2015 Nisan Anneleri

günaydınlar büyük gün geeldi umarım bebeğim benimledir gördüğümüz kalp atışları nı duyarız bu sefer kızlar
Hadi güzel haberlerle gel canım. Kaçta gideceksin? Hemen haber ver ama dönünce. Bu arada Günaydın canım benim ben bile heyecanlandim pat diye konuya girdim

Allah kolaylık versin. Bizde ilkinde çok sıkıntı yaşadık ama bu sefer biraz zor. Kimseye bisey anlatmıyorum. Çocuğun ismi bile hazır :)
bence kimligi cikaran biz degilmiyiz istemiz ismi yazalim gitsin bunda alinmaca dalinmaca cok yersiz bence her annen j n cocuguna isim koymak ister onca heycan ve aci ceken bizleriz bu konuda es ile ortak karar alinmali die dusunuyorum simdi bizim aile herkez karisir ama biraz kalplerini kirmak zorundayim sanirim istemesemde

Günaydın kızlarrr. Poff bende bu hafta gidicektim doktora ama doktor nasılsa daha küçük haftaya gel bakalım dedi nasıl beklicez bakalım. daha sadece keseyi gördüm bu zamana kadar :( Bugun doktora gidenler umarım guzel haberler getirirsiniz içimiz açılır ya :KK68:

merhaba kızlar,
Allah herkesin bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
bende 6.haftamın içindeyim.
sütyen konusunda araştırma yapan bilen var mı, kimi yerde balenli kimi yerde balensiz diyor. alttan destekliler acaba zarar verir mi?

Günaydın kızlarrr. Poff bende bu hafta gidicektim doktora ama doktor nasılsa daha küçük haftaya gel bakalım dedi nasıl beklicez bakalım. daha sadece keseyi gördüm bu zamana kadar :KK43: Bugun doktora gidenler umarım guzel haberler getirirsiniz içimiz açılır ya :KK68:
ben 6 hafta 4 gunluken bebegimi gordum sesi duyurmadi ama kalbi atmaya baslamis dedi doktor 1 ay sonra kontrol gel dedi daha 9 gun oldu sen yine bi hafta ben nasil dayanacam 21 gun felan ins sende bebegini gorur kalp atislarini duyarsin bencede gec git ki sesini duy kalp ayis benimki ultrasyonda attigi belli oluyordu sadece ses felan duyurmadi o yuzden diyorum icim icimi yiyo gitmek icin ama sık ultrasyon bebegin gelisimine zararmis ilk uc ay doktorda oyle dedi ne yapsam bilmem ki

Kizlar bende gittim 6 haftalik ama sadece kese gozuktu su andada iyi doilim ilk hamileleigim cok rahatti bunda uykum var midem kotu of calisiyorum.napicaz bilmiyirum

Mrb kızlar bende yeni üye oldum adet takbimime göre Allah nasip ederse nisan 14ünde anne olacağım.İlk kez 19Ağustosta doktora gittim daha kese falan göremedik haftaya gel dedi yarın gidicem ama çok tedirginim heycanlıyım inş. Busefer görürüz.Kan değerlerim normal ama genede tedirgin oluyorum

Mrb kızlar bende yeni üye oldum adet takbimime göre Allah nasip ederse nisan 14ünde anne olacağım.İlk kez 19Ağustosta doktora gittim daha kese falan göremedik haftaya gel dedi yarın gidicem ama çok tedirginim heycanlıyım inş. Busefer görürüz.Kan değerlerim normal ama genede tedirgin oluyorum
hayırlı olsun bebeğin bende çok istedim 14 nisan olsun benim doğum günüm dü kısmet olmadı tedirgin olma bence rahat ol rahat geçsin

ben 6 hafta 4 gunluken bebegimi gordum sesi duyurmadi ama kalbi atmaya baslamis dedi doktor 1 ay sonra kontrol gel dedi daha 9 gun oldu sen yine bi hafta ben nasil dayanacam 21 gun felan ins sende bebegini gorur kalp atislarini duyarsin bencede gec git ki sesini duy kalp ayis benimki ultrasyonda attigi belli oluyordu sadece ses felan duyurmadi o yuzden diyorum icim icimi yiyo gitmek icin ama sık ultrasyon bebegin gelisimine zararmis ilk uc ay doktorda oyle dedi ne yapsam bilmem ki

Ya böyle ayda 1 falan beklemek baya zor sanırım. Bende zaten pek belirtide yok hayali bisey yaşıyomuşum gibi hissediyorum bazen :) Ben en azından içerigini görsem pirinç tanemi görsem falan diye bekliyorum ya. en son gittigimde azcık kanamam var diye baktı hemen kese guzelce buyumus harika dedi okdr :) Ayy kuzum saya saya gunler bitmezde ama gitsekte yapcak bisey yok sanırım ama ssürekli görüp herşeyin yolunda gittigine emin olmak istiyo insan :)

hayırlı olsun bebeğin bende çok istedim 14 nisan olsun benim doğum günüm dü kısmet olmadı tedirgin olma bence rahat ol rahat geçsin
inş. Canım seninde hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almak nasip etsin inş.Rabbim gönlüne göre verir bakarsın minik biraz ağırdan alır biraz geç gelir bellimi olur aynı gün doğarsınız benimde eşimin nisan 26 keşke aynı güne denk gelse bakalım nasip önce bigörsk göstersek gösterse kendini bebiş biraz rahtlıcam

Günaydın tatlı hamişler.5+1 oldum çok şükür.Hala dr gitmedim ilk bebeğimdede 7.haftada gitmiştim bebeğimide kalp atışıda görmüştük.bundada beklemeyi düşünüyorum.Acaba ben mi çok sakin davranıyorum
Ben de sakin davrandım canım, ikinci olunca sabredebiliyor insan heralde, ilk hamileliğimde bir sorun yaşamamıştım bunu da sorunsuz tamamlarım inşallah... Ben de yedinci hafta diye gitmiştim, 6+2 olduğumu öğrendim,

kızlar bu bulantılar benı oldurecek hıc bırsey yıyemıyorum , yedıgım hıc bıseyde durmuyor mıdemde herkes kılo alır ben kılo verıyorum:9:

kızlar bu bulantılar benı oldurecek hıc bırsey yıyemıyorum , yedıgım hıc bıseyde durmuyor mıdemde herkes kılo alır ben kılo verıyorum:KK9:
Benim de bulanıyor ama çıkmıyor. Çıksa belki biraz geçecek. Şu an yemek bana çok kötü birşeymiş gibi geliyor. :KK34:

Back
X