2015 Nisan Anneleri

Dilara geçmiş olsun eşin için üzülmeni anlıyorum ben dört senedir onu baba yapamadığım için yaşıyordum o duyguyuu şükret ki bebeğin olabiliyor maaşallah zaten sabırlısın iyi haberini iletmeyi unutma nizi

Sağol canmm evet çok şükür herşey için yinede şükretmek lazım.hayırlısı inş tabi belki siz bu topicte 5-6 aylık olduğunuzda ben gelir burda size bir süpriz yaparım belli mi olur:)

Allah hakkinda hayirlisini nasip eder insallah en yakin zamanda yuzun guler acilarin gecer Allahdan umut kesme o ummadigin anda verir mucizeyi sanirim bebeklerini kalbi atmissa seni cenette bekleyeceklerdir
Evet biliyorum bekleyecekler birgün biryerde buluşacağız nasıl olsa .o nedenle asla isyan etmiyorum evet şuan belki burda değiller ama aslında varlar biryerlerden görüyorlar o çocuk halleriyle belkide:)

Âmin canm inş birdahaki sefere herşey çok daha güzel olacak inanıyorum ben,çok sağol canm benm sende dua et bana kalbin temiz inanıyorum ben senin duan kabul olacaktır bir daha yaşamayalım inş bu acıları.
tabi dua ederim bende inanıyorum yine hamiş kalacaksın ve bu kez hayırlısı saglıklısı olacak.bende gecmişte cok üzüldüm bittiğimi düsündüm hayat son bulmustu sanki yasadıgım her an acıydı.Megersem Allah bana daha güzelini nasip etmiş.cekilen her acı mükafatıma yaklasmak içinmis.canı gönülden dua edecegim sanasu sözü cok seviyorum mevlananın bu sana gelsin.

Üzülme ! Ayağına batan dikenler…Aradığın gülün habercisidir.

Âmin canm inş birdahaki sefere herşey çok daha güzel olacak inanıyorum ben,çok sağol canm benm sende dua et bana kalbin temiz inanıyorum ben senin duan kabul olacaktır bir daha yaşamayalım inş bu acıları.
tabi dua ederim bende inanıyorum yine hamiş kalacaksın ve bu kez hayırlısı saglıklısı olacak.bende gecmişte cok üzüldüm bittiğimi düsündüm hayat son bulmustu sanki yasadıgım her an acıydı.Megersem Allah bana daha güzelini nasip etmiş.cekilen her acı mükafatıma yaklasmak içinmis.canı gönülden dua edecegim sanasu sözü cok seviyorum mevlananın bu sana gelsin.

Sağol canmmdediğim gibi gerçekten çok üzülmedim bu sefer sanki hissetmiştim zaten başından beri sonucun böyle olacağını,hayırlısı böylemiz demekki,çok sağol
Canım Allah sabır versin sana senin için bol dua ettim dilerim çabuk toparlanırsın.Kendine çok iyi bir doktor bulman gerek bence.Aslında bu doktorun sen gebe kalır kalmaz testler istemeliydi sen ihmal etme mutlaka iyi biriyle görüş.Bak ben 1.5 yıl önce sadece bir kimyasal gebelik yaşadım kürtaja falan gerek kalmadan.Bun doktora söyleyince bebek neden tutunamadı diye
benden 35 ayrı test istedi hem de çok acil olarak.bugün 10 tüp kan verdim pıhtılaşma testi enfeksiyon protein,bağışıklık vs bir sürü... Bana dediki eğer bu gebelikte de problem çıkarsa bu testlerin sonucunu hemen öğrenmeliyim ki koruyabilelim korumayı başaramazsak da . gebelik için daha sağlam bilinçli başlamış oluruz dedi sen de hemen durumu çözecek bir doktor bul kendine

Aslında doktorumuz çok iyi birisi,evet erken birşey yapamadı belki ama şuan birtin test istedi bizden.pıhtılaşma testini bizde yaptıracağız,bebek zaten genetik incelemeye yolladı ,rahim filmi vs çekilecek(şekil bozukluğu olduğu için) vs vs artık gözetim altında olacaksın dedi çok iyi bir bayan .bu hamileliğimde elinden birşey gelmedi çünkü ihtişama riskine karşı aspirin başlattı bu seferdüşük riski oldu mecburen aspirini kesmek zorunda kaldı,kan sulandırıcı kullanamadı e bu seferde sanırım ipıhtılaşmadan kalbi durdu.herşeyi en iyi şekilde planlı yapacağız 3 ay sonra bakalım inşallah hersey çok güzel olur

Her zaman inançlı olmak,umudu kaybetmemek gerek,Allah istemediyse elbet vardır bir bildiği diye düşündüm hep .herşeyin hayırlısı canm gerçektende insan böyle düşününce daha bir rahatlıyor üzülmenin hiçbirşeye faydası yok maalesef ,hakkımızda hayırlısı artık:)

siz de pıhtılaşma bozukluğu olabilir o zaman bu durumda. Aspirin neden düşük tehlikesi yarattı onu anlayamadım? sizin durumunuzda kurtarıcı tedavi değil mi aspirin? Rahim filmini iyice araştırıp çektirin ben özelde çektirmiştim geçen ay acısız sızısız. bu arada pıhtılaşma testi masraflı bir test haberiniz olsun sonucu özel yerlerde en erken 7 günde çıkıyormuş bugün onun için 324 tl ödedik.

evet
bizde pıhtılaşma olduğunu tahmin ediyoruz iki gebeliktde aynı haftada kalbi durdu bebeklerimin.asprini kesti çünkü kanı sulandırıyormuş ve kanaman artabilir durdurmamız lazım o nedenle kesmek daha ii,kanaman tamamen bitince tekrar başlarız dedi zaten o arada kalbi durdu bebeğimin.rahim filminden gerçekten çok korkuyorum acaba uyuşturup yaptırma gibi bir şansımız var mı özellerde?bakalım bizden ne kadar para isteyecekler hakkaten bayağı masraflıymış bugün genetik inceleme için bile 400 verdik

Sağol canmm evet çok şükür herşey için yinede şükretmek lazım.hayırlısı inş tabi belki siz bu topicte 5-6 aylık olduğunuzda ben gelir burda size bir süpriz yaparım belli mi olur:)
inşallh bizde burda olursak güzel haberlerini alırız canım

ben bugün muayene ücreti ile beraber toplam 800 tl ödedim inanın baya zorladı ama napayım elim mahkum istenilen testleri devlette yapmıyorlar mecbur kaldım. Rahim filmini özelde çektirdim o da 400 tl tutmuştu ama inan sadece 3 dk sürdü ve adet ağrısından farklı hiç bir şey hissetmedim çok korktum çok gerildim ama gereksizmiş. C kollu röntgen cihazı var mı diye sorun gideceğiniz merkeze o varsa inanın korkacak hiç bişey yok rahat olun.

bende bugün akşam teest yaptım çift çizgiyi gördüm yarın kan testi inşallah orda da pozitif i alırım her konuya yazıyorum yaa o kadar heyecanlıyım ki kızlar çok kafam karışık napıcam diye bi yandan da mutluluk of of sabaha kadar nasıl bekliycem ben

hayırlı olsun ama daha çoook beklemelerin olacak :) biz de hala bekliyoz ve 9 ay beklicez hepberaber inşallh

Merhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık

canım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun Allahım yardımcın olsun kendini çok üzmemeye çalış ve umudunu yitirme Allah daha sağlıklı evlatlr verecektir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…