2015 Nisan Anneleri

Kızlar cok sukur bebegimin kalp atısı iyi çıktı üç gün sonra yine kontrolüm var oda iyi cıkarsa haftada bir olucak kontrolüm
Gözünüz aydın maşallah çok sevindim. Zaten yerleri rahat şimdi doğup ne yapacaklar ki gazları olacak karınları acıkacak falan onların da işi zor içeride rahatlar

Merhaba kızlar :)
32.haftamda çalışabilir raporunu devlet hastanesinden aldım 37.haftamdayım çalışamaz raporunu özelden alsam sıkıntı yaşarmıyım acaba bilen varmı ?

Gözünüz aydın maşallah çok sevindim. Zaten yerleri rahat şimdi doğup ne yapacaklar ki gazları olacak karınları acıkacak falan onların da işi zor içeride rahatlar
Sagol canım. Ay evet ya bende diyorum oh rahat yer oglum biraz daha dur diye

İnşallah faydasi olur canim.İbrahim saracoglunun verdiği kurler çok iyi.hayirli haberlerle gelirsin inşallah.

İnşallah ilacın faydasını görürsün bu kadar sıkıntı çektin bi haftaya geçecekse yinede iyi canım bi daha tekrarlamasın inşallah
İnsallah canim evet bi hafaya gecer diye umuyorum bakalim saolun hepiniz Hasta olan herkese sifaa versin rabbim ins

CANIM SUYUNMU AZALDI? NEDİR ÖLÇÜSÜ

Kızlaarr kv hacışakir çamaşır tozu ile dalin yumşatıcı almış bebişin çamaşırları için siz yumşatıcı kullandınız mı yada kullanıcakmısınız .? Bide kaç derecede yıkamak gerek acaba :/

kızlar hacışeriften ben de çikolata alacaktım ama öğle arası çarşıda bir yerde gördüm aynısından kilosu 40tl dedi 1 kiloda 140 tane oluyormuş yalnız bana ufak geldi baya üstüne isimli etiket de yapıyolar arkasına baktığımda gramajına 6,25 yazıyordu hacışeriften alıp da gelen varsa 1 tanesinin gramını bana söyleyebilir mi

Canim ben yumusatici kullanmadim. Otuz derecede yikadim. Zaten kirli degil tozu pisi gitsin ve yipranmasin ilk etapta diye. Kosa programda yikadim. Yumusatici tavsiye etmediler kalabilir kiyafetlerde gerek yok.

Sütün gelimi göğüslerinle hiç alakalı değil tüm olay beyin ve senin Moralen iyi olmanla ilgili . Hiç düşünme bile bunları .

Gunaydin biz hic uyuyamadik karin agrisindan idrar yolu enfeksiyonu mahvetti beni
Çok geçmiş olsun CNm , hiç çaresi yokmu seni bu kadar rahatsız ediyorsa bebek nasıl acaba . Antibiyotikler mi yaramadı CNm olmazsa yeniden git doktora olmazmı gerçi sen daha iyi biliyorsundur ama ne biliyim bende çok endişelendim .

Merhaba kizlar. Face grubundan biri dogum yapmis. Kac haftalikti bilmiyorum Insallah bebegin de annesinin de durumu iyidir. Allah bebegi ailesine bagislasin. Hayirli ugurlu olsun, allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
37 haftalıkmiş ve Minicik minnacık güzel mi güzel eli vardı , adı da Ece kızlar . Maşallah onlara , darısı bizlerin başına inş . Kilosuda 2600 gr miş galiba yanlış hatırlamıyorsam . Merak edenleri bekleriz face gruba kızlar .

Cok sagol gulum monurol saşe ictim bol suda iciyorum gecmesini bekliyorum.doktor gunluk en az 2,5 lt iceceksin dedi icmeye calisiyorum gulum.gecmesini bekliyorum gecmezse gidicem yine canim.cok sagol canim bnm

Evet benmki de bi tuhaf duruyor hic hos gelmiyor gozume bide rengi koyu olmuş gibi pfff geçer inş bilmiyom ki

Face gruba nasıl gitcez kkb ne mi gircez

Merhaba kızlar :)
32.haftamda çalışabilir raporunu devlet hastanesinden aldım 37.haftamdayım çalışamaz raporunu özelden alsam sıkıntı yaşarmıyım acaba bilen varmı ?
Canım ben senin yaptığının tam tersini yaptım.çalışabilir raporunu özelden,Çalışamaz raporunu devletten aldım. Bir sorun da çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…