2015 Nisan Anneleri

Benimde gögüslerim 80 den 85 cıktı cpk büyümedi yani vucut meselesi önemli olan sütün dolu olması canım inşallah bol sütümüz olur

günaydın kızımla 37. haftamıza girdik şükürler olsun :) 25. haftamda hastanede yattığım dönemde 35. haftaları görürmüyüm diyordum hayal gidiydi :) şimdi de minami emzirecegim anın hayalindeyim :) Rabbim hepimize göstersin o günleri :)

O his bende de var hatta geçen eşime dedim ki hep benimle kalsa ben yersem o da yiyor nasıl olsa dedim :) Ben de çok özleyeceğim muhtemelen ama o da dedi ki şimdi sarılamıyorsun öpüp koklayamıyorsun ki o da doğru ama yinede aramızda farklı bi bağ var bebişlerle eminim özleriz:)

İnşallah ilacın faydasını görürsün bu kadar sıkıntı çektin bi haftaya geçecekse yinede iyi canım bi daha tekrarlamasın inşallah

Hadi hayırlısı böyle tarih belli oluncada heyecanı bi başka oluyor sanırım Sayılı gün kaldı artık senin için :) Bende normal diyorum da bakalım dr yarın ne diyecek

Benim göğüslerimde ilk başlarda bi hayli büyümüştü ama şimdi biraz küçüldü bende diyorum acaba süt yeterince olacak mı ama bence göğüsle alakası yoktur canım sonuçta henüz tam olarak süt üretimi yok bebişler doğup emdikten sonra olacak inşallah.

Günaydın anneler ve minikleri herkese güzel bir gün olsun insallah. Bugün dr kontrolüm var insallah oglumun kalp atısları iyi cıkar.
Hayırlı haberlerle gel inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz

Hayırlı olsun tatlım 37.haftanız :) Allaha şükürler olsun bu günleri de gördük inşallah tamamına da geliriz. Bende inşallah emer diye dua ediyorum bi de inşallah yeterince sütüm olur

bende öyleyim karnım o kadar küçük ki hamile olduğumu farkedemeyenler var dr bile dedi bebeğimde küçük suyumda az çok morelim bozuk çok

çok şükür.... inşallah bizde görürüz o haftaları

Kızlar 20 nisanda normal doğum beklerken doktor 10 nisana sezaryen tarihini çekti, gerekli gördüğü için tabi. Ama bende bir panik havası başladı. Kafamda binlerce soru. Annem de çalışan bir bayandı bize bebekligimizden itibaren anneannem bakmıştı. Şimdi annemi çağırdım yanıma. O benden de panik... Nasıl olacak yaraların iyilesmezse hastanede bebek ağlarsa ben bakamazsam, sütün gelmezse benim gibi hemşireler mama yapıp vermez mi? Zannedersiniz o 20 yaşında acemi anne ben onun annesi gibiyim. Düşünmeyeyim diyorum da olmuyor Allah'ım sagsalim ayağa kaldırsın çocuğu sarılık fln etmeden eve getirelim başka birşey istemiyorum.

hiç üzülme aynısı bende de var, kimse karnımı beğenmiyor, çok da tınnnn
ama göğüs büyüklüğü derkan göğüs ucundan mı bahsediyorsun, beden olarak büyüklüğünden mi? bedeni hiç ama hiç takma, o sonradan emzirme arttıkça süt artınca büyüyor inşallah. ama göğüs ucu küçüklüğü ilk başlarda sorun olabiliyor, benim kızımda minicikti göğüs ucum, tekniği bulana kadar zorlandım, bir süre de acıdı tabi ama eme eme büyüttü kızım. şu an yine büyük değil ama tekniği aklımda inşallah zorlanmıycam bu sefer.
çatlak için de diyorlar ya sadece ucunu değil, kahverengi halkanın da alabildiği kadarını almalı bebek ağzına.. bu çok önemli

Benim de göğsüm yok gergin falan da değil içi boş gibi yumuşacık annem de sürekli benim gibi sütün olmayacak mı diyip duruyor deli olacağım yok göğüslerde bir acı, bir kıpırtı...

Gunaydin kizlar. Regl olacaginiz zaman sabah uyandgnzda hafif bi sancisi olurya ondan var suan bende sizdede oluyomu bu ara sira
günaydın bu sabah benim de var sanki adet oldum olacam gibi ama adet günlerini hesapla her ay adet göreceğin günler böyle ağrılar oluyo ben şimdi hesaplıcam ama erken gibi sanki 20 sine doğru başlaması gerekirdi

ben aynı durumu kızımda yaşadığım için seni çoook ama çoook iyi anlıyorum. mecburen sen soğukkanlı olacaksın cnm başka çaresi yok.
sarılık için tek çare emzirmek emzirmek emzirmek tek bir gerçek var emzirmeden süt çoğalmaz, afedersiniz göğüs ucunuz acıyana kadar uğraşacaksınız ki süt kanalları açılsın. benim göğüs ucum yoktu bir de 2,5 ay yana yana emzirmiştim. mama çok mecbur kalmadıkça verilmemeli bence, özellikle biberonla verdiğinizde bebeğe biberon daha kolay geliyor, memeden çekmesi zoruna gidiyor haliyle.

hadi hayırlısı canım az kalmis

Canim beden olaral kucuk haliyle ucu da kucuk kahverengi yer de kucuk. Su teknigi bama da anlatsan belki gerekecek yani vi tipime bakiyorum bi gogsume. Komik. Zaten hep dolgulu sutyen kullanirdim cunku vucut yapima gore de goguslerim hep ciliz kalmisti. Tamam cok iri gogus istemiyorum ama bebek tutabilecekmi yada bebek o kdr yukari nasil cikacak onu dusunuyorum hic buyuk dolgun gogusteku gibi sarkma olmadigindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…