2015 Nisan Anneleri

ben roxy aldım 40 derecede yıkadım canım bugünde ütü inşallah..

ben roxy aldım 40 derecede yıkadım canım bugünde ütü inşallah..
Canim ben yumusatici kullanmadim. Otuz derecede yikadim. Zaten kirli degil tozu pisi gitsin ve yipranmasin ilk etapta diye. Kosa programda yikadim. Yumusatici tavsiye etmediler kalabilir kiyafetlerde gerek yok.

Teşekkürler kızlar cevaplar için , yumşatıcı kullanmıyım o zaman bende.. Daha beşiğimiz gelmedi şimdiden yıkasam mı yoksa beşik geldikten sonra mı yıkasam eşyaları bilemedim

Canım benimkiler dün geldi ama gramajı yazmıyordu paketin üstünde. Tadına da baktık gayet güzeldi.

Kizlar geldik biz kontrolden 3750 olmus kuzum nstde 99 luk sancilar cikti ben pek hossedemiyorum ama doktorum dinlen dedi normal dogum olacak allahin izni ile keyfim yerinde bugn desteginiz icin cok tesekkirler iyki varsiniz :)
Maşallah CNm inş normal doğumla bir avazda doğar minik tosun , Rabbim yardımcınız olsun .

Canım benimkiler dün geldi ama gramajı yazmıyordu paketin üstünde. Tadına da baktık gayet güzeldi.
500gr diyor 70 tane 500 ü 70 e bölersek 7,14 gr gibi bişey çıkıyor hemen hemen aynı gibi yalnız hacışeriftekiler kutu içinde sanırım benim baktığım sanki kutulu değildi çikolatanın üstü kaplanmış gibiydi

İçinde parlak bi ambalaj var üzerinde de siteden seçtiğimiz desenli isminin yazılı olduğu kağıt oluyor canım yani çift kat ambalajı var.Bi de o seçeceğin desenli kağıdı dıştaki kağıdın üzerine yapıştırmışlar canım direk baskı değil yani

anladım benim baktığımda öyleydi

Kizlar her bir cikolata kutuda degil dimi sadece pakette. En son butun paketli cikolatalar kutuda. Benim burda gordugum de her cikolata kutuda degildi paketti. Ama bide kucuk kutularda olan cikolatalar vardi.

Çok geçmiş olsun kuzum.

Bu arada göğsüm küçük diye dert etme. Sütün göğüs büyüklüğüyle zerre kadar alakası yok. İsterse tahta gibi olsun, bebek emdikçe fışkırır bile süt:)

Karın küçüklüğüne gelince sevin bence:) Benim de karnım küçük. En azından hateketlerim daha kolay ve fazla ağırlaşmadım:)

Bir de milletin lafına kulak asma sen. Ağzı olan gerekli gereksiz konuşuyor maalesef:)

ben balıkesirdeyim canım burda sordum görünce 140 tanesine 40 tl dedi
cok uygunmuş cnm fiyatı bende hacı şeriften almayı düşünüodm nerdeyse yarı yarıya fiyatlar...İstanbul da olup ta bu fiyata yaptıran var mı acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…