Benimde gögüslerim 80 den 85 cıktı cpk büyümedi yani vucut meselesi önemli olan sütün dolu olması canım inşallah bol sütümüz olurNasil bacak arasi ve bacak agrim varbyaasol bacaktan ölüyorum resmen.
Bide kafami cok pis taktim kizlar goguslerim hic kocaman degil hala kucuk nasil emzirilirki bu goguslerleVarmi kucuk olan hala. Duyuyorum bazilarindan cok buyudu diyorlar. Gecen gun bi komsumda dedi ne kdr kucuk oyle gogsun hic yok dedi. Karnin da oyle buyuk degil dedi senin zamanlarinda insanlarn karni kocaman oluyor hatta penguen gibi yuruyorlar dedi sen cok iyi duruyosun dedi. Uzulsemmi sevinsemmi anlamadim yaa
O his bende de var hatta geçen eşime dedim ki hep benimle kalsa ben yersem o da yiyor nasıl olsa dedim :) Ben de çok özleyeceğim muhtemelen ama o da dedi ki şimdi sarılamıyorsun öpüp koklayamıyorsun ki o da doğru ama yinede aramızda farklı bi bağ var bebişlerle eminim özleriz:)Ya birde günler iyice yaklaşıyor kuzulara kavuşcaz inş ama bende bazen garip bir his oluyor hamileliğim bitsin istemiyorum onun içimde olması bir bedende olmamız minik hareketlerini hissetmek çok güzel ayrılacakmışız özleyecekmişim gibi geliyor hep içimde Kalsın istiyorum sanki saçmamııı yoksa ben gibi olan var mı
İnşallah ilacın faydasını görürsün bu kadar sıkıntı çektin bi haftaya geçecekse yinede iyi canım bi daha tekrarlamasın inşallahSelam herkese biz doktordon geldik ama genel cerrahtan hemoroid icin gitmistik cok zordu ama muayene oldum dr cok kotu olmus dedi bi hap verdi daflon die bide kreme devam ama en onemlisi sicak suya oturmak gerekiyomus ben bunlari duyunca kendi doktorumda aldim solugu oda bakti 1 hafta kullanabilrsin ilaclari sicak suyuda otur bisi olmaz dedi 1 haftaya anca duzelme gosterirmis bende dogum zamanina gecsin die dua ediyorum bizdn haberler boyle bide hep yatican kalkmak yok dedi surekli yatiyoruz oglusmla
Hadi hayırlısı böyle tarih belli oluncada heyecanı bi başka oluyor sanırımbiz de kontrolden geldik nst de sancı çıkmadı kilosu 2600 olmuş 3 haftada 600 gr normal seyrinde gidiyor boyunu söylemedi ben sezeryan istiyorum ayın 6 sı 7 si gibi alırız dedi zaten normal istesemde pek mümkün olmayacakmış sanırım çünkü dr un o hafta kongresi varmış seni gitmeden alırım dedi ayın 28 ine randevu verdi bundan sonra en önemli şey bebeğin hareketleri her gün takip et dedi ayy 26 gün kaldı çok heyecanlandım
Benim göğüslerimde ilk başlarda bi hayli büyümüştü ama şimdi biraz küçüldü bende diyorum acaba süt yeterince olacak mı ama bence göğüsle alakası yoktur canım sonuçta henüz tam olarak süt üretimi yok bebişler doğup emdikten sonra olacak inşallah.Nasil bacak arasi ve bacak agrim varbyaasol bacaktan ölüyorum resmen.
Bide kafami cok pis taktim kizlar goguslerim hic kocaman degil hala kucuk nasil emzirilirki bu goguslerleVarmi kucuk olan hala. Duyuyorum bazilarindan cok buyudu diyorlar. Gecen gun bi komsumda dedi ne kdr kucuk oyle gogsun hic yok dedi. Karnin da oyle buyuk degil dedi senin zamanlarinda insanlarn karni kocaman oluyor hatta penguen gibi yuruyorlar dedi sen cok iyi duruyosun dedi. Uzulsemmi sevinsemmi anlamadim yaa
Hayırlı haberlerle gel inşallah hiçbir sıkıntı çıkmazGünaydın anneler ve minikleri herkese güzel bir gün olsun insallah. Bugün dr kontrolüm var insallah oglumun kalp atısları iyi cıkar.
Hayırlı olsun tatlım 37.haftanız :) Allaha şükürler olsun bu günleri de gördük inşallah tamamına da geliriz. Bende inşallah emer diye dua ediyorum bi de inşallah yeterince sütüm olurgünaydın kızımla 37. haftamıza girdik şükürler olsun :) 25. haftamda hastanede yattığım dönemde 35. haftaları görürmüyüm diyordum hayal gidiydi :) şimdi de minami emzirecegim anın hayalindeyim :) Rabbim hepimize göstersin o günleri :)
bende öyleyim karnım o kadar küçük ki hamile olduğumu farkedemeyenler varNasil bacak arasi ve bacak agrim varbyaasol bacaktan ölüyorum resmen.
çok şükür.... inşallah bizde görürüz o haftalarıgünaydın kızımla 37. haftamıza girdik şükürler olsun :) 25. haftamda hastanede yattığım dönemde 35. haftaları görürmüyüm diyordum hayal gidiydi :) şimdi de minami emzirecegim anın hayalindeyim :) Rabbim hepimize göstersin o günleri :)
ben de oğlumu gördüm altını değiştiriyordum hatta yüzüme etrafa çiş yaptı telaşlandırdı yaramazkızlar bugün rüyamda doğum yaptım kızım çok güzeldi :)
hiç üzülme aynısı bende de var, kimse karnımı beğenmiyor, çok da tınnnnNasil bacak arasi ve bacak agrim varbyaasol bacaktan ölüyorum resmen.
Benim de göğsüm yok gergin falan da değil içi boş gibi yumuşacık annem de sürekli benim gibi sütün olmayacak mı diyip duruyor deli olacağım yok göğüslerde bir acı, bir kıpırtı...Nasil bacak arasi ve bacak agrim varbyaasol bacaktan ölüyorum resmen.
inşallah tatlım hepimizde zamanında sağ sağlım kucağımıza alalım yavrularımizi :)çok şükür.... inşallah bizde görürüz o haftaları
Benim de dün öyleydi ara ara sancılar yokluyor mu ne, nstye de hiç girmedim daha.Gunaydin kizlar. Regl olacaginiz zaman sabah uyandgnzda hafif bi sancisi olurya ondan var suan bende sizdede oluyomu bu ara sira
günaydın bu sabah benim de var sanki adet oldum olacam gibi ama adet günlerini hesapla her ay adet göreceğin günler böyle ağrılar oluyo ben şimdi hesaplıcam ama erken gibi sanki 20 sine doğru başlaması gerekirdiGunaydin kizlar. Regl olacaginiz zaman sabah uyandgnzda hafif bi sancisi olurya ondan var suan bende sizdede oluyomu bu ara sira
Kızlar 20 nisanda normal doğum beklerken doktor 10 nisana sezaryen tarihini çekti, gerekli gördüğü için tabi. Ama bende bir panik havası başladı. Kafamda binlerce soru. Annem de çalışan bir bayandı bize bebekligimizden itibaren anneannem bakmıştı. Şimdi annemi çağırdım yanıma. O benden de panik... Nasıl olacak yaraların iyilesmezse hastanede bebek ağlarsa ben bakamazsam, sütün gelmezse benim gibi hemşireler mama yapıp vermez mi? Zannedersiniz o 20 yaşında acemi anne ben onun annesi gibiyim. Düşünmeyeyim diyorum da olmuyor Allah'ım sagsalim ayağa kaldırsın çocuğu sarılık fln etmeden eve getirelim başka birşey istemiyorum.
hadi hayırlısı canım az kalmisKızlar 20 nisanda normal doğum beklerken doktor 10 nisana sezaryen tarihini çekti, gerekli gördüğü için tabi. Ama bende bir panik havası başladı. Kafamda binlerce soru. Annem de çalışan bir bayandı bize bebekligimizden itibaren anneannem bakmıştı. Şimdi annemi çağırdım yanıma. O benden de panik... Nasıl olacak yaraların iyilesmezse hastanede bebek ağlarsa ben bakamazsam, sütün gelmezse benim gibi hemşireler mama yapıp vermez mi? Zannedersiniz o 20 yaşında acemi anne ben onun annesi gibiyim. Düşünmeyeyim diyorum da olmuyor Allah'ım sagsalim ayağa kaldırsın çocuğu sarılık fln etmeden eve getirelim başka birşey istemiyorum.
Canim beden olaral kucuk haliyle ucu da kucuk kahverengi yer de kucuk. Su teknigi bama da anlatsan belki gerekecekhiç üzülme aynısı bende de var, kimse karnımı beğenmiyor, çok da tınnnn
ama göğüs büyüklüğü derkan göğüs ucundan mı bahsediyorsun, beden olarak büyüklüğünden mi? bedeni hiç ama hiç takma, o sonradan emzirme arttıkça süt artınca büyüyor inşallah. ama göğüs ucu küçüklüğü ilk başlarda sorun olabiliyor, benim kızımda minicikti göğüs ucum, tekniği bulana kadar zorlandım, bir süre de acıdı tabi ama eme eme büyüttü kızım. şu an yine büyük değil ama tekniği aklımda inşallah zorlanmıycam bu sefer.
çatlak için de diyorlar ya sadece ucunu değil, kahverengi halkanın da alabildiği kadarını almalı bebek ağzına.. bu çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?