2015 Nisan Anneleri

Gunaydin anneler ve pirinc tanelerimiz ;) gec yatmama ragmen erkenden kalktim haftaya okul baslicak 1 hafta uyuyayim diyorum ama nedense gene erkenden dikiliyorum ;( millet hamileyken uyuyo bn uyuyamiyorum ;( siz de boyle olan var mi bn mi garibim yoksa

mrb ben de bebişimi nisanda kucağıma alıcam inş sizler gibi karnımda şişkinlik var bende acaba çok mu yiyorum diyordum bu haftalarda şişlik oluyor demekki acaba şişlik hep böle devam edecek mi geçer mi?bebeklerinizin kalp atışlarını duydunuz mu ben bugün duymaya gidicem hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum

bol su iç canım. bende bu hafta gidicem kalp atışları için.. zaman geçmiyo cumaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum.

benimde dün sağ tarafımda ciddi bir ağrı olmuştu bugün biraz daha iyiyim eğer çok şiddetli değilse normal dir diye düşündüm
amin normal olsun ya belimede vurma basladu bebegim kac gundur midemi bulandirmiodu bu gun karnimda topmu kosturuyo nedir

Gunaydin anneler ve pirinc tanelerimiz :KK66: gec yatmama ragmen erkenden kalktim haftaya okul baslicak 1 hafta uyuyayim diyorum ama nedense gene erkenden dikiliyorum ;( millet hamileyken uyuyo bn uyuyamiyorum ;( siz de boyle olan var mi bn mi garibim yoksa
bende senin gibiyim sabahın 7 de ayaktayım düş yat ne işin var diyorum olmuyor sonra da akşam olmuyor bir türlü

Bende aynı durumdayım tabağımı daha bitirmeden bulantım başlıyo. çok fenayım yani..

aynıse bendede oldu canım doktorumu aradım progestan verdi sabah akşam. ilaç kullandığımdan beri sancım hafifledi hatta yok gibi bişeee
aaa bende arim o zaman ama hem folik asit progestan fazla degilmi ilac

canım ne güzel isim düşünmüşsün bende erkekte mustafa ismini çok severim ama eşimin amcasının adı kurmayız sanırım
.
ama iki isimde guzel oluyor insan ici ici sigmio simdi ben bi defter yapma basladim ultrasyon resimleri yapistirim bebegime yazilar yaziyorum icimden gelen gun h n birinde ona benden hatira kalsin istiyorum babasina ayirdim yerler var ama bj turlu yazdiramadim onda daha yazacak ama simdiden alisveris yapmak istiom ama erken die durma calisiom

aaa bende arim o zaman ama hem folik asit progestan fazla degilmi ilac

progestan rahmi besliyo ondan verdi sanırım. folik asiti 8 aydır içiyorum zatenn

peki doktora gittimmj ben gideceem ya erken teshis hep onemli

bununla ilgili gitmedim ama cuma zaten doktora gidicem kalp atışların için. orda sorarrım artık.

progestan rahmi besliyo ondan verdi sanırım. folik asiti 8 aydır içiyorum zatenn

bununla ilgili gitmedim ama cuma zaten doktora gidicem kalp atışların için. orda sorarrım artık.
bencede sor hamilelik ile aslinda aklimizda hic kusku kalmamali ozel sanki daha ii devlete gittim kadina soru soruyorum kovmakdan beter edio sonunda ilj cocuk rizeden isbanbul gelecekdim yerlesme kani olmusdu yolculul edebilirmjm diom bagrio ne sorsan hersey normalm ilerliyo diorum bagrio bune hemen kovmak ister gibi

Iyi haftalar guzel anneleeerrrr

Ben de bugun ilk kez dr a gidiyorum.. gerginim ya hayirlisiyla bir sikinti yokyur, bebikim sagliklidir insallahhhh...

Bu arada benim karnim bazen acayip sisiyor ya... resmen hamile katni gibi sisiyor, sonra arada normal oluyor fslan.. bu sislik normalmis diye aradtirdim.. ama, aranizda da bunu yasayan var mi? O kadar sismesi cok degil mi
Canım çok normal bendede oluyor dr.â sordum normal dedi hiç endişelenme:)

bencede sor hamilelik ile aslinda aklimizda hic kusku kalmamali ozel sanki daha ii devlete gittim kadina soru soruyorum kovmakdan beter edio sonunda ilj cocuk rizeden isbanbul gelecekdim yerlesme kani olmusdu yolculul edebilirmjm diom bagrio ne sorsan hersey normalm ilerliyo diorum bagrio bune hemen kovmak ister gibi
ay yok zaten devlete gidilmez cocuk konu olunca özelde daha iyi tabikiii..ben doktorumla whatsapptan bile konuşuyorum:)

ovvv cok degisik oluyo asil isimde baya kavga edecez galiba daha cinsiyet belli degil isimler secilme basladilar
Allah kolaylık versin. Bizde ilkinde çok sıkıntı yaşadık ama bu sefer biraz zor. Kimseye bisey anlatmıyorum. Çocuğun ismi bile hazır :)

Günaydın kızlar ben de uyku sorunu başladı:) sabah 10 da oğlumun zoruyla başımı yastıkta n anca kaldirabiliyorum.
Aç karna bulantım yok ama yemek yerken başlıyor hafiften. Mesela sabah yumurta yiyemedim midem bulandi:(
Oğlumun adı Muhammed
Tekrar oğlum olursa eşim ömer ali istiyor
Kız olursa ben ayşe ela istiyorum; )

Back
X