Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar bayıldımBende bittim ama değdi minigimin kurabiyelerine ..
Gözünüz aydın maşallah çok sevindim. Zaten yerleri rahat şimdi doğup ne yapacaklar ki gazları olacak karınları acıkacak falan onların da işi zor içeride rahatlarKızlar cok sukur bebegimin kalp atısı iyi çıktı üç gün sonra yine kontrolüm var oda iyi cıkarsa haftada bir olucak kontrolüm
Sagol canım. Ay evet ya bende diyorum oh rahat yer oglum biraz daha dur diyeGözünüz aydın maşallah çok sevindim. Zaten yerleri rahat şimdi doğup ne yapacaklar ki gazları olacak karınları acıkacak falan onların da işi zor içeride rahatlar
İnşallah faydasi olur canim.İbrahim saracoglunun verdiği kurler çok iyi.hayirli haberlerle gelirsin inşallah.dün akşam denedim 2 havuçtan anca yarım çay bardağı su çıktı dediğin gibi 5-6 havuçla deniycem bugün .1 hafta boyunca her gün içicem akşamları da portakal yiyodum onun yerine portakal suyu sıkçam bir de armut önerdiler artık ne bulursam.Haftaya çarşamba sana da bildiririm canım yararlı olmuş mu diye 2-3 hafta daha dursa çok iyi olacak
İnsallah canim evet bi hafaya gecer diye umuyorum bakalim saolun hepiniz Hasta olan herkese sifaa versin rabbim insİnşallah ilacın faydasını görürsün bu kadar sıkıntı çektin bi haftaya geçecekse yinede iyi canım bi daha tekrarlamasın inşallah
dün akşam denedim 2 havuçtan anca yarım çay bardağı su çıktı dediğin gibi 5-6 havuçla deniycem bugün .1 hafta boyunca her gün içicem akşamları da portakal yiyodum onun yerine portakal suyu sıkçam bir de armut önerdiler artık ne bulursam.Haftaya çarşamba sana da bildiririm canım yararlı olmuş mu diye 2-3 hafta daha dursa çok iyi olacak
Canim ben yumusatici kullanmadim. Otuz derecede yikadim. Zaten kirli degil tozu pisi gitsin ve yipranmasin ilk etapta diye. Kosa programda yikadim. Yumusatici tavsiye etmediler kalabilir kiyafetlerde gerek yok.Kızlaarr kv hacışakir çamaşır tozu ile dalin yumşatıcı almış bebişin çamaşırları için siz yumşatıcı kullandınız mı yada kullanıcakmısınız .? Bide kaç derecede yıkamak gerek acaba :/
Sütün gelimi göğüslerinle hiç alakalı değil tüm olay beyin ve senin Moralen iyi olmanla ilgili . Hiç düşünme bile bunları .gunaydin kizlar 3 4 gun oncesine kadar hafif sut lekesi oluyodu sabahlari ama artik hic yok goguslerim de yumusak hic hamile göğsü gibi değil herkes sert vs demis sütüm olmaz diye panik yapiyorum çok da büyümedi 1 ya da yarim beden buyumustur
Çok sevimdim tatlım inş sonuna kadar devam eder kuzu ..Kızlar cok sukur bebegimin kalp atısı iyi çıktı üç gün sonra yine kontrolüm var oda iyi cıkarsa haftada bir olucak kontrolüm
Ay bunlar çok şirin ama hım kıskandım valla ben yapamıyorumBende bittim ama değdi minigimin kurabiyelerine ..
Çok geçmiş olsun CNm , hiç çaresi yokmu seni bu kadar rahatsız ediyorsa bebek nasıl acaba . Antibiyotikler mi yaramadı CNm olmazsa yeniden git doktora olmazmı gerçi sen daha iyi biliyorsundur ama ne biliyim bende çok endişelendim .Gunaydin biz hic uyuyamadik karin agrisindanidrar yolu enfeksiyonu mahvetti beni
37 haftalıkmiş ve Minicik minnacık güzel mi güzel eli vardı , adı da Ece kızlar . Maşallah onlara , darısı bizlerin başına inş . Kilosuda 2600 gr miş galiba yanlış hatırlamıyorsam . Merak edenleri bekleriz face gruba kızlar .Merhaba kizlar. Face grubundan biri dogum yapmis. Kac haftalikti bilmiyorum Insallah bebegin de annesinin de durumu iyidir. Allah bebegi ailesine bagislasin. Hayirli ugurlu olsun, allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Cok sagol gulum monurol saşe ictim bol suda iciyorum gecmesini bekliyorum.doktor gunluk en az 2,5 lt iceceksin dedi icmeye calisiyorum gulum.gecmesini bekliyorum gecmezse gidicem yine canim.cok sagol canim bnmÇok geçmiş olsun CNm , hiç çaresi yokmu seni bu kadar rahatsız ediyorsa bebek nasıl acaba . Antibiyotikler mi yaramadı CNm olmazsa yeniden git doktora olmazmı gerçi sen daha iyi biliyorsundur ama ne biliyim bende çok endişelendim .
Evet benmki de bi tuhaf duruyor hic hos gelmiyor gozumesevgili hatunlar
affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. bikini bölgenizde dudaklarda büyüme ve aşağı doğru sarkma oldu mu sizlerde. geçenlerde aynaya bakarak kıllarımı temizlerken " aman tanrım" didim. ay lütfen normal deyin, sonra geçicek diyin
Face gruba nasıl gitcez kkb ne mi gircez37 haftalıkmiş ve Minicik minnacık güzel mi güzel eli vardı , adı da Ece kızlar . Maşallah onlara , darısı bizlerin başına inş . Kilosuda 2600 gr miş galiba yanlış hatırlamıyorsam . Merak edenleri bekleriz face gruba kızlar .
Canım ben senin yaptığının tam tersini yaptım.çalışabilir raporunu özelden,Çalışamaz raporunu devletten aldım. Bir sorun da çıkmadı.Merhaba kızlar :)
32.haftamda çalışabilir raporunu devlet hastanesinden aldım 37.haftamdayım çalışamaz raporunu özelden alsam sıkıntı yaşarmıyım acaba bilen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?