlatacağız ben ekimde tüp bebek yaptıracaktım sürpriz bebiş oldu zaten ee doktor bozuntusu yine gelişim yok deyip başka doktora kürtaj içn görüşmeye gittiğimde gördüm kalp atışını:) her alanda sürpriz yaptı sıpacık inşallh devam eder şimdiki korkum kalbi durursa die ama danırım bu stresler hiç bitmeyevcek bizde :)Mrb canım senşnle doğum tarihlerimiz yakın bende gecen hafta keseyi gördüm amambaşka birşey demedimeger bu hafta cagırdı kalp atışı için benim de hiç gidesim yok kötü birşey duyarım diye çok korkuyorum birde gec döllenmeyse belki 9 haftada kalbi atabilir boşuna üzülürüm diye korkuyorum bugün öğlene doğru dr a gidim dedim dayanamadım meger dr un ameliyat gğnüymüş bundada var bir hayır dedim önümüzdeki hafta gidecegim inşallah bebişlerimiz gelişir kalpleri atar
Allah yardımcın olsun Rabbim yavrularımızı bize bagıslasın insallahCanimmm.cook sağol yaa. Cok.dua edelim birbirimize. Ağrılarım hala dev.ediyor. namazları oturarak kılarken bile zorlanıyorum. Allahim yavrumuzu bağışlasın.
benim kokusu yok cnm. Ama azaldı daKizlar akintisi olanlarda biraz koku da var mi bnm dunden beri basladi yoktu hic buarada yarin dr a gitcem ins bebisi gorurum cok heyecanliyim bi oncekinde 3 hafta falan bebis gorcez diye cok beklemistik ama nasip olmadi asil bebis gorunce anlicam galiba
Amiin hepimizinkini insallah yaaaAllah yardımcın olsun Rabbim yavrularımızı bize bagıslasın insallah
Allah tüm müslüman lara annligi nasip eylesn inşallah. Hc skma canini moral hep yukarida ve bebegnle konuş hep. Sni iyi yapick buAmiin hepimizinkini insallah yaaa
Seni anlıyorum canım benimde iki düşüğüm var 1 i kğrtaj 8 haftalık ama ikisindedebaşından beri kanamam vardı kürtaj oldugum gebeliğimde 7 haftalıkken boş kese dediler 7+5te kalbi attu ama kanamalrım yüzünden kese bozuldu kalbi durdu, benimde karamsarlığım bu nedenle inşallah bu sefer saglıklı desin dr o yüzden gec döllenmeyse bile 10 haftaya kadar umudum olacak, Rabbim bizede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinah canım benim tüm pimpirikliğim bundan önceki boş gebeıiğim einşallh bir sorun olmadan atlatacağız ben ekimde tüp bebek yaptıracaktım sürpriz bebiş oldu zaten ee doktor bozuntusu yine gelişim yok deyip başka doktora kürtaj içn görüşmeye gittiğimde gördüm kalp atışını:) her alanda sürpriz yaptı sıpacık inşallh devam eder şimdiki korkum kalbi durursa die ama danırım bu stresler hiç bitmeyevcek bizde :)
inan bugün aklımdan gectin yazmayınca anladım.Allah yardımcın olsun lütfen asla vazgecme.Rabbim daha hayırlısını verecek inanıyorum ben .bi arkadasım 6 aylık bebegini kaybetmişti ve bu hafta hamile oldugunu ögrendim.tedavini ol ve yine hamileyim diye buraya müjdeni yaz olurmu.Allah yardımcın olsun Rabbim en yakın zamanda saglıklı evlatlar versin aminMerhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
Gecmiş olsun ve başın sagolsun canım, Allahım ennkısa zamanda gidenşn yerini doldursun inşallah, kendine dikkat et bol bol dinlen , bende ekim ayında 8 haftalık kürtaj oldum kalbş durdugu için seni çok iyi anlıyorum, şu an canın çok yanıyor biliyorum ama her gün biraz daha acın hafifleyecek hiç bir acı ilk günlü kadar canını acıtmıyor çünkü.ikimizde melek annesi olduk ahirette yolumuzu bekleyen meleklerimiz var ve annelerini almadan cennetin kapısından girmeyecekler, Rabbimin takdirinden ötesi yok, Allaha emanet ol,Merhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürditaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
Ya ben o aralıkta formum falan iyi olursa belki giderim ama inşallah o günleri bi göreyim de her yol paris:)Bn seminerlere falan giderim diye dusunuyorum annem yakin olunca12ye kadar annem bakar ins. Dogsun da miniklerimiz kolay orasi
Olur mu Estağfurullah ne kusuru. Ya eşim para ödedik sonuçta 10 gün içinde bi daha git diye tutturdu. Dr 2 hafta sonra gel dedi. Iki arada kaldım erken ama eşim git dedi diye ona da bişey diyemiyorum. Kalp atışı duymasam bile bi büyüme falan görmek için mi gitsem ki? Ah para ahhh://Cnm gozukmez bi 15 gun snra gdersen cok dha i olur. Kusura bkma gec gordum
canım benim tanımıyorum ama çok geçmiş olsun. Ben de 3 nisanda kürtaj oldum hem de boş gebelikten ve biliyormusun okuduğuma göre sefaatcim olacak bi bebek bile kaybetmedim. Ama sabret Rabbim yar ve yardımcın olsun. Inşallah en hayırlı zamanda yine olurMerhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
Merhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
Canim cok geçmiş olsun.insallah en kisa zamanda sağlıkla yavruna kavusursunMerhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
