- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Masallah Canım hadi hayırlısı insallah istedigin gibi olur hersey: )Kizlar geldik biz kontrolden 3750 olmus kuzum nstde 99 luk sancilar cikti ben pek hossedemiyorum ama doktorum dinlen dedi normal dogum olacak allahin izni ile keyfim yerinde bugn desteginiz icin cok tesekkirler iyki varsiniz :)
Bilsem de söylesem canım. .. en azından ilk aylarda damarlı ve gerginmiş benim ilk aylar uçları kızardı acıdı şimdi o da yok...benim de gebeliğin ilk aylarında gergindi ve mavi mavi damarlar vardı. sonra sonra o gerginlik gitti.yumuş yumuş takılıyolar. normal mi kii
dün akşam denedim 2 havuçtan anca yarım çay bardağı su çıktı dediğin gibi 5-6 havuçla deniycem bugün .1 hafta boyunca her gün içicem akşamları da portakal yiyodum onun yerine portakal suyu sıkçam bir de armut önerdiler artık ne bulursam.Haftaya çarşamba sana da bildiririm canım yararlı olmuş mu diye 2-3 hafta daha dursa çok iyi olacakCanim bi faydasi olursa banada yazarmisin.?doktora gittiğinde bakalim ne diyecek.
Teşekkür ederim canım içime sinen doktor buldum şükür gazi.de bir hocaya gidiyorum öğrencisinin tavsiyesiyle. Sezaryen istemiyorum dediğimde gevşek gevşek ol sanki nolcak diyen doktor beni ürküttü şahsen. Bi de ilaç veren doktoru şikayet edince hastanenin geri dönmemesi arayıp sormaması etkiledi. Ya bebeğime birşey olsaydı? Yoksa yakınlığı açısından istiyordum. Nasip işte..Ha bu arada dolphincim özel hastanelerin neredeyse tamamı sezaryen yanlısı zaten. Önemli olan bebek yoğun bakımı vs anlamında donanımlı bir hastane olması ve o hastanede iyi bir doktor bulabilmek. Her hastanede sezaryenci doktor ya da verdiği ilacın zararlı olduğunu onemsemeyen doktor vardır muhakkak. Ama dediğim gibi doktorum sezaryen ve ilaç yanlısı değil. En kritik anlarda bile sezaryen demedi. Ultrason cihazını her daim besmeleyle koyar karnıma:) Elzem olmayan hiçbir ilacı kullandırmadı. Bunlar benim için çok önemli. O yüzden diyorum ki yine hastaneden ziyade doktor önemli. Her hastanede çeşit çeşit doktor var.
Sen kötüsüne denk gelmişsin doktorun o açıdan çok üzüldüm. Daha 6 haftalıkken sezaryen muhabbeti nedir ya. Pes dedim gerçekten. İnşallah içine sinen bir doktor bulmuşsundur kuzum benim
ssagol canım guzel gözüküyo uns bn dr yapabilirim nazarlikli olani sevmedjm ama yuvarlak olan güzelmiş tesekkur ederimEki Görüntüle 1451821 Eki Görüntüle 1451821 Canım Google da bebek ayak izi yaz görsellerden bu resmin olduğu siteyi tıkla. Ben 3 yıl önce almıştım tam olarak hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum ama ürün buydu. Ben hamuru yuvarlak ktusunda bıraktım Öylece kurudu
Sabah yedide limango alisveris sitesinde vardi canim fiyati yedi liraydi. Ben bintane alabildim birden fazla almaya izin vermiyordu ustelik kargo parasi da 7.9 lira. Ona ragmen aldim. Buraya yazacaktm ama fiyati cok dusuk oldugundanmi nedir hemen tukendi. Tukenmese bi tane daha esim adina hesap acip alacaktm. Ama maalesef aninda tukendi yazisi cikti. Ben bitane ayak bitane el yapacaktım ama simdi ikisinden birini yaparım artkssagol canım guzel gözüküyo uns bn dr yapabilirim nazarlikli olani sevmedjm ama yuvarlak olan güzelmiş tesekkur ederim
himm kismet canım sagolasin hayirli olsun dogsunlar da minnaklarin izlerini alalim bakalimSabah yedide limango alisveris sitesinde vardi canim fiyati yedi liraydi. Ben bintane alabildim birden fazla almaya izin vermiyordu ustelik kargo parasi da 7.9 lira. Ona ragmen aldim. Buraya yazacaktm ama fiyati cok dusuk oldugundanmi nedir hemen tukendi. Tukenmese bi tane daha esim adina hesap acip alacaktm. Ama maalesef aninda tukendi yazisi cikti. Ben bitane ayak bitane el yapacaktım ama simdi ikisinden birini yaparım artk
cnm bnm göğüslerimde sert değil sanki son zamanlar iyicene yumuşadı ,yalnız 75 ten 90 a cıktı bedenimgunaydin kizlar 3 4 gun oncesine kadar hafif sut lekesi oluyodu sabahlari ama artik hic yok goguslerim de yumusak hic hamile göğsü gibi değil herkes sert vs demis sütüm olmaz diye panik yapiyorum çok da büyümedi 1 ya da yarim beden buyumustur
cok güzel olmuşlar cnmBende bittim ama değdi minigimin kurabiyelerine ..
Gerçekten çok güzellerBende bittim ama değdi minigimin kurabiyelerine ..
Çok gzl olmuşlarBende bittim ama değdi minigimin kurabiyelerine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?