Ya ben o aralıkta formum falan iyi olursa belki giderim ama inşallah o günleri bi göreyim de her yol paris:)
Olur mu Estağfurullah ne kusuru. Ya eşim para ödedik sonuçta 10 gün içinde bi daha git diye tutturdu. Dr 2 hafta sonra gel dedi. Iki arada kaldım erken ama eşim git dedi diye ona da bişey diyemiyorum. Kalp atışı duymasam bile bi büyüme falan görmek için mi gitsem ki? Ah para ahhh://
canım benim tanımıyorum ama çok geçmiş olsun. Ben de 3 nisanda kürtaj oldum hem de boş gebelikten ve biliyormusun okuduğuma göre sefaatcim olacak bi bebek bile kaybetmedim. Ama sabret Rabbim yar ve yardımcın olsun. Inşallah en hayırlı zamanda yine olur
bende ozel sektorde calısıyrm. calısabıldıgım kadar calısayım dıyorum dr eger problem yoksa son uc haftaya kdr ızın verıyomus. evım ısıme yakın ve rahat. kalan ıznımı dogumdan sonra kullanırım artık. gerıye 3 ay 1 hafta kalır bebişte bıraz buyur allahın ıznıyle
Günaydınlar herkese
Bugün pıt pıtları duyucaz Allah nasip ederse ve ben heyecanlıyım çok
Maşallah maşallahaaa şükürler olsun 9. haftaya girmişiz
Azaldı şükürler olsun cnm senin devam ediyomuMaşallah maşallahBulantın falan var mı peki
canım geçmiş olsun.. çok üzüldüm kendini üzme elbet her şey yoluna girecek ve sen de bir gün küçücük bir bebeği kucağına alacaksın...Çok sağol canm hayır artık üzülmüyorum Rabbim böyle istediyse vardır bir bildiği,inş bir daha yaşamayız bu acıları.ben kendimden çok eşime üzüldüm.o kadar heveslendi ki bu sefer ,düşük tehlikem var diye her sabah kahvaltımı vermeden işe gitmedi,öğlenleri iş yeri uzak olduğu halde her gün izin alıp eve bana yemek vermeye geldi,daha bir aydır yataktan kalkmadım desem yeridir evi temizliği hep eşim yaptı.ben en çok ona üzüldüm,o kadar uğraştı ona bir bebek veremediğim için gerçekten çok üzüldüm ve özellikle onun için çok istemiştim,neyse hayırlısı buymuş demekki.bu ikinci kürtajın oldu,bebeği zaten incelemeye yolladık bakalımsonuç ne çıkacak.diğer gebeliğimde aynen bu zamanlarda kalbi durmuştu.bir dahaki hamileliğimde doktor kontrolünde gebe kalacağım inş .inş siz hep mutlu olun alın bebelerinizi kucağınıza gerçekten çok yüce bir duygu bu
hayırlı olsun canım ben testi yaptım ve hemen ultrasona gittim minicik olan keseyi gördüm.. bence ultrasondan baktır.. insan daha mutlu oluyor o küçücük şeyi görünce..bende bugün akşam teest yaptım çift çizgiyi gördüm yarın kan testi inşallah orda da pozitif i alırımher konuya yazıyorum yaa o kadar heyecanlıyım ki kızlar çok kafam karışık napıcam diye bi yandan da mutluluk of of sabaha kadar nasıl bekliycem ben
haftaya çarşamba 10 gün oluyo inşallah o zaman bi giderim belki ama dediğin gibi oluruna bırakmak lazım Rabbim ne derse o olur çünkü. Demekki benim öyle bir imtihandan gecmem gerekiyormuş yaşadım. Ne diyim Rabbim bu kez yüzümü güldürür inşallah. Inşallah Rabbim sizler için de en güzelini verirCnm bnm gt ama kalp atisi duyulmz. Ynede sn blirsn cokda irdeleme alllah nasl blyosa o skldr yapacak naslsa kendni uzmemeye cals olrmu. Dua et. Cnm snnde basn saolsn. Ama blkide bu daha hayrlisidr kim blir bz neler yasicaz
Her zaman inançlı olmak,umudu kaybetmemek gerek,Allah istemediyse elbet vardır bir bildiği diye düşündüm hep .herşeyin hayırlısı canm gerçektende insan böyle düşününce daha bir rahatlıyor üzülmenin hiçbirşeye faydası yok maalesef ,hakkımızda hayırlısı artık:)
BEN ÜÇ HAFTADIR ÖYLEYİMM CNMM ÖZELLİKLE SABAHLARI ÇOK FENAYIMMM ÇIKARTIYORUMDA ALLAHIÖ YARDMCIMIZ OLSUNN TEZ VAKİTTE GEÇSİN Kİ MİNİKLERİMİZİ DAHA İYİ BESLEYELİMMMMgünaydın kızlar bugun sabah cok fena öğürdüm ama kuzmadım galiba bulantılar başlıyo
Evet benim devam ediyor canım kusma derecesinde değil ama sabahları özellikle çok oluyor ama sanırım biraz dha zamanım var benim geçmesi için :)Azaldı şükürler olsun cnm senin devam ediyomu
Evet benim devam ediyor canım kusma derecesinde değil ama sabahları özellikle çok oluyor ama sanırım biraz dha zamanım var benim geçmesi için :)
iyi tatiller :)kızlar ben yarından sonra 3 hafta kadar yokum ızınde olucam tatıle gıdıcem. telefonda kk acılmadıgı ıcın gıremem benı merak edersınız belki :) dondugumde hıc kotu bısey duymam bende guzel haberlerle gelırım ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?