Çok sağol canm hayır artık üzülmüyorum Rabbim böyle istediyse vardır bir bildiği,inş bir daha yaşamayız bu acıları.ben kendimden çok eşime üzüldüm.o kadar heveslendi ki bu sefer ,düşük tehlikem var diye her sabah kahvaltımı vermeden işe gitmedi,öğlenleri iş yeri uzak olduğu halde her gün izin alıp eve bana yemek vermeye geldi,daha bir aydır yataktan kalkmadım desem yeridir evi temizliği hep eşim yaptı.ben en çok ona üzüldüm,o kadar uğraştı ona bir bebek veremediğim için gerçekten çok üzüldüm ve özellikle onun için çok istemiştim,neyse hayırlısı buymuş demekki.bu ikinci kürtajın oldu,bebeği zaten incelemeye yolladık bakalımsonuç ne çıkacak.diğer gebeliğimde aynen bu zamanlarda kalbi durmuştu.bir dahaki hamileliğimde doktor kontrolünde gebe kalacağım inş .inş siz hep mutlu olun alın bebelerinizi kucağınıza gerçekten çok yüce bir duygu buinan bugün aklımdan gectin yazmayınca anladım.Allah yardımcın olsun lütfen asla vazgecme.Rabbim daha hayırlısını verecek inanıyorum ben .bi arkadasım 6 aylık bebegini kaybetmişti ve bu hafta hamile oldugunu ögrendim.tedavini ol ve yine hamileyim diye buraya müjdeni yaz olurmu.Allah yardımcın olsun Rabbim en yakın zamanda saglıklı evlatlar versin amin
Sağol canmmdediğim gibi gerçekten çok üzülmedim bu sefer sanki hissetmiştim zaten başından beri sonucun böyle olacağını,hayırlısı böylemiz demekki,çok sağolGecmiş olsun ve başın sagolsun canım, Allahım ennkısa zamanda gidenşn yerini doldursun inşallah, kendine dikkat et bol bol dinlen , bende ekim ayında 8 haftalık kürtaj oldum kalbş durdugu için seni çok iyi anlıyorum, şu an canın çok yanıyor biliyorum ama her gün biraz daha acın hafifleyecek hiç bir acı ilk günlü kadar canını acıtmıyor çünkü.ikimizde melek annesi olduk ahirette yolumuzu bekleyen meleklerimiz var ve annelerini almadan cennetin kapısından girmeyecekler, Rabbimin takdirinden ötesi yok, Allaha emanet ol,
Âmin canmmm aminn inşşş,Allah sağ salim bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.gerçekten değerini bilin çok kutsal bir duygu buoyyy canım cok uzuldum kelımeler dugumlendı kaldı ne denırkı böyle bır durumda rabbım dayanma gucu versın ınsallah rabbım en yakın zamanda tekrar yavrunu kucağına almayı nasıp etsın ıns
Allah insallah senide esinide yine güldürsün insallah bu kez Allah tamamına erdirsin.Rabbim herseyi görüyor insallah her sıkıntının ardında bir güzellik vardır.inanıyorum Allah daha güzeli hayırlısı ile mükafatlandırcak.insallah sonucun güzel cıksın canım.tedavini güzelce olup yavruna kavus insallah.Allah razı olsun güzel kalpli arkadasım.bende kötü oldum.ama inanıyorum yine yüzün gülecek insallah...Çok sağol canm hayır artık üzülmüyorum Rabbim böyle istediyse vardır bir bildiği,inş bir daha yaşamayız bu acıları.ben kendimden çok eşime üzüldüm.o kadar heveslendi ki bu sefer ,düşük tehlikem var diye her sabah kahvaltımı vermeden işe gitmedi,öğlenleri iş yeri uzak olduğu halde her gün izin alıp eve bana yemek vermeye geldi,daha bir aydır yataktan kalkmadım desem yeridir evi temizliği hep eşim yaptı.ben en çok ona üzüldüm,o kadar uğraştı ona bir bebek veremediğim için gerçekten çok üzüldüm ve özellikle onun için çok istemiştim,neyse hayırlısı buymuş demekki.bu ikinci kürtajın oldu,bebeği zaten incelemeye yolladık bakalımsonuç ne çıkacak.diğer gebeliğimde aynen bu zamanlarda kalbi durmuştu.bir dahaki hamileliğimde doktor kontrolünde gebe kalacağım inş .inş siz hep mutlu olun alın bebelerinizi kucağınıza gerçekten çok yüce bir duygu bu
Âmin canm inş birdahaki sefere herşey çok daha güzel olacak inanıyorum ben,çok sağol canm benm sende dua et bana kalbin temiz inanıyorum ben senin duan kabul olacaktır bir daha yaşamayalım inş bu acıları.Allah insallah senide esinide yine güldürsün insallah bu kez Allah tamamına erdirsin.Rabbim herseyi görüyor insallah her sıkıntının ardında bir güzellik vardır.inanıyorum Allah daha güzeli hayırlısı ile mükafatlandırcak.insallah sonucun güzel cıksın canım.tedavini güzelce olup yavruna kavus insallah.Allah razı olsun güzel kalpli arkadasım.bende kötü oldum.ama inanıyorum yine yüzün gülecek insallah...
aha bi ben cikti bende cok sabirsizim simdiden dogurasim varkızlar meraba okumadan yazmıştım arkadaışın mesajı yeni gördüm çok geçmiş olsun inş tez vakitte rabbim yeniden bu duyguyu tattırır..
Allah hakkinda hayirlisini nasip eder insallah en yakin zamanda yuzun guler acilarin gecer Allahdan umut kesme o ummadigin anda verir mucizeyi sanirim bebeklerini kalbi atmissa seni cenette bekleyeceklerdirÂmin canmmm aminn inşşş,Allah sağ salim bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.gerçekten değerini bilin çok kutsal bir duygu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?