ben roxy aldım 40 derecede yıkadım canım bugünde ütü inşallah..Kızlaarr kv hacışakir çamaşır tozu ile dalin yumşatıcı almış bebişin çamaşırları için siz yumşatıcı kullandınız mı yada kullanıcakmısınız .? Bide kaç derecede yıkamak gerek acaba :/
ben roxy aldım 40 derecede yıkadım canım bugünde ütü inşallah..
Canim ben yumusatici kullanmadim. Otuz derecede yikadim. Zaten kirli degil tozu pisi gitsin ve yipranmasin ilk etapta diye. Kosa programda yikadim. Yumusatici tavsiye etmediler kalabilir kiyafetlerde gerek yok.
Canım benimkiler dün geldi ama gramajı yazmıyordu paketin üstünde. Tadına da baktık gayet güzeldi.kızlar hacışeriften ben de çikolata alacaktım ama öğle arası çarşıda bir yerde gördüm aynısından kilosu 40tl dedi 1 kiloda 140 tane oluyormuş yalnız bana ufak geldi baya üstüne isimli etiket de yapıyolar arkasına baktığımda gramajına 6,25 yazıyordu hacışeriften alıp da gelen varsa 1 tanesinin gramını bana söyleyebilir mi
KKFace gruba nasıl gitcez kkb ne mi gircez
KK 2015 Nisan Anneleri adı CNm , Telden girdiğim için linkini veremiyorum olan arkadaşlar varsa link verebilirlerse daha makbule geçer .Face gruba nasıl gitcez kkb ne mi gircez
Maşallah CNm inş normal doğumla bir avazda doğar minik tosun , Rabbim yardımcınız olsun .Kizlar geldik biz kontrolden 3750 olmus kuzum nstde 99 luk sancilar cikti ben pek hossedemiyorum ama doktorum dinlen dedi normal dogum olacak allahin izni ile keyfim yerinde bugn desteginiz icin cok tesekkirler iyki varsiniz :)
boyutu nasil kuzum.cok kucuk degil demiCanım benimkiler dün geldi ama gramajı yazmıyordu paketin üstünde. Tadına da baktık gayet güzeldi.
Yok tatlım normal madlen çikolata boyutundaBoyutu nasilboyutu nasil kuzum.cok kucuk degil demi
Amin Canım insallah. Rabbim hepimize yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsinÇok sevimdim tatlım inş sonuna kadar devam eder kuzu ..
uygunmuş fiyatı cnm nerde yaşıosn nerden aldın acabaYok tatlım normal madlen çikolata boyutunda
500gr diyor 70 tane 500 ü 70 e bölersek 7,14 gr gibi bişey çıkıyor hemen hemen aynı gibi yalnız hacışeriftekiler kutu içinde sanırım benim baktığım sanki kutulu değildi çikolatanın üstü kaplanmış gibiydiCanım benimkiler dün geldi ama gramajı yazmıyordu paketin üstünde. Tadına da baktık gayet güzeldi.
Camım ben hacışeriften aldım ama arkadaş dükkanda bulmuş sanırımuygunmuş fiyatı cnm nerde yaşıosn nerden aldın acaba
İçinde parlak bi ambalaj var üzerinde de siteden seçtiğimiz desenli isminin yazılı olduğu kağıt oluyor canım yani çift kat ambalajı var.Bi de o seçeceğin desenli kağıdı dıştaki kağıdın üzerine yapıştırmışlar canım direk baskı değil yani500gr diyor 70 tane 500 ü 70 e bölersek 7,14 gr gibi bişey çıkıyor hemen hemen aynı gibi yalnız hacışeriftekiler kutu içinde sanırım benim baktığım sanki kutulu değildi çikolatanın üstü kaplanmış gibiydi
anladım benim baktığımda öyleydiİçinde parlak bi ambalaj var üzerinde de siteden seçtiğimiz desenli isminin yazılı olduğu kağıt oluyor canım yani çift kat ambalajı var.Bi de o seçeceğin desenli kağıdı dıştaki kağıdın üzerine yapıştırmışlar canım direk baskı değil yani
ben balıkesirdeyim canım burda sordum görünce 140 tanesine 40 tl dediuygunmuş fiyatı cnm nerde yaşıosn nerden aldın acaba
Nasil bacak arasi ve bacak agrim varbyaasol bacaktan ölüyorum resmen.
Bide kafami cok pis taktim kizlar goguslerim hic kocaman degil hala kucuk nasil emzirilirki bu goguslerleVarmi kucuk olan hala. Duyuyorum bazilarindan cok buyudu diyorlar. Gecen gun bi komsumda dedi ne kdr kucuk oyle gogsun hic yok dedi. Karnin da oyle buyuk degil dedi senin zamanlarinda insanlarn karni kocaman oluyor hatta penguen gibi yuruyorlar dedi sen cok iyi duruyosun dedi. Uzulsemmi sevinsemmi anlamadim yaa
cok uygunmuş cnm fiyatı bende hacı şeriften almayı düşünüodm nerdeyse yarı yarıya fiyatlar...İstanbul da olup ta bu fiyata yaptıran var mı acaba ??ben balıkesirdeyim canım burda sordum görünce 140 tanesine 40 tl dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?