- 23 Aralık 2014
- 479
- 425
- 108
- 37
Bende hesapladm simdi aynen Bnada erken gibi benm 26 sina dogru baslamasi gerekirdigünaydın bu sabah benim de var sanki adet oldum olacam gibi ama adet günlerini hesapla her ay adet göreceğin günler böyle ağrılar oluyo ben şimdi hesaplıcam ama erken gibi sanki 20 sine doğru başlaması gerekirdi
cnm bebeği zaten biz yanaştırıyoruz kucağımızda, yerinin bir önemi yok o yüzden merak etmeCanim beden olaral kucuk haliyle ucu da kucuk kahverengi yer de kucuk. Su teknigi bama da anlatsan belki gerekecekyani vi tipime bakiyorum bi gogsume. Komik. Zaten hep dolgulu sutyen kullanirdim cunku vucut yapima gore de goguslerim hep ciliz kalmisti. Tamam cok iri gogus istemiyorum ama bebek tutabilecekmi yada bebek o kdr yukari nasil cikacak onu dusunuyorum hic buyuk dolgun gogusteku gibi sarkma olmadigindan
Oyy maşallah minnak kuzuya iyi beslenmiş :) Allah keyfini bozmasın inşallah herşey yolunda gitsinKizlar geldik biz kontrolden 3750 olmus kuzum nstde 99 luk sancilar cikti ben pek hossedemiyorum ama doktorum dinlen dedi normal dogum olacak allahin izni ile keyfim yerinde bugn desteginiz icin cok tesekkirler iyki varsiniz :)
kilo gelişimi gerçekten çok güzelmiş, maaşallah.Biz iyi haberlerle dönemedik nst iyi bebeğin gelişimi de iyi 2 haftada 500 gram almış ama suyumuz azalmışhaftaya çarşamba mutlaka tekrar görmeliyim dedi eğer sudaki azalma devam ederse 2 gün içinde doğuma alabilirim dedi
eee çok normal canım, bu haftada.. bir de akşam geliyorum diyorsun, daha ne olsun. ben evde 2 dolansam yoruluyorum, her işimin arasında oturarak veya uzanarak mola veriyorum.izne ayrılmana da az kalmış.Günaydın Anneler ve yavruları
Ben akşamları eve gidince hiç bir şey yapamıyorum ya hep yatasım oluyor artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum Allah kolaylık versin hepimize
eee çok normal canım, bu haftada.. bir de akşam geliyorum diyorsun, daha ne olsun. ben evde 2 dolansam yoruluyorum, her işimin arasında oturarak veya uzanarak mola veriyorum.izne ayrılmana da az kalmış.
ben şahsen 37 ya kadar çalışanları tebrik ediyorum maşallah diyorum, ben zor dayandım 32 ye kadar, karnım çok büyük olmamasına rağmen ve kilo almamama rağmen. benim belim çok zorladı gerçi, onun etkisi büyük.
sağlıkla gelsinler de evimize, hepsi geçecek unutacağız inşallah
benim de gebeliğin ilk aylarında gergindi ve mavi mavi damarlar vardı. sonra sonra o gerginlik gitti.yumuş yumuş takılıyolar. normal mi kiiBenim de göğsüm yok gergin falan da değil içi boş gibi yumuşacık annem de sürekli benim gibi sütün olmayacak mı diyip duruyor deli olacağım yok göğüslerde bir acı, bir kıpırtı...
bende aynıyım canım ya hem işte hemde evde hiçbirşey yapasım gelmiyo hemen nefesim daralıyo çok cabuk yoruluyorum artıkGünaydın Anneler ve yavruları
Ben akşamları eve gidince hiç bir şey yapamıyorum ya hep yatasım oluyor artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum Allah kolaylık versin hepimize
ay ne güzel ya inşallah bizde hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize rabbim hepimizin yardımcısı olsunFacebooktaki grupta uc hafta erken dogum yapan bi arkadas var aksam sezeryana almislar sancisi cikinca. Minicik bi el var fotografta. Cok duygulandim görünce. Ben kesin hastanede cok aglarim bebegi gördükçe anlasildi salya sumuk dolancam :) Allah bagislasin onu da.
"biliko "ymuş canımface de doğum yapan arkadşın nicki nedir ben de gördüm çok tatlı maşallah
Canim İbrahim Saracoğlu demişti amniyon sivisi bittiğinde anne karninda su için diyorlar bunun suyla alakasi yokmuş.dene bi inşallah bi sifasini görürsün Rabbim doğada herşeyin ilacini vermiş.göğüs ucu kremine gelince de bence aktardan kantoron yagi al kullan ilaç kullanma bende kullanıyorum göğüs uclarimda hicbir problemim yok.doğum yaptigundada bebeği emzirmeden sütunu sk göğüs ucunu islat sutunle bebegi öyle emzir.göğüslerinde hicbir problem olmuyor.annemden bilgilerBi etkisi olursa yarın hemen yapayım ya. 6 havuçtan 1 bardak su mu çıkıyor? Bir de doktor hemen göğüs ucu kremine başla dedi aldım ama nasıl süreceğimi bilmiyorum ucuna mı yoksa kahve rengi kısmın tamamına mı bir bilgin var mı?
bu dşüncelerde olan bir benim sanıyordumYa birde günler iyice yaklaşıyor kuzulara kavuşcaz inş ama bende bazen garip bir his oluyor hamileliğim bitsin istemiyorum onun içimde olması bir bedende olmamız minik hareketlerini hissetmek çok güzel ayrılacakmışız özleyecekmişim gibi geliyor hep içimde Kalsın istiyorum sanki saçmamııı yoksa ben gibi olan var mı
Canim bi faydasi olursa banada yazarmisin.?doktora gittiğinde bakalim ne diyecek.Bi etkisi olursa yarın hemen yapayım ya. 6 havuçtan 1 bardak su mu çıkıyor? Bir de doktor hemen göğüs ucu kremine başla dedi aldım ama nasıl süreceğimi bilmiyorum ucuna mı yoksa kahve rengi kısmın tamamına mı bir bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?