2015 Nisan Anneleri

Cnm bnm gt ama kalp atisi duyulmz. Ynede sn blirsn cokda irdeleme alllah nasl blyosa o skldr yapacak naslsa kendni uzmemeye cals olrmu. Dua et. Cnm snnde basn saolsn. Ama blkide bu daha hayrlisidr kim blir bz neler yasicaz

BENDE ÖZEL ŞİRKETTEYİM BNM İŞİMDEÇOK YORUCU SAYILMAZ AMA ÇOK STRESLİ GEÇEN SENEKİ GEBELİĞİMDE 5. AYIUMDA BIRAKMAK ZORUNDA KALMIŞTIM SAĞOLSUNLAR DOĞUM İZNİNE ÇIKANA KADAR İDARE ETTİLER BU DEFA NASIL OLACAK BAKALIM İNŞALLAH İYİ GİDERDE 33/34 E KADAR ÇALIŞIRIZ :)

Reactions: nix
GÜNAYDINNNNN ANNİŞLERRRR NASILSINIZZZZ?

Günaydınlar herkese

Bugün pıt pıtları duyucaz Allah nasip ederse ve ben heyecanlıyım çok

canım geçmiş olsun.. çok üzüldüm kendini üzme elbet her şey yoluna girecek ve sen de bir gün küçücük bir bebeği kucağına alacaksın...

hayırlı olsun canım ben testi yaptım ve hemen ultrasona gittim minicik olan keseyi gördüm.. bence ultrasondan baktır.. insan daha mutlu oluyor o küçücük şeyi görünce..

Cnm bnm gt ama kalp atisi duyulmz. Ynede sn blirsn cokda irdeleme alllah nasl blyosa o skldr yapacak naslsa kendni uzmemeye cals olrmu. Dua et. Cnm snnde basn saolsn. Ama blkide bu daha hayrlisidr kim blir bz neler yasicaz
haftaya çarşamba 10 gün oluyo inşallah o zaman bi giderim belki ama dediğin gibi oluruna bırakmak lazım Rabbim ne derse o olur çünkü. Demekki benim öyle bir imtihandan gecmem gerekiyormuş yaşadım. Ne diyim Rabbim bu kez yüzümü güldürür inşallah. Inşallah Rabbim sizler için de en güzelini verir

Okuyunca cok üzüldüm cnm yıkılma eşin için ayak dur inş. tez vakitte sabini kucağına alırsın

günaydın kızlar bugun sabah cok fena öğürdüm ama kuzmadım galiba bulantılar başlıyo
BEN ÜÇ HAFTADIR ÖYLEYİMM CNMM ÖZELLİKLE SABAHLARI ÇOK FENAYIMMM ÇIKARTIYORUMDA ALLAHIÖ YARDMCIMIZ OLSUNN TEZ VAKİTTE GEÇSİN Kİ MİNİKLERİMİZİ DAHA İYİ BESLEYELİMMMM

Reactions: nix
ben de akıntı, hafıf mıde bulantısı- o da ac oldugumda- , asırı sac dokulmesı, goguslerım cokk sıstı ve agrıyo uçları genısledı, şişkinlik ve gaz dışında baska bıse yok

kızlar ben yarından sonra 3 hafta kadar yokum ızınde olucam tatıle gıdıcem. telefonda kk acılmadıgı ıcın gıremem benı merak edersınız belki :) dondugumde hıc kotu bısey duymam bende guzel haberlerle gelırım ınsallah.

iyi tatiller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…