Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb ben de bebişimi nisanda kucağıma alıcam inş sizler gibi karnımda şişkinlik var bende acaba çok mu yiyorum diyordum bu haftalarda şişlik oluyor demekki acaba şişlik hep böle devam edecek mi geçer mi?bebeklerinizin kalp atışlarını duydunuz mu ben bugün duymaya gidicem hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
amin normal olsun ya belimede vurma basladu bebegim kac gundur midemi bulandirmiodu bu gun karnimda topmu kosturuyo nedirbenimde dün sağ tarafımda ciddi bir ağrı olmuştu bugün biraz daha iyiyim eğer çok şiddetli değilse normal dir diye düşündüm
bende senin gibiyim sabahın 7 de ayaktayım düş yat ne işin var diyorum olmuyor sonra da akşam olmuyor bir türlüGunaydin anneler ve pirinc tanelerimizgec yatmama ragmen erkenden kalktim haftaya okul baslicak 1 hafta uyuyayim diyorum ama nedense gene erkenden dikiliyorum ;( millet hamileyken uyuyo bn uyuyamiyorum ;( siz de boyle olan var mi bn mi garibim yoksa
aaa bende arim o zaman ama hem folik asit progestan fazla degilmi ilacBende aynı durumdayım tabağımı daha bitirmeden bulantım başlıyo. çok fenayım yani..
aynıse bendede oldu canım doktorumu aradım progestan verdi sabah akşam. ilaç kullandığımdan beri sancım hafifledi hatta yok gibi bişeee
.canım ne güzel isim düşünmüşsün bende erkekte mustafa ismini çok severim ama eşimin amcasının adı kurmayız sanırım
peki doktora gittimmj ben gideceem ya erken teshis hep onemliödem oluşmuş olabilir benimde aynı hatta kilom azaldığı halde karnım 4 aylık gibi
aaa bende arim o zaman ama hem folik asit progestan fazla degilmi ilac
peki doktora gittimmj ben gideceem ya erken teshis hep onemli
bencede sor hamilelik ile aslinda aklimizda hic kusku kalmamali ozel sanki daha ii devlete gittim kadina soru soruyorum kovmakdan beter edio sonunda ilj cocuk rizeden isbanbul gelecekdim yerlesme kani olmusdu yolculul edebilirmjm diom bagrio ne sorsan hersey normalm ilerliyo diorum bagrio bune hemen kovmak ister gibiprogestan rahmi besliyo ondan verdi sanırım. folik asiti 8 aydır içiyorum zatenn
bununla ilgili gitmedim ama cuma zaten doktora gidicem kalp atışların için. orda sorarrım artık.
Ilerleyen zamanlarda uyuruz insbende senin gibiyim sabahın 7 de ayaktayım düş yat ne işin var diyorum olmuyor sonra da akşam olmuyor bir türlü
Canım çok normal bendede oluyor dr.â sordum normal dedi hiç endişelenme:)Iyi haftalar guzel anneleeerrrr
Ben de bugun ilk kez dr a gidiyorum.. gerginim ya hayirlisiyla bir sikinti yokyur, bebikim sagliklidir insallahhhh...
Bu arada benim karnim bazen acayip sisiyor ya... resmen hamile katni gibi sisiyor, sonra arada normal oluyor fslan.. bu sislik normalmis diye aradtirdim.. ama, aranizda da bunu yasayan var mi? O kadar sismesi cok degil mi
ay yok zaten devlete gidilmez cocuk konu olunca özelde daha iyi tabikiii..ben doktorumla whatsapptan bile konuşuyorum:)bencede sor hamilelik ile aslinda aklimizda hic kusku kalmamali ozel sanki daha ii devlete gittim kadina soru soruyorum kovmakdan beter edio sonunda ilj cocuk rizeden isbanbul gelecekdim yerlesme kani olmusdu yolculul edebilirmjm diom bagrio ne sorsan hersey normalm ilerliyo diorum bagrio bune hemen kovmak ister gibi
Allah kolaylık versin. Bizde ilkinde çok sıkıntı yaşadık ama bu sefer biraz zor. Kimseye bisey anlatmıyorum. Çocuğun ismi bile hazır :)ovvv cok degisik oluyo asil isimde baya kavga edecez galiba daha cinsiyet belli degil isimler secilme basladilar
hayırlı olsun canım hoşgeldinizSelam hanımlar ben de Allah nasip ederse Nisan 25'te anne olacağım :) Henüz araştırmalara yeni başladım. Bütün sayfaları okuyayım da geleyim :)
Hayırlı olsun inşallah hoşgeldinSelam hanımlar ben de Allah nasip ederse Nisan 25'te anne olacağım :) Henüz araştırmalara yeni başladım. Bütün sayfaları okuyayım da geleyim :)
hadi hayırlısı inşaallah güzel haberlerle gelin inşaallahgünaydınlar büyük gün geeldi umarım bebeğim benimledir gördüğümüz kalp atışları nı duyarız bu sefer kızlar
vayy harika bende ozele iki kere gittim bi kac kezde devlet haklisin aslinda soz konusu cocuuk sonucdaay yok zaten devlete gidilmez cocuk konu olunca özelde daha iyi tabikiii..ben doktorumla whatsapptan bile konuşuyorum:)