Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 10 ay sonra oldu kendiliğinden şükürler olsun. Kasımda aşılamaya geçecektik ama gerek kalmadı elhamdülillah güzel haberi aldık çok şükür :)Kızlar ya aranızda sanirim tüp bebek yaptirip gebe kalan çok az.çoğunluk kendiliğinden ne güzel
Bugün tam 8+0 oldum perşembe kalp atışı için gidecegim Allahım inşallah bu sefer nasip eder bebegimi
Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin canım hoşgeldinGünaydın anneler. Ben de 5 haftalık hamileyim, geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, dün de doktoruma kontrole gittim, çok şükür herşey yolunda. 3 hafta sonra da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Benim bir de 27 aylık bir kızım var, bu ikinci bebeiğim olacak yani, bir aksilik olmazsa. Hepinizi tebrik ederim ve sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.
Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin canım hoşgeldin
Amin hayırlı olsun yeni bebeginGünaydın anneler. Ben de 5 haftalık hamileyim, geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, dün de doktoruma kontrole gittim, çok şükür herşey yolunda. 3 hafta sonra da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Benim bir de 27 aylık bir kızım var, bu ikinci bebeiğim olacak yani, bir aksilik olmazsa. Hepinizi tebrik ederim ve sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.
Tansiyon kilo olcuyolar bilgilerini alıyorlar. Her ay gelmeye çalış diyolar ben gelemem dedim. Telefonla bilgi ver o zaman dediGünaydın annişler benimde bugün aile hekimi günüm gebe olunca gel demişti.ne yapıyolar bilginiz varmı acaba..
Ben gittim cnm geçen hafta. 5 tüp kan aldılar tüm degerlerime baktılar. Tansiyon falan ölçüp bilgiler verdiler. Şunu yap bunu yapma.falan diye. Aç karnına gel.demişlerdi bana. Birde idrar testi yaptılar. Hayırlı olsun:)Günaydın annişler benimde bugün aile hekimi günüm gebe olunca gel demişti.ne yapıyolar bilginiz varmı acaba..
Günaydın anneler. Ben de 5 haftalık hamileyim, geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, dün de doktoruma kontrole gittim, çok şükür herşey yolunda. 3 hafta sonra da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Benim bir de 27 aylık bir kızım var, bu ikinci bebeiğim olacak yani, bir aksilik olmazsa. Hepinizi tebrik ederim ve sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.
İnsallah canim dua et benim icin 7haftada gitmeye korktum bu hafta gdcegm Rabbim bebegimi bize bagislar insallah[/QUOTE]İnşallelif5541, post: 36635871, member: 541080"]Günaydın cnm duyarsın inş. biz 7+0 da duymuştuk gelincede haber verirsin bize![]()
kızlar dün geceden beri iki göğüsümün arası ağrıyo kemiği,birden oldu çok canımı acıtıyor neden olabilir sizce ?
işteyim canım çok sıkkın![]()
Hayırlı olsun cnm Hoşgeldin aramıza![]()
Benim ilk hamileliğimde iki göğsümün arasında düğme gibi bir şey çıkmıştı, yani zatyen hep var da orası çok sertleşmişti ve acımıştı. Doktorum normal demişti. Belki vücudunun hamilelik ile ilgili yaşadığı değişikliklerdendir. Bence hiç moralini bozma, doktorunu ara, belki içini rahatlatacak birşey söyler. Geçmiş olsun